Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Port Douglas

I 1877 fandt James Venture Mulligan guld på floden Hodgkinson River og dermed gik startskuddet til guldfeberen i Australiens North Queensland. Da guldfeberen var på sit højeste boede der 12.000 mennesker i Port Douglas pralede 12.000 beboere. I dag bor her lige over 3.000. I 1980'erne ramte man den næste guldåre: turismen. Port Douglas ligger nemlig mellem regnskoven Wet Tropics World Heritage Area og Great Barrier Reef, som giver mulighed for at besøge både frodig regnskov og verdens største koralrev.

Største seværdigheder

Kuranda Scenic Railway

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et af verdens syv naturlige vidundere. Her kan I fx tage på en katamarantur hen over koralhavet, hvor I kan bade, nyde udsigten fra båden eller deltage i vandsportaktiviteter. Great Barrier Reef er ganske enkelt en oplevelse I ikke må gå glip af, når I er i Port Douglas.
 

Skyrail Rainforest Cableway

Tag en svævetur med kabelbanen hen over Australiens tropiske regnskov, som er på listen over Verdenskulturarv. Turen foregår i gondoler til 6 personer, og mens I svæver hen over træerne kan I nyde synet af tæt regnskov fra oven og fra neden når I når bunden.
 

Kuranda Scenic Railway

Kuranda Scenic Railway er en togtur med denberømte jernbane, som tager jer på en naturskøn rejse over broer, gennem tunneler og ind i regnskoven. Undervejs passerer I spektakulære vandfald og den storslåede kløft Barron Gorge.
 

Daintree Nationalpark

Daintree Nationalpark er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Det er intet mindre end det ældste regnskovsområde i verden. Her kan I finde et væld af storslåede udsigtspunkter og vandrestier og ikke mindst krokodiller, så pas på!
 

Cairns

Cairns er kendt som hovedstaden i det tropiske North Queensland. Cairns ligger en times kørsel syd for Port Douglas og her kan I opleve det afslappede liv, som leves på Australiens nordøstkyst.

Havn

Krydstogterne kaster anker ud for Port Douglas. Herfra sejles gæsterne ind til molen Marina Mirage i de mindre tenderbåde. Port Douglas er ikke større, end at man let kan komme rundt til fods.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.