Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Ophold på valgte hotelkategori
  • Lokale skatter
  • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke

  • Flytransport
  • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Red Centre Discovery

4 dage fra Alice Springs til Uluru - Northern Territory

4 dage fra Alice Springs til Uluru
En rundrejse i det indre af dette store kontinent, til de absolutte højdepunkter i den australske outback. Oplev de imponerende kløfter i Kings Canyon og de fabelagtige klippeformationer ved Kata Tjuta Nationalpark samt ikke mindst kæmpemonolitten og helligdommen, Uluru.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 2.220 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 3 nætter på standard hotel

Rundrejsen dag for dag

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Alice Springs
Dag 2 : Alice Springs - Kings Canyon
Dag 3 : Kings Canyon - Uluru
Dag 4 : Uluru

Totalt ca.795 km
Dag 1
Dag 1

Alice Springs

Afhent jeres bil i Alice Springs og tilbring resten af ​​dagen med at udforske denne fascinerende del af den australske outback . Hvorfor ikke fx besøge den gamle Telegraph Station , Aviation Museum og den originale Royal Flying Doctor service. Gå også en tur i den lille gågade med bl.a. en del gallerier.

Dag 2
Dag 2

Alice Springs - Kings Canyon (476 km)

Kings Canyon
Fra Alice Springs kører I mod syd mod Kings Canyon, hvor I undervejs passerer Angus Downs, Wallara og Kings Creek. Kings Canyon er den dybeste kløft i området og har en enestående skønhed. Vandhullerne i bunden af kløften tørrer aldrig ud, og her er en frodighed uden lige med bl.a. palmer af forhistorisk oprindelse. En sti til kanten af kløften fører til the Lost City, og højt oppe og svært tilgængeligt ligger Garden of Eden, en oase af vandhuller og planteliv.
Dag 3
Dag 3

Kings Canyon - Uluru (318 km)

I dag er det en god ide at starte tidligt for at undgå den værste varme midt på dagen. Og er I i god form, kan I nå en helt fantastisk tre timers vandretur langs kanten af dette forhistoriske geologiske underværk, før I fortsætter turen mod vest til Uluru-Kata Tjuta National Park (The Olgas), før I når til Uluru.

Uluru-Kata Tjuta National Park er nok det meste afbildede område i Northern Territory. Området er verdensnaturarv og administreres ligeligt af aboriginerne og Australian Nature Conservation Agency. Her er rigtig meget at se og opleve, fotografere og beundre lige fra fantastiske udsigter, spektakulære solnedgange og ikke mindst de skiftende farver over Uluru, specielt ved solopgang og solnedgang.

Uluru er verdens største monolit med sine mere end 9 km i omkreds og 348 m i højden. Uluru er aboriginernes hellige monument og har været det i årtusinder. Det er muligt at bestige Uluru, men man skal til enhver tid respektere aboriginernes traditionelle hellige steder.

Kata Tjuta/The Olgas er en dramatisk serie af 36 kuppellignende klippeformationer, der rejser sig op til 546 m og dækker et areal på 35 km2. I lighed med Uluru er her et imponerende lysshow ved solnedgang, som man bestemt ikke bør gå glip af – her får man utvetydigt et minde for livet.
Dag 4
Dag 4

Uluru

Stå tidligt op og se solen stå over Uluru. Vi anbefaler at I står op før solopgang og bruger den første del af dagen på en smuk vandretur rundt om den imponerende sten. I starten kan ørkenen være kold, men efterhånden som solen får magt, kommer varmen og ikke mindst de fabelagtige farveskift på den røde klippeside.

Turen slutter ved Uluru, og I kan fortsætte oplevelserne til andre spændende områder i Australien.


4 dage fra Alice Springs til Uluru - Northern Territory
Fra 2.220 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 3 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1.april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
  • Superior: Turistklasse hoteller
  • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder

Startdag:
Dagligt

Varighed:
4 dage / 3 nætter

Længde:
ca. 795 kmBestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.