Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • 5  dages billeje Intermediate bil, Toyota Auris eller lignende inkl. fri km, LDW forsikring og GPS
  • 2 nætter i Mossman på Silky Oaks Lodge inkl. morgenmad, Garden Treehouse
  • Heldags Silky Oaks Daintree & Cape Trib Safari
  • Dreamtime Gorge wlak sightseeing
  • 2 nætter i Atherton Tablelands på Rose Gums Wilderness Retreat, Studio Treehouse
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Udflugter og aktiviteter kke nævnt (tilkøb på stedet)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Regnskov og grønne bjerge for livsnydere

Cairns - Mossman - Cape Tribulation - Atherton - Cairns

5 dage fra Cairns med tæt regnskov og grønne bjerge
Forkælelse i regnskov og højland. Oplev det nordlige Queenslands fabelagtige natur i luksus og stil. gå på opdagelse i regnskov, ved vandfalfd og vulkanske søer og nyd det unikke dyreliv.
Fra 1.409 AUD

pr. person i dobbeltværelse på 5 dages kør-selv-rundrejse med 4 nætters ophold, heldags regnskovsafari, dreamtime walk samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Regnskov og grønne bjerge for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Cairns - Mossman
Dag 2 : Daintree og Cape Tribulation
Dag 3 : Mossman - Athertion Tablelands
Dag 4 : Athertion Tablelands
Dag 5 : Athertion Tablelands - Cairns
Dag 1
Dag 1

Cairns - Mossman (145 km)

Med start fra Cairns kører i mod nord af Captain Cook Highway. Turen langs kysten tager jer gennem et landskab præget af sukkerrør og frugtplantager. Vi anbefaler at I gør nogle stop og afstikkere helt ud til kyst, og nogle af de småbyer, som danner rammen for adskillige dejlige strande. Spis evt. frokost i Port Douglas den modæne og hyggelige badeby. Fortsæt mod nord til Mossman, og følg skiltene til Silky Oaks Lodge.

Undervejs -

Port Douglas
En tidligere fiskerby der nu er centrum for turismen i den nordligste del af Queensland. En af grundene er, at her kommer I ikke meget tættere på Great Barrier Reef og regnskov, som giver en lækker temperatur året rundt. Byen er hyggelig og har en lang række lækre restaranter og cafeer, blandet med smarte butikker og luksushoteller.
Dag 2
Dag 2

Daintree og Cape Tribulation

Med start fra den dejlige lodge, får I idag en spændende oplevelse og introduktion til det frodige område I bor i. På en heldagstur vil I blive introduceret til den varierede natur med flodmundinger, mangrove, regnskov og strand. Første stop er Mill Walk i Cape Tribulation National Park, et privat sti ind i regnskoven. Her har I mulighed for at høre om den meget komplekse ecologi af en naturguide. En kort køretur tager jer efterfølgende til Myall Beach og en afslppenden vandretur med smukke kig til Cape Trib og the Great Dividing Range. Efter besøg på stranden køres I videre til en bush camp hvor der venter en traditionel australsk barbeque frokost, efterfulgt af muligheden for en forfriskende dukkert i et ferskvand vandhul. Ud på eftermiddagen sluttes af med en sejltur på Daintree River, med mulighed for at spejde efter dyreliv og ikke mindst krokodiller. Tilbage på lodgen serveres afternoon te.
Dag 3
Dag 3

Mossman - Atherton Tablelands (122 km)

Besøg Mossman Gorge Centre, hvor I skal på en Dreamtime Gorge vandring. Opleve en traditionel rensning af kroppen, som fjerner dårligsomme og onde ånder, før I i selskab med en aboriginer guide vandrer ind i regnskoven. Undervejs vil I høre om det oprindelige folks brug af planter og bær. Der er muligthed for en dukkert og turen slutter en traditionel kop bush-te med tilbehør.

Efter sightseeingturen kører I sydpå gennem Mount Molloy, Mareeba og Yungaburra til dagens mål Malanda i de grønne højdedrag, Atherton Tablelands.

Byerne -

Mareeba
Byen ligger hvor floderne Barron og Granite. Byen er centrum for områdets store produktion af tropisk frugt og kaffe. Og iøvrigt også populær når der handler om australsk rodeo.

Atherton
Er hovedbyen i det tropiske Tabble lands, et område med store søer, smukke vandfald og tropisk regnskov. Her er temperaturen mærkbar kølligere og tempoet afslappet.

Yungaburra
En hyggelig og smuk lille landsby midt i det Lake District. Kort afstand til søerne Lake Barrine og Lake Eacham, samt de imponerende store og gamle Curtain Fig træ.
Dag 4
Dag 4

Atherton Tablelands

Dagen er afsat til at I kan udforske de mange hyggelige småbyer, se vandfald og i det hele taget nyde den smukke natur.

Lake Barrine
Søen er en del af Crater Lakes National Park, og er opstået ved en vulkansk eksplosion. Den omkringliggende regnskov indeholder bl.a store Kauri træer. Tag fx den 5 km lange vandresti rundt om søen. Det er også muligt at komme på en sejltur på selve søen.

Lake Eacham
Er ligeledes en del af Crater Lakes. Turen rundt om søen er ca. 3 km. Her er flere picnic områder og også muligt at bade i søen.
Dag 5
Dag 5

Atherton Tablelands - Cairns (70 km)

Sidste dag på turen er ikke nogen lang køretur, så her er masser af tid til stops undervejs i landsbyer og ved udkigspunkter. I kører via the Gillies og Bruce Highway tilbage til Cairns, hvor bil afleveres.
Silky Oaks Lodge, Mossman
Silky Oaks Lodge, Mossman
Rosegums Wilderness Retreat, Atherton Tablelands
Rosegums Wilderness Retreat, Atherton Tablelands
Boutique overnatning med sjæl og charme

Mossman - Midt mellem regnskov og koralrev

Silky Oaks Lodge
Spektakulært beliggende ud til Mossman Gorge floden, økoluksus placeret
i naturlige tropiske omgivelser og med indkvartering midt i den skønne natur.
Den åbne og udendørs Tree house restaurant, som ligger højt over det omgivende regnskov og floden tilbyder prisvindende madoplevelser. Sid i regnskovens top og nyd en kølig forfriskende cocktail i baren. Slap af i Healing Waters Spa med Sodashi behandlinger.  Aktivitetsmulighederne er mange. Udforsk den tilstødende World Heritage Listede, Daintree National Park.
Nyd en guided Rainforest Walks eller lav en picnic og jeres eget eventyr med vejledning af lodgens in-house Trail Guide.

Garden Treehouse
Værelset har en elegant indretning med Rosewood og Silky Oak træ. Badeværelset har separat bruser og stort spabad.
Gulv til loft vinduer åbne ud til en privat balkon med dobbelt hængekøje samt alle moderne faciliteter giver en perfekt ramme for afslapning.
Værelset ligger tæt ved selve lodgen.

Atherton Tablelands - Grønt højlandssceneri

Rose Gums Wilderness Retreat
Prisvindende og øko-venligt bed & breakfast perfekt anlagt i det grønne højland med skøn udsigt over dal og skov. Her bor i midt blandt farvestrålende papegøjer og små pungdyr. Jeres værter Jon og Peta gør alt for at I har et hyggeligt ophold. Nyd de ca. 9 km vandrestier på Rose Gums område, og vær på udkig efter små kænguruer og ikke mindst Platypus i det lokale vandløb.
Første morgen er inkl. en skøn morgemad.Nyd en god middag i stedet Leaf restaurant, direkte i trætoppene.

Studio Treehouse
Rose Gums Wilderness Retreat har kun 9 håndlavede treehouses på pæle.
Alle huse er fuldt fuldt udstyret med køkken, vaskemaskine, stort badeværelse og stor privat balkon.
 

Start nu! Det er let at bestille Regnskov og grønne bjerge for livsnydere


Cairns - Mossman - Cape Tribulation - Atherton - Cairns
Fra 1.409 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 5 dages kør-selv-rundrejse med 4 nætters ophold, heldags regnskovsafari, dreamtime walk samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. oktober 2016 - 31. marts 2017 

1. oktober - 29. oktober 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.425 AUD

30. oktober - 30. november 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.409 AUD

1. december 2016 - 31. marts 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.417 AUD

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/3-maaneder-i-new-york-lev-som-en-aegte-new-yorker-det-behoever-ikke-at-vaere-saa-dyrt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.