Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Ophold på standard hotellet
  • 22 dages billeje af 4wd inkl fri km, gps og forsikring
  • Lokale skatter
  • Kør-selv rejseguide på engelsk

Ikke inkluderet

 
  • Flytransport
  • Visum

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Savannah Way

22 dage fra Cairns til Broome - Queensland, Northern Territory og Western Australia

22 dage fra Cairns til Broome
En opdagelserejse på tværs af det australske kontinent, fra Stillehavet over The Savannah Gulf til Det Indiske Ocean. Her oplever i både pionerånd, fabelagtig natur og øde store vidder. - en tur for de eventyrlystne.

Turen kan kun køres i den tørre sæson fra april til september, og anbefales kun med firhjulstrækker.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 27.726 kr.

pr. person i dobbeltværelse på standard hotel, billeje af 4wd i 22 dage inkl. fri km og gps på 22 dages kør-selv-rundrejse med 21 nætters ophold

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Cairns - Chillagoe
Dag 2 : Cillagoe - Mt. Surprise
Dag 3 : Mt. Surprise - Forsayth
Dag 4 : Forsayth
Dag 5 : Forsayth - Normanton
Dag 6 : Normanton - Lawn Hill
Dag 7 : Lawn Hill
Dag 8 : Lawn Hill - Borroloola
Dag 9 : Boroloola - Mataranka
Dag 10: Mataranka - Darwin
Dag 11: Darwin
Dag 12: Darwin - Kakadu
Dag 13: Kakadu - Katherine
Dag 14: Katherine - Kununurra
Dag 15: Kununurra - Bungle Bungles
Dag 16: Bungle Bungles
Dag 17: Bungle Bungles - El Questro
Dag 18: El Questro
Dag 19: El Questro - Kimberley
Dag 20: Kimberley - Imintji
Dag 21: Imintji - Fitzroy Crossing
Dag 22: Fitzroy Crossing - Broome

Total Ca. 5.885 km.
Dag 1
Dag 1

Cairns - Chillagoe (204 km)

Afgang fra Cairns og Great Barrier Reef området. I forlader kysten og kører vestpå mod evetyr inde i Australiens kerne. Dagens mål, Chillagoe, var tidligere en meget travl mineby, hvorfra der blev brudt et bredt udbud af mineraler. Idag er der kun en lille zinkmine og enkelt mamorbrud tilbage, men lige udenfor byen finder I Chillagoe-Mungana Karst Caves National Park. Nationalparken indeholder knap 1.000 kalkstenshuler spredt i området.
Dag 2
Dag 2

Cillagoe - Mt. Surprise (285 km)

I dag køre I mod sydøst på Burke Development Road til Mt. Surprise, en historisk
jernbaneby. Navnet Surprise - overraskelse stammer fra den overraskelse Aporiginerne fik, da de pludselig mødte de larmende hvide pionere, som ankoms til området i 1864. Området er kendt som et godt sted at søge efter ædelsten, specielt Topas og Quartz. Byen ligger på kanten af Undara lava fields, med store underjordiske laverør og huler, som kan ses i Undara Volcanic Natioanl Park.
Dag 3
Dag 3

Mt. Surprise - Forsayth (133 km)

I fortsætter på Savannah Development Road til Gerogetown, og herefter sydpå mod Forsayth. Af de 42 km mellem de to byer er det nu kun ca 14 km, som ikke er ordnet med stampet grus eller asfalt.
Dag 4
Dag 4

Forsayth

Dagen er fri til at udforske området. Forsayth området er en lille del af Etheridge Goldfield, som oprindeligt blev grundlagt og åbnet af guldgravere i sidste del af 1.800 tallet. Oprindeligt var der tre byområder i omegnen, men den eneste tilbageværende er Forsayth.
Dag 5
Dag 5

Forsayth - Normanton (343 km)

I fortsætter nu norpå og ind på National Route 1 til Normanton. Normanton er en hyggelig lille by med rigtig "old world charm". Byen blev oprindeligt grunlagt som havneby for kvægdriften ved Gulf of Carpentaria, men blev endnu vigtigere med opdagelsen af guld ved Croydon i år 1885.
Dag 6
Dag 6

Normanton - Lawn Hill (423 km)

Eventyret fortsætter i Queenlands Outback. Vejen er øde og sceneriet lidt barsk, men fascinerende. Gør et stop på vejen til Lawn Hill ved Burke and Wills Roadhouse, opkaldt efter to af de mest navnkundige eventyrere, som var med til at udforske Australien.Stop også og nyd området og den barske natur ved Leichardt Falls.

Dag 7
Dag 7

Lawn Hill

I dag kan i udforske og nyde Lawn Hill National Park eller Boodjamulla Natyional Park, som den også kaldes. Parken er en af ​​Queensland smukkeste nationalparker, beliggende i det fjerntliggende nordvestlige højland af Queensland. Stedets største attraktioner er de spektakulære kløfter i sandsten med Lawn Hill Creek, Gregory River og O'Shanassy River som giver vand til området. Besøg også Riversleigh Fosil Site, som regnes for et af verdens 10 mest spændende fosil-områder.

Dag 8
Dag 8

Lawn Hill - Borroloola (525 km)

I skal køre lang idag, så vi anbefaler en tidlig start idet I fortsætter vestpå. Gør et stop ved Nicholson River, hvor det er muligt at få øje på nogle af de Ferskvandskrokodiller der lever i området. I har krydset grænsen til Northern Territorry, og dagens mål, Borroloola, er er et ret isoleret samfund ved McArhur floden i Gulf-regionen.
Dag 9
Dag 9

Boroloola - Mataranka (551 km)

Mataranka
Før afgang idag anbefaler vi et besøg på Borroloola Museum. Dagens tur tager jer forbi Heartbreak Hotel Roadhouse og videre til dagens mål, Mataranka.

Mataranka er bedst kendt for sine termiske vandhuller ved Roper floden. Det krystalklare vand er omgivet af frodig tropisk skov, som også danner Elsey National Park.
Dag 10
Dag 10

Mataranka - Darwin (422 km)

Idag kommer I tilbage til "civilisationen" og den lille, storby Darwin. I kører mod sydvest fra Mataranka og ind på National Highway 1 igen.
Darwin er hovedstaden i Northern Territory, og et multietninsk samfund med et mix af Aporiginere, Asiatisk og Europæiske kulturer. Nyd cafe- og restaurantlivet, og glem ikke at overvære den smukke solnedgang over Darwin Harbour eller stranden.
Dag 11
Dag 11

Darwin

Darwin er hovedstaden i Northern Territory, en lille storby med en multikulturel og klondyke-agtig stemning. Nyd centrum og tag ud til den lokale strand for en dukkert før solnedgang.
Dag 12
Dag 12

Darwin - Kakadu (210 km)

Nu står der igen naturoplevelser på programmet. I kører østpå ud af Darwin. Drej til venstre og ud på Arnhem Highway mod Kakadu National Park. Vi anbefaler at I gør et stop omkring området, Window of the Wetland, her er det muligt, at komme på en sejltur ud i vådområdet, hvor I med stor sansynlighed vil se saltvandskrokodiller. Udsigten undervejs til Kakadu er skiftende fra frodigt til bushland og klipper.
Dag 13
Dag 13

Kakadu - Katherine (310 km)

Fra Kakadu kører I nu sydpå mod Pine Creek og Stuart Highway mod Katherine. Stop ved de smukke Edith Falls og oplev også Katherine Gorge ca. 30 km fra Katherine by.
Dag 14
Dag 14

Katherine - Kununurra (514 km)

Idag kører I mod vest ind i de indre af landet. Tag The Victoria Highway til landsbyen Timber Creek og Gregory National Park mod Dagens mål Kununurra. På grænsen mellem Northern Territory og Western Australia, anbefaler vi et stop ved den store sø, Lake Argyle, før de sidste ca. 72 km tilbagelægges.
Dag 15
Dag 15

Kununurra - Bungle Bungles (395 km)

Idag kører I sydpå af Great Northern Highway til Warmun. Tag afkørslen til Spring Creek Track, som fører til Purnululu National Park. At køre på sporet kan være udfordrende, så tag det forsigtigt, men belønningen er det enestående landskab I kommer frem til i Purnululu. Hjertet af nationalparken er de fabelagtige rødbrune klippekupler, the Bungle Bungle Range.
Dag 16
Dag 16

Bungle Bungles

Dagen er fri til at gå på opdagelse i nationalparken. De imponerende Bungle Bungle klipper, står som et kæmpe monument i sort og orange, og rejser sig i en højde af 200 m fra jorden. Klippeformationerne gemmer på en lang rækker gemte dale og søer, oplev fx Piccaninny Creek og Cathedral Gorge.
Dag 17
Dag 17

Bungle Bungles - El Questro (330 km)

Nu går turen forsigtigt tilbage af Spring Creek Track og videre lidt nordpå af Great Northern Highway, I t-krydset mellem Great Northern- og Victoria Highway skal I tage vejen til venstre, som fører jeg Gibb River Road og den smukt anlagte outbackfarm, El Questro Station.
Dag 18
Dag 18

El Questro

Dagen er til afsat til afslapning og udforskning af udsigtspunkter og den helt unikt smukke og vilde natur i området. El Questro ligger i udkanten af det østlige Kimberyley, og dækker et areal på over 4.000 km2.
Dag 19
Dag 19

El Questro - Kimberley (393 km)

Afgang fra El Questro Station og eventyret fortsætter på den hullede og ujævne Gibb River Road. På vej til dagens mål, Mount Elizabeth Station, skal i krydse floderne Gibb River og Hann River. Mount Elizabeth Stadion, er en arbejdende outback farm ca. 30 km fra Gibb River Road.
Dag 20
Dag 20

Kimberley - Imintji (146 km)

Turen fortsætter på den ujævne og støvede Gibb River Road. Gør stop og nyd naturen ved Barnett River Gorge og Galvans Gorge. Indkørslen til dagen mål, Belle Gorge Wilderness Lodge, finder I ved Saddlers Creek på Gibb River Road.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at kører gennem Aboriginer området, Imintji township.
Dag 21
Dag 21

Imintji - Fitzroy Crossing (271 km)

Fortsæt vestpå på Derby Gibb River Road på vej til Fitzroy Crossing.
Fitzroy Crossing ligger i Kimberley regionen og er indgangen til Geike Gorge National Park, her er mulighed for bådeture ind i den meget spektaktulære Gorge.
Dag 22
Dag 22

Fitzroy Crossing - Broome (396 km)

Turens sidste dag fortsætter vestpå ud af the Kimberleys mod det Indiske Ocean og Broome. Broome er hjmested for Australiens perleindustri samt nogle af landets smukkeste strande. Nyd evt. en tur i vandet med efterfølgende solnedgang, og se tilbage på en eventyr tur på tværs af de australske kontinent.


22 dage fra Cairns til Broome - Queensland, Northern Territory og Western Australia
Fra 27.726 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på standard hotel, billeje af 4wd i 22 dage inkl. fri km og gps på 22 dages kør-selv-rundrejse med 21 nætters ophold

Rejseperiode:
18. april - 6. september 2017

Hotelkategorier:
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
Startdag:
Daglig

Varighed:
22 dage / 21 nætter

Længde:
Total 5.885 km.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.