Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Australien

 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Et fugle perspektiv....

  (Bedømt af 9 personer)
  15.11.13: Hanne Primdahl
  Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Australien

Rejsetips af samme forfatter

Steder at besøge i Australien
Rejsetips indsendt af:
Herning
20. sept. 2013

Steder at besøge i Australien

Da jeg i 2008 besøgte Australien rejste jeg igennem meget af landet og besøgte både byer og ødemark. Jeg så nogle helt fantastiske steder, og vil gerne dele nogle af de steder med dig - og give dig nogle gode tips med på vejen :D

Okay havde vidst fået lidt ekstra vind i håret da jeg var ude på den sejltur :D
Okay havde vidst fået lidt ekstra vind i håret da jeg var ude på den sejltur :D

1,Sydney

Sydney er jo Australiens største by, og jeg var helt overvældet da jeg ankom i den store metropolitan i September 2008. Det første jeg gjorde da jeg ankom til byen, var at tage på en havnerundfart rundt i Sydneys store harbour og tage en masse billeder af de forskellige attraktioner. Det vil jeg helt klart anbefale, at du tager på hvis du er i Sydney, da du både får lov til, at se Opera huset og Sydney Harbour Bridge - set fra vandet - og det er en hel unik oplevelse som jeg især vil huske, da jeg besøgte Sydney.

Stranden i Glenelg er helt fantastisk
Stranden i Glenelg er helt fantastisk

2.Adelaide

Adeliade er en by i Syd Australien som helt klart er værd at besøge for de mange kænguruer og de smukke strande. Jeg besøgte Adelaide efter mit ophold i Sydney, og det var en hel fantastisk oplevelse, og endte med, at blive der i 3 måneder, hvor jeg arbejdede på et hostel og gjorde rent. Jeg kan anbefale Adelaide Zoo, Stranden i Glenelg, den hyggelige gågade i centrum af Adelaide og så de smukke marker ikke langt fra byen.

Jeg glemmer aldrig synet af den smukke klippe og det røde sand i forgrunden.
Jeg glemmer aldrig synet af den smukke klippe og det røde sand i forgrunden.

3.Uluru/Ayers Rock

Du har sikkert hørt om Uluru - Den store røde klippe midt ude i ingenting i Australien. Så hvorfor besøge ULuru? Det skal du helt klart netop PÅ grund AF DÉT. Uluru er helt FANTASTISK. Jeg så Uluru om morgenen og senere hen på dagen, og det er utrolig smukt som klippen skifter farve i takt med at solen går ned.
Derudover så er det også en nationalpark i Australien og du kan besøge den berømte The Olgas, og gå en tur rund i parken og udforske området.
En MEGET nysgerrig krokodille :D
En MEGET nysgerrig krokodille :D

4,Darwin

Jeg besøgte Darwin da det var regnsæson, og det anbefaler jeg ikke at du gør. Men Darwin er virkelig en spændende by, og du kan besøge det gamle museum hvor du kan se billeder fra den store orkan i 1974 som ødelagde halvdelen af byen, og du kan besøge Darwin Crocosaurus Cove - hvor du kan få lov til at dykke med krokodiller - Hvis du tør ;) Du kan også tage en tur ud i en af de største National Parker i Australien og opleve krokodillerne på nært hold! Det er en oplevelse man ikke lige får i Danmark
Den smukke Whitehaven Beach - Set fra en nærliggende Ø
Den smukke Whitehaven Beach - Set fra en nærliggende Ø

5.The Whitsundan Islands

Det her var nok mit favorit sted i Australien. hvis du er i nærheden af Cairns eller længere nede af Østkysten, så anbefaler jeg helt klart at du besøger The Great Barrier Reef - som er blandt andet at finde imellem The Whitsunday Islands. Jeg sejlede igennem den smukke øgruppe i Februar 2009 efter et langt ophold i ødemarken. Jeg synes, at det var et helt vildt smukt sted i Australien, og du kan blandt andet se The Whitehaven Beach og få lov til at dykke med de mange smukke og farverige fisk i det store koralrev ud fra Østkysten. Jeg synes helt klart at det er et besøg værd i Australien.
Den uendelige ødemark - Set fra Kings Canyon
Den uendelige ødemark - Set fra Kings Canyon

6.Kings Canyon

Det her er mit sidste tip fra Australien. Jeg besøgte Kings Canyon på samme tid som jeg besøgte Uluru/Ayers Rock, og det var absolut også et besøg værd. jeg gik igennem kløften, som tager ca. 4 timer - Afhængig af hvor god du er på gåben :D Og det er en oplevelse du vil huske for livet. Du får set en hel masse forskellige udsigter ud over ødemarken, og du kommer til at opleve et uberørt Australien hvor du kan gå i længe uden at møde andre turister, men det er charmen ved Kings Canyon. Det er en rigtig hiking tur, med mulighed for, at se andre sider af Australien, som den endeløse ødemark - set fra oven - Hvis du ikke har råd til en helikoptertur, så er det en god møde at se ødemarken fra oven på :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Australien

Udflugter i Australien
Rejser til Australien
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.