Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser hvor du besøger Sunshine Coast

Rejser til Sunshine Coast

Med start lige nord for storbyen Brisbane ved de imponerende Glass House Mountains, ligger Sunshine Coast udstrakt langs Stillehavet, og lokker med en perlerække af dejlige afslappede strandområder, små hyggelige landsbyer og feriebyer. Her finder I en skøn blanding af tilbagelænet livsstil, elegante strandpromenader, grønne områder og ikke mindst den ene god surf-strand efter den anden.

Hvide sandstrande og super surfing

Noosa Beach

Noosa

Byen er centrum i dette hyggelige område, og byder på en skøn blanding af smukke strande, et grønt bagland, sofistikerede butikker, hoteller og campingpladser. Området bærer tydeligt præg af hovedattraktionen, nemlig de hvide sandstrande, surf-bølgerne og det altid lune hav. Her finder I ligeledes mange kulturelle aktiviteter, og et hav af restauranter og cafeer at hænge ud på efter en dag på stranden eller surfboardet.
 

Noosa National Park

I kort afstand fra Noosa by finder I Noosa National Park, en skøn blanding af dramatisk klippekyst blandet med små isolerede strande og forskellige typer skov. Nationalparken indbyder til små vandreture på stisystemer med mulighed for at stifte bekendtskab med den smukke varierede natur.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.