Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Ophold på valgte hotelkategori
  • Lokale skatter
  • Kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Billeje, afhængig af sæson og bilstørrelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Sunshine State Express

Brisbane - Lamington National Park - Noosa - Fraser Island - Brisbane

7 dage fra Brisbane til regnskov, strand og sand-ø
Solskinstaten Queensland byder velkommen med store oplevelser. Oplev den sydlige del af denne solrige stat med regnskov, vinmarker, smukke strande og fascinerende ø-oplevelser på verdens største sand-ø.
Fra 6.091 kr.

Pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel og kørselsvejledning.

Information om Sunshine State Express

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Brisbane - Lamington National Park
Dag 2 : Lamington National Park
Dag 3 : Lamington National Park - Noosa
Dag 4 : Noosa
Dag 5 : Noosa - Fraser Island
Dag 6 : Fraser Island
Dag 7 : Fraser Island - Brisbane

Totalt ca. 843 km.
Dag 1
Dag 1

Brisbane - Lamington National Park (101 km)

I forlader Queenslands hovedstad, Brisbane, ad Pacific Motorway til Beenleigh hvorfra I drejer mod syd gennem et frodigt og smukt landskab mod højdedragene omkring Mount Tamborine. Nyd udsigten over Guldkysten og stop fx ved Gallery Walk og nyd de forskellige butikker med lokal kunst. I fortsætter ind i Canungra dalen med historiske bygninger og landlige omgivelser. Gør et stop ved Canungra Valley Vineyards, og smag et glas lokalt vin eller gå på udgik efter Platypus ved den lokale flod. Sidst på dagen går vejen opad af små snørklede veje gennem en skov som bliver tættere for hvert sving. Dagen mål er Lamington National Park.
Dag 2
Dag 2

Lamington National Park

I bor midt i den smukke nationalpark der dækker et område på mere end 200 km2 subtropisk regnskov. Her er naturen i højsæde, og I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. Tag på oplevelse i skoven og kom bl.a helt op i trætoppene på en Treetop walk, 16 meter over skovbunden, eller tag nogle af de smukke afmærkede vandrestier af forskellig længde.
Dag 3
Dag 3

Lamington National Park - Noosa (243 km)

Denne morgen forlader I højdedragene og kører tilbage mod kysten mod Noosa. For at undgå at komme ind i Brisbane, kan I tage Gateway Motorway mod nord til Bruce Highway. På vej nordpå kommer I bl.a. til Beerburrum State Forrest, som tilbyder en fascinerende blanding af mange forskellige skovtyper, og med Glashouse Mountains i baggrunden er her utroligt smukt. Nyd udsigten fra de forskellige udsigtspunkter, og tag en vandretur gennem skoven før I fortsætter til kysten og Noosa.
Dag 4
Dag 4

Noosa

Dagen er fri til at udforske Noosa by og de gyldne strande omkring denne charmerende kyst- og ferieby.Selve by byder på et væld af sofistikerede butikker og restauranter og naturen omkring er domineret af nogle skønne strande hvorfra de lokale kaster sig ud i surfingens kunst.
Dag 5
Dag 5

Noosa - Fraser Island (199 km)

Idag fortsætter i mod nord mod Hervey Bay og landsbyen Rivers Heads hvorfra færgen til Fraser Island afgår. Check in i færgeterminal og aflever bagagen før I finder en god parkeringsplads til bilen, som ikke må komme med til Fraser. Her findes flere store parkeringspladser (ikke inkl.). Herefter er der afgang med Kingfisher Bay færgen til Verden største sand-ø.
Dag 6
Dag 6

Fraser Island

Hele dagen er fri til at udforske denne fascinerende sand-ø. Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sandet langs krystalklare vandløb. Vi har inkluderet en heldagstur guidet tur inkl. Frokost rundt på øen. Lær om både naturen og kulturen på øen. Svøm i klare ferskvandssøer, gå gennem regnskoven og kør langs Seventy-Five Mile Beach. Om aftenen er der mulighed for at deltage i andre guidede vandreture (ikke inkl.)
Dag 7
Dag 7

Fraser Island - Brisbane (300 km)

Denne morgen er der afgang med færgen til bage til fastlandet og Rivers Heads. Efter at have hentet jeres bil går turen nu tilbage sydpå mod storbyen. Ca. halvvejs til Brisbane kommer i til den hyggelig gammel minelandsby Gympie, her finder I nogle fine museer dedikeret til de minearbejdere, som prægede byen og området under det store "Gold rush". Gør nogle stop langs Sunshine Coast i fx Montville eller Maleny før Bruce Highway det sidste stykke til Brisbane.

Start nu! Det er let at bestille Sunshine State Express


Brisbane - Lamington National Park - Noosa - Fraser Island - Brisbane
Fra 6.091 kr.

Prisen er Pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
  • Superior: Turistklasse hoteller
  • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder
Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Længde: ca. 843 km  

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/proev-faellesrejser-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.