Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydney

 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Et fugle perspektiv....

  (Bedømt af 9 personer)
  15.11.13: Hanne Primdahl
  Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydney

Rejsetips af samme forfatter

Australien - mulighedernes land
Rejsetips indsendt af:
Egå
14. okt. 2010

Australien - mulighedernes land

Vi elsker Sydney. Australien er mulighedernes land og vi bliver aldrig mætte nok.

Næste tur går til Australien - igen, igen, igen, igen, igen ....

Det skønneste land i verden, og her bliver vi aldrig mættet nok. Mulighedernes land for her er ALT, de skønneste strande, det dejligste klima, og du kan vælge og vrage mellem hvilke oplevelser du ønsker, altså om du er til sol, strand og vand - eller ind midt i landet, eller bushvandring i de Blå Bjerge. Vandreture i selve Sydney ... nej, jeg VIL ikke pille enkeltområder ud denne gang. Er det vinter her i lille Danmark, er det jo sommer i Australien, så dine muligheder er faktisk ubegrænsede. Det er virkelig billigt at flyve indenrigs med Jet Star. Jeg erindrer ca. 5 timer fra Sydney til Perth, hvor du så kan opleve vestkysten i en lejet bil f.eks. Det er også til at betale sig fra. Hoteller er yderst rimelige i prisen, og du kan bo tæt ved vandet.Der er mulighed for at besøge de skønneste vingårde ved Margaret River bl.a.. Du kan flyve fra Perth til Adelaide, leje bil (her er igen herlige vingårde, bl.a. Penfolds) og du kan køre fra Adelaide mod Melbourne ad den skønne Great Ocean Road (åh, var det omkring 800 km?? vistnok). Men turens længde her er ikke det vigtigste, det er alle de svipture, du tager fra hovedvejen, og alle de oplevelser du dermed får hen langs kysten. De klippeformationer, du på den måde får set - er mere end fantastiske og de er slet slet ikke allesammen beskrevet i diverse brochurer. Den ene formation er næsten smukkere end den anden. Flottere end dit øje forstår!

Du kan køre en rigtig hyggelig tur igen til Sydney fra Melbourne (omkring 900 km). Du kan se Sydney grundigt igen, og du kan lige flyve til Surfers Paradise - eller nyde turen i bil fra Sydney. Du kan flyve til Cairns og se Great Barrier Reef, og igen køre ned langs østkysten og stoppe op mange dejlige steder. Nelson Bay må du heller ikke snyde dig selv for ... nej, nu siger jeg altså ikke flere steder, for hvis du har ønsker om at rejse til Australien ved jeg jo, at du vil tilegne dig alverdens forhåndsviden på nettet, og selv tilrettelægge din rejse. Du vil simpelthen få dit livs oplevelse. Du kan bo som backpacker på utroligt billige steder - og du kan bo i luksuslejligheder helt ude ved vandet, stadig til rimelig pris. Tag mod til dig - og få så bestilt den rejse. Du vil ikke fortryde det.

Vi elsker Sydney - og det er slet slet ikke fordi vores yndlingssøn bor der med vores yndlingssvigerdatter, og vore 2 yndlings-pige-børnebørn Eva og Mia .... slet slet ikke. Det er bare et stort plus, og det er deres skyld, at vi får alle disse ekstra oplevelser med i vores liv.

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetippet om Sydney

Skønt, med familie i Australien - I er heldige!

14/10 2010 Jytte Christiansen
Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig tur - bare det at være sammen med jeres familie, og så i det skønne land. Vi var i Melbourne i februar (har tidligere været der og boet i centrum) - men denne gang boede vi ved Williamstown lidt syd for, og tog toget ind til centrum. Vi fløj så fra Geelong til Sydney. Forøvrigt har de lige vist cykelløb i TV, VM - og det var fra Geelong. Måske så I det. Mødes I somme tider halvvejs i Thailand eller andre steder? Mange venlige hilsener Jytte Christiansen

Tur til Australien

14/10 2010 Inge
Hej Jytte Helt enig med din begejstring - turen går til Australien igen - igen. Vi drager afsted om et par måneder - til Australien for bl.a. at tilbringe 5 uger sammen med en af vores dejlige sønner og svigerdatter, der bor i Melbourne - være sammen på en 10-dages tur til Alice Springs (Ayers Rock). Vi glæder os rigtig meget til at gense landet og de dejlige familier, vi skal tilbringe jul og nytår sammen med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydney

Hoteller i Sydney
Rejser til Sydney
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zederhaus/adeo-alpin-zederhaus-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.