Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydney

Læs mere om rejser til Sydney

Et fugle perspektiv....
Rejsetips indsendt af:
Hanne Primdahl
Vinderup
15. nov. 2013

Et fugle perspektiv....

Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
Det er en bar/cafe/restaurant som ligger på 47 etage og hvilken udsigt! I Sydney Golden Tower betaler man for at komme op, men O'bar er ganske gratis at komme op i, hvor man så kan købe sig en kop kaffe og nyde udsigten over hele byen, eller en lækker middag om aftenen. Det tager en time af tårnet at "køre-rundt" Og siger bare wauw... Men Sydney er fuld af dejlige og fortryllende steder, kan kun anbefale lørdags markederne og vil man helst være for for det meget turist fulde market på The Rocks er markedet i Glebe, meget anbefalelsesværdigt!

Min "Must-do-Must-see" i Sydney er Newtown, some en up-coming forstad med små fine butikker og en hyggelig atmosfære eller Fish-market, Darling Harbour og ikke mindst Angels Place. Angel's Place er en lille smøge, med enkelt restauranter, men et helt specielt sted i Sydney, hvor "loftet" er fyldt med fuglebure, der repræsentere naturen og fuglelivet der var på det sted, før Sydney blev bygget - så det er lige før man kan høre nattergalen fløjte.... Go fornøjelse!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydney

Hoteller i Sydney
Rejser til Sydney
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.