Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydney

 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Et fugle perspektiv....

  (Bedømt af 9 personer)
  15.11.13: Hanne Primdahl
  Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydney

Sydney Opera House
Rejsetips indsendt af:
Odense
19. okt. 2010

Fantastiske Sydney

Sydney har alt og mere til! Gode rejsetips samt spareråd - til Australiens arkitektoniske perle!
Opera bar
Opera bar

Oplevelser ud over det sædvanlige!

Når man først har været i Sydney, har man aldrig lyst til at rejse derfra igen. Følelsen der rammer en, når man første gang vandrer over Sydney Harbour Bridge og ser udsigten over Sydney Opera House, er helt ubeskrivelig. Jeg kan kun anbefale alle bare en gang i deres liv, at lægge vejen forbi Sydney- det er uden tvivl alle pengene værd!
Sydney Harbour Bridge
Sydney Harbour Bridge

Must see i Sydney!

Bondi Beach - kåret til en af verdens bedste strande! - og det kan jeg kun være enig i. Fedt strandmiljø, masser af surfer-shops, barer og caféer. Icebergs dining room and bar- er et lidt finere sted, som du finder lige ved siden af den store udendørs pool ved Bondi. Det er her de kendte australiere som Heath Ledger har været, og stedet er med en fantastisk udsigt et besøg værd!

Taronga Zoo - alle de ikoniske dyr samlet i en enormt flot og betagende zoologisk have!

Manly - en sejltur til Manly er en hyggelig tur, til en anden kendt Sydney strand.

Sydney Sky Tower - er en god måde at danne sig et overblik over byen, samtidig får I en sjov oplevelse med i købet.

Opera - Se en opera i Jørn Utzons mesterværk.- Sydney Opera bar.

Bridgeclimb
- på Sydney Harbour Bridge.

"The Rocks" er et superfedt område i Sydney - og er det sted hvor de "rigtige australier" bl.a. opholder sig, og er derfor ikke udelukkende en turist bombe, som andre områder.
Lövenbrau og The Argyle- er to populære steder, så er du til en aften med gang i den, går du ikke forkert her.
Derudover er der marked hver søndag, som er en sjov oplevelse, selvom markedet egentlig bare er de sædvanlige turist souvenirs.

Kings Cross by night - "The Cross" er en masser barer og et anderledes byliv - kan dog være et lidt skummelt område - Sydneys red-light district, så ha lige en at følges med, især hvis du er pige!

Darling Harbour - her finder i bl.a. James Squire Brewhouse & restaurant - her kan du spise rigtig lækker mad, som aussierne kan li den - samt drikke, efter min mening, australiernes bedste øl - kan varmt anbefale en amber ale!

Blue Mountains.Hvert år afholdes der i øvrigt Mardi Gras, Trop fest (short film festival), Food and wine festival, Open air cinema mm. Så der er en god idé at købe avisen, så I kan være opdateret på hvad der sker mens I er der.
The Tree Sisters- Blue Mountains
The Tree Sisters- Blue Mountains

Spar penge i Sydney!

Blue Mountains
Turen til Blue Mountains kan gøres meget billigere, end de ture de tilbyder på et turist bureau. I skal bare købe en togbillet til Katoomba, og så snart I stiger af stationen der, finder I en lille kiosk, hvor I kan købe en såkaldt "Trolley tour" rundt i hele området ved Blue Mountains.

Trolley chaufføren guider dig og er behjælpelig med alle spørgsmål, og det er en hop on/ hop off tur, så I har rig mulighed for at udforske området, i modsætning til de guidede ture fra et turist bureau. Prisen er under en 1/3, og er derudover også en meget sjovere måde at gøre det på, synes jeg.

Sydney Opera House

Nogle opgiver måske allerede på forhånd at købe billetter til en opera, da de måske tror det er vildt dyrt - fordi det er Sydney Opera House - men det kan gøres for under 400 kr pr. person, hvis man bestiller nogle dage før. Få en liste over pladser, så kan man få nogle der er (næsten) lige så gode som de rigtig dyre, hvis man er ude i lidt god tid.

Bridge Climb
Bridge climb er desværre en dyr fornøjelse, så derfor er der mange der springer over - og det er virkelig en skam, for det er en af de bedste oplevelser jeg har fra Sydney! Turen er virkelig dyr - men hvis du vælger det tidsrum der hedder "night" sparer du et par hundrede kroner - og det er jo værd at tage med.
Gik selv om aftenen og kunne ikke have været bedre! For de lidt under tusind kr får man en guidet tur på 3 t 30 min- og du kommer hele 134 meter over havoverfladen. Så når man nu alligevel har taget den lange vej - synes jeg helt klart det er et af de steder der skal spenderes!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydney

Hoteller i Sydney
Rejser til Sydney
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.