Turprogram i kort udgave

prisen inkluderer

  • 7  dages billeje Intermediate bil, Toyota Auris eller lignende inkl. fri km, LDW forsikring og GPS
  • 3 nætter i Hobart på The Henry Jones Art Hotel, Standard room
  • Heldags sejltur til Bruny Island
  • 2 nætter i Coles Bay på Saffire Freycinet, Luksus Suite inkl. morgenmad, frokost og middag
  • 1 nat i i Binalong Bay på Bed in the Treetops Bed & Breakfast, Deluxe Spa Suite inkl. morgenmad
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Udflugter og aktiviteter kke nævnt (tilkøb på stedet)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tasmanien for livsnydere

Hobart - Freycinet National Park - Binalong Bay - Launceston

7 dage fra Hobart med kolonihistorie og ubeskrivelig natur
Oplev den smukke tasmanske østkyst, og bliv forkælet med fabelagtig natur, spændende fugle- og dyreliv, fascinerende kolonihistorie og en hyggelig tilbagelænet ø-befolkning.
Fra 3.200 AUD

pr. person i dobbeltværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold, sejlads ved Bruny Island, samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Tasmanien for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Hobart
Dag 2 : Bruny Island sejlads
Dag 3 : Hobart
Dag 4 : Hobart - Coles Bay
Dag 5 : Coles Bay
Dag 6 : Coles Bay - Binalong Bay
Dag 7: Binalong Bay - Launceston
Dag 1
Dag 1

Hobart

Hobart havnefront
Få Jeres bil i Hobart lufthavn eller på bykontoret. Dagen er fri til at indsnuse den hyggelige atmosfære i Tasmaniens største by Hobart. I bor på den hyggelige havnefront, med kort afstand til hele den centrale del af byen. Oplev fx det meget moderne og lidt kontroversielle museum, MONA, Museum of Old and New Art. Gå en tur på Salamanca og få lidt kolonistemning under huden, eller tag bilen op til Mt. Wellington og nyd en fabelagtig udsigt over Hobart og omegn.
Dag 2
Dag 2

Bruny Island sejlads

Bruny Island Cruises
I dag skal I opleve en spændende guided sejltur omkring Bruny Island i havet syd for Hobart. I bliver hentet på hotellet og kørt sydpå og herefter budt velkommen ombord på det specialbyggede skib, som tager jer på en fascinerende sejltur helt tæt på Bruny Islands stejle klipper, grotter og "blowholes". Her er rig mulighed for at kigge efter både sæler, delfiner og rovfugle. Dagens udflugt er inkl. morgen-te og frokost.
Dag 3
Dag 3

Hobart

Port Arthur
Dagen er til fri afbenyttelse. Vi anbefaler at I kører på opdagelse ud af Hobart, og oplever Tasmaniens barske kolonihistorie. Kør østpå over broen og via byerne Midway Point og Dunalley. Herefter tager I Arthur highway videre sydpå til Tasman halvøen. Nyd den flotte og barske natur undervejs til et af det sorteste punkter i australsk kolonihistorie, Port Arthur, det tidligere straffefange fængsel, som bl.a. blev brugt til at anbringe allerede udviste straffefanger fra det australske fastland. Tag en guidede rundvisning (ikke inkl.) og hør de barske historie.
På hjemturen til Hobart bør I tage turen rundt om Richmond, som ligeledes emmer af kolonihistorie, fx med australiens ældste bro samt endnu et fængel for straffefanger.


Dag 4
Dag 4

Hobart - Coles Bay (189 km)

Salamanca, Hobart
Så er der afgang fra den hyggelige lille storby. Tag via Natioanl Highway 1 til byen Sorell, hvor I kan fortsætte af Tasman Highway til byerne Triabunna, Swansea og Apslawn. Følg herefter skiltenen mod Coles Bay og Freycinet National Park.

Undervejs -

Swansea
Byen ligger i Great Oyster Bay overfor Freycinet halvøen. Området ved byen er perfekt til badning og fiskeri. Her er flere historiske og smukke bygninger inkl. Morris´General Store, som er blevet drevet af familien Morris i over 100 år. Gør et stop ved Swansea Bark Mill, som nu er museum. Området er også kendt for sine små Fairy pingviner, som man i skumring kan være heldig at betragte.

Coles Bay
Bugten lIgger lige op til den berømte Freycinet National Park med sine fascinerende røde granitklipper. Nationalparken selv er berømmet for sin unikke flora og fauna med en blanding af hedeland, nåletræer, skjulte bugte og ikke mindst den berømte Wineglass Bay, med smuk hvid sandstrand og kystalklart vand.


Dag 5
Dag 5

Coles Bay & Freycinet National Park

Wineglass Bay lookout
Dagen er afsat til at udforske denne smukke del af Tasmanien.Freycinet National Park er berømt for sit smukke kystsceneri, utallige udkigspunkter, fiskeri, sejlads, bush-vandring og badning. Ikke mange andre steder i verden kan fremvise de samme barske granitklipper der rejser sig lodret fra havet, og fx former små bugte og strande.

Saffire Freycinet tilbyder en række gratis aktivitetsmuligheder omkring lodgen og i nationalparken -

Wine adventures
Besøg en lokal vinbonde og lær om de dejlige druer.

Tasmanian Devil oplevelse
Få muligheden for at betragte de små djævle i hjemlig natur, og hør om projekter for at redde denne truede dyreart.

Wineglass Bay lookout walk
Tag vandreturen gennem nationalparken i selskab med en guide, og nyd historierne og ikke mindst udsigten over Wineglass Bay.

Pelican Bay kanosejlads
Kom på en guidet kanosejlads i Swanport vådområde, med muilghed for at betragte pelikanerne samt den smukke natur .
Dag 6
Dag 6

Coles Bay - Binalong Bay (122 km)

Binalong Bay
Idag fortsætter turen nordpå. I kører tilbage til Tasman Highway og herefter nordpå mod dagens mål Binalong Bay. På vej gennem det stadig smukke landskab kommer I igennem hyggelige byer som Bicheno, Four Mile Creek, Scamander og St. Helens.

Byerne -

Bicheno
Byen og området er en af Tasmaniens mest populære ferieomåder, men hvide sandstrande, klart vand og en skøn kystby atmosfære. Her er der gode muligheder fir fiskere både fra klipper i bølgerne eller måske dybhavsfiskeri. To udkigspunkter kan nås af vandrestier og giver fantastiske udsyn over havnen. I havet ud for hovedstranden ligger Diamond ISland, som kan nås til fods ved lavvande...men hold øje med tidevandet så ikke skal svømme retur.

St. Helens
Byen ligger beskytet af George Bay og er den østligste by på Tasmanien. Strandene her er perfekte til badning og vandsport. Her finder l også en lang række vandre- og cykelstier med udsigt bl.a. langs kysten til de imponerende sandklitter.

Fremme i selve Binalong Bay bor I lige ved indgangen til Bay of Fires med en af Tasmaniens smukkeste strande og kystlinje.
Dag 7
Dag 7

Binalong Bay - Launceston (175 km)

Launceston
Turen sidste dag tager jer endnu engang via Tasman Highway, denne gang vestpå mod øens andenstørste by Launceston. Vejen væk fra den østlige kystlinje og ind i landet, tager jer gennem et rigt landbrugs- og tømmerområde. På vej mod Launceston kommer I gennem byerne Moorina, Nunamarra og Scottsdale.
The Henry Jones Art Hotel, lobby
The Henry Jones Art Hotel, lobby
Saffire Freycinet, lounge
Saffire Freycinet, lounge
Bed in the Treetops, terrasse
Bed in the Treetops, terrasse
Boutique overnatning med sjæl og charme

Hobart - provinsstemning og kolonihistorie


The Henry Jones Art Hotel
Dejligt hotel opført i en af de ældste lagerbygninger og tidligere marmeladefabrik fra H. Jones & Co. Pty på Hobart Havnefront. Australiens første kunsthotel, hvor netop kunst spiller ind i alle hotellets rum. Perfekt ramme for oplevelser i Tasmanien største by.

Standard værelset
Et moderne værelse nænsomt indrettet i rammerne fra den gamle fabrik.
Væggene er de originale mursten og træværk, smukt blandet med matte glasflader og smukke farver samt alle moderne faciliteter.

Freycinet National Park - dramatisk natur

Saffire Freycinet
Prisvindende luksus lodge, flott placeret i Tasmaniens smukkeste natur, og med stor fokus på at falde ind i miljøet. Store panorama vinduer i suiter og fællesområder, giver fabelagtig udsigt over Freycinet. Lodgen tilbyder en del gratis oplevelser samt resstaurant og lækker Spa. Opholdet er inkl. morgenmad, frokost og middag.

Luksus suite
Indrettet af australske designere og opbygget med tasmanske træsorter. Suiten er moderne indrettet stort badeværese, seperat sengeområdet og masser af plads til afslapning med en fabelagtig udsigt.

Binalong Bay - strandliv ved The Bay of Fires

Bed in the Treetops, Bed & Breakfast
Hyggelig og smagfuld Bed & Breakfast smukt placeret i højderne over Binalong Bay, med flot udsigt over bugten, St. Helens Island og havet. Stedet er opført af tømmer fra lokale nåletræer og den store fælles terrasse giver en smuk udsigt og et kig til det fascinerende fugleliv i området. Stedets værter gør alt for at I skal nyde opholdet.

Deluxe Spa Suite
Hyggelig og meget rummelig suite med seperat soveområde samt badeværelse. Opholdrum med sofagruppe, tv, minibar, kaffe og te faciliteter.

Start nu! Det er let at bestille Tasmanien for livsnydere


Hobart - Freycinet National Park - Binalong Bay - Launceston
Fra 3.200 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold, sejlads ved Bruny Island, samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. september 2016 - 31. marts 2017 

1. september-  24. nobember 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 3.200 AUD

25. november - 14. december 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 3.205 AUD

1. marts - 31. marts 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 3.222 AUD

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.