Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Ophold på valgte hotelkategori
  • Lokale skatter
  • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke

  • Flytransport
  • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tasmanien Highlights

6 dage fra Launceston til Hobart - Tasmanien

Denne 6 dages rundrejse på Tasmanien er med en samlet længde på kun 595 kilometer en overskuelig tur, hvor du har god tid til at nyde naturen og det særlige kulturelle særpræg, som kendetegner Tasmanien. Turens udgangspunkt er byens Launcetown med egen lufthavn, men ankommer du i bil med færgen fra det australske fastland til havnebyen Devonport, kan du også starte turen her.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 2.272 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter på standard hotel

Rundrejsen dag for dag

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Launceston
Dag 2 : Lauceston - Cradle Mountain
Dag 3 : Cradle Mountain
Dag 4 : Cradle Mountain – Strahan
Dag 5 : Strahan – Hobart
Dag 6 : Hobart

Totalt ca. 605 km
Dag 1
Dag 1

Launceston

Launceston
Efter afhentning af udlejningsbil er det tid tila ta udforske Launceston, Tasmanien anden største by. Byen ligger smukt i et bakket landskab hvor floderne Tamar, North Esk- og South Esk. Kun 10 minutter fra centrum finder I Cataract Gorge, hvor lodrette klipper rejser sig over foden South Esk. Besøg evt. nogle af de mange vingårde i Tamar dalen.
Dag 2
Dag 2

Lauceston - Cradle Mountain (155 km)

Denne morgen kører I til deloraine og efterfølgende Railton og Sheffield, som ligger ved foden af Mount Roland i en af Tasmaniens smukkest områder. Herfra fortsættes til Cradle Mountain og Cradle Mountain Lake St. Clair National Park.
Dag 3
Dag 3

Cradle Mountain

Hiking i Cradle Mountains
En hel dag er afsat, så I kan udforske dette naturskønne område. Tag fx en tur på besøgscentret, som har stor viden og information om dyre- og plantelivet samt forskellige vandreture – lige fra mindre ture til dagsture og den internationalt kendte Overland Track.
Dag 4
Dag 4

Cradle Mountain – Strahan (147 km)

Strahan
I dag går turen videre fra Cradle Mountain via Murchison Highway mod sydvest, forbi byerne Tullah, Rosebery og Zeehan til Strahan ad kuperede og vindomsuste veje. Zeehan er rig på både historie og mineraler. Opdagelsen af sølv og bly i 1882 gjorde, at byen starten af 1900-tallet hurtigt blev Tasmaniens tredjestørste by. Mange historiske bygninger ligger på hovedgaden i Zeehan, og en af de bedste udstillinger om minedriften og områdets historie findes på West Coast Pioneers Memorial Museum.

Strahan ligger på Tasmaniens vestkyst og er porten til South West World Heritage National Park – en af verdens smukkeste regnskove i dette klimabælte. Byen ligger ved den smukke Macquarie Harbour og var engang straffekoloni, indtil alle fangerne i 1833 blev flyttet til Port Arthur på østkysten. Macquarie Harbour er også udgangspunkt for al sejlads på den storslåede Gordon River – en meget stor turistattraktion og man bør derfor booke på forhånd.
Dag 5
Dag 5

Strahan – Hobart (300 km)

Russel Falls

Fra Strahan kører I videre ad Lyell Highway forbi byerne Queenstown, Derwent Bridge, Lawrenny, New Norfolk og Granton til Hobart. Alternativt kan I vælge at dreje af ved Lawrenny og køre via Ellendale til den smukke Mount Field National Park. Her er højdepunktet uden tvivl det fantastiske vandfald Russell Falls. Fra Russell Falls kører I videre gennem byerne Westerway og Glenora tilbage til Lyell Highway ved Gretna og fortsætter til Hobart. Denne ekstra tur er på ca. 75 km i den østlige del af nationalparken.

Mount Field National Park er Tasmaniens ældste nationalpark. Landskabet er meget markant og rigt på planteliv lige fra regnskove til tårnhøje skove af bl.a. nåle- og eukalyptustræer. Her er også et rigt fugle- og dyreliv og store attraktioner som Lady Barron, Horseshoe og Russell Fals.

Hobart er den mindste af de australske staters hovedstæder og ligger ved Derwent River. Hobart har i øvrigt en af de dybeste havne i verden. Byens gamle centrum med dets mange bygninger fra kolonitiden ligger ved foden af Mount Wellington, hvis top ofte er dækket af sne. Den begrænsede størrelse, den rige arkitektoniske arv og den smukke beliggenhed gør Hobart til en ren fornøjelse at udforske. Og hver lørdag er der stort marked i Salamanca.

Dag 6
Dag 6

Hobart

Turen slutter og I tager afsked med Tasmanien, medmindre I vælger at forlænge opholdet i Hobart.

Start nu! Det er let at bestille Tasmanien Highlights


6 dage fra Launceston til Hobart - Tasmanien
Fra 2.272 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
  • Superior: Turistklasse hoteller
  • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder

Startdag:
Dagligt

Varighed:
6 dage / 5 nætter

Længde:
ca. 605 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.