Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Hobart

Hobart, hovedstaden på Tasmanien, er gået fra at være en afsidesliggende og søvnig by til at være en stor turistattraktion. Halvdelen af Tasmaniens 500.000 indbyggere bor i Hobart og i dag er det ikke til at se, at Hobart blev etableret af engelske straffefanger. Her er rækker af huse fra 1800-tallet og i lystbådehavnen vugger historiske sejlskibe, udflugtsbåde, luksusyachter, lystbåde og små fiskerbåde.

Største seværdigheder

Mt. Wellington

Bjerget Mt. Wellington hæver sig 1.271 m over Hobart og fra toppen er der en fremragende udsigt over havnen, den tasmanske halvø og Derwent Valley. Toppen bliver løbende indhyllet i skyer, så det er aldrig til at vide, om det er turen værd at tage op til toppen.

Men selvom der skulle være overskyet, så er der også en god udsigt fra flere udsigtspunkter på vej op ad bjergsiden og skoven er smuk og grøn.

Salamanca Place

Tæt ved havnefronten ligger butikker, der sælger tasmansk kunst i træ, keramik og glas. Her på Salamanca Square kan I spise frokost inde eller ude i eller ved de gamle pakhuse.

Kun et kort smut længere oppe ad bakken ligger det charmerende villakvarter Battery Point, hvor der er flotte eksempler på victoriansk arkitektur.

Tasmaniens maritime museum

Maritime Museum of Tasmania giver et godt overblik over byens stærke tilknytning til havet gennem malerier, fotografier, kort og skibsmodeller over gamle sejlskibe, damp- og handelsskibe, hvalfangebåde, flåde- og fiskefartøjer og skibsbygningsindustrien.

Tasmanian Museum & Art Gallery

Tasmanian Museum & Art Gallery ligger i Hobarts ældste bygning. Udstillingen byder på aboriginsk kunst, landskabsmalerier fra kolonitiden og malerier af Antarktis’ frosne vildmark.

Havn

Havn
Der er tre anløbspladser for krydstogter i Hobart. Pier 1 ligger tættest på Hobarts centrum og Pier 3 ligger længst væk. Alle moler er dog i gåafstand.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.