Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tasmanien

Læs mere om rejser til Tasmanien

Rejsetips af samme forfatter

Launceston på Tasmanien
Rejsetips indsendt af:
Frederiksværk
16. marts 2009

Launceston på Tasmanien

Så er vi nået til Launceston, som er Tasmaniens 2. største by. Motellet ejes af samme firma, som det vi boede på i Hobart. Vejret er blevet godt, solskin hele dagen, så her bliver vi et par dage.
Cataract Gorge

Cataract Gorge

Først kørte vi af snoede veje op til Cataract Gorge Reserve. Du kan også gå derop langs med floden. Det er et fantastisk område, hvor du kan gå rundt omkring eller tage en lift, vi gik over broen, som er en hængebro. Der er også en stor swimmingpool. Der går påfugle og kænguruer omkring. Læs mere her
Beaconsfield, Beauty Point og Deloraine

Beaconsfield, Beauty Point og Deloraine

Det blev også til en tur til Beaconsfield, hvor der er et minemuseum. Det er i den gamle mine bygning. Mændene syntes det var meget interessant. På den anden side af gaden ligger en gl. minearbejder bolig og en gammel skole.
Launceston på Tasmanien

Derefter gik turen til Beauty Point, hvor vi så et hus med Platypus (næbdyr). Det er et fantastisk dyr, som lægger æg men også et pattedyr. Vi var med på rundtur og så de blev fodret. Læs mere her

Vi kørte også til Deloraine, hvor der er et egnsmuseum og et vægsilkequilt, som er lavet af 300 kvinder over 3 år. Det skildrer områdets historie i 4 store paneler.

Det sidste besøg var på en ostefabrik/butik, det var godt nok langt ude på landet. Vi kørte ad små veje, du oplever meget mere, når du kører selv.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tasmanien

Hoteller i Tasmanien
Tasmanien
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.