Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tasmanien

Læs mere om rejser til Tasmanien

Rejsetips af samme forfatter

Monument  ”Miners Sunday”
Rejsetips indsendt af:
Frederiksværk
23. marts 2009

Queenstown på Tasmanien

Queenstown er den største by på Tasmaniens vestkyst. Hugget ud af bjergene. Byen ligner en rigtig pionerby (vi boede da også på Pioners Retreat). Byen har et fint museum, som beskriver områdets historie.
Iron Blow Lookout
Iron Blow Lookout

Iron Blow Lookout

Før du når til Queenstown, kører du af snoede veje og området ligner et månelandskab. Vi stoppede ved Iron Blow Lookout og kunne se de store efterladenskaber fra minedriften. I ca. 1880 blev der fundet guld, kobber og sølv i området og i ca. 100 år blev der udvundet mineraler. Sidst på dagen, når solen skinner, kan mineaffaldet skinne i forskellige farver.
Spion Kopf Lookout
Spion Kopf Lookout

Spion Kopf Lookout

Vi gik tur i området og ønskede at gå op på Spion Kopf Lookout. Man blev advaret om at stien var meget stejl og ikke for ældre mennesker! Men det skulle vi nok klare. Der var gelænder hele vejen og hvilken udsigt, Den var bare fantastisk. Det var hele besværet værd.
West Coast Wilderness Railway
West Coast Wilderness Railway

West Coast Wilderness Railway

Selvfølgelig skulle vi hen og se veterantoget ankomme til stationen. Det blev oprindeligt brugt af mineselskabet i gamle dage. Da minedriften stoppede, forfaldt toget men siden blev det restaureret og hedder West Coast Wilderness Railway. Toget går til Strahan, en strækning på 35 km. Den tager dig over 40 broer, gennem regnskov og floder. Det blev kun til ”kikket”, da vi hellere ville en tur på Gordon River (se andet rejsetips).

www.westcoastwildernessrailway.com.au
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tasmanien

Hoteller i Tasmanien
Tasmanien
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/syrien/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.