Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tasmanien

Læs mere om rejser til Tasmanien

Skønne Tasmanien et absolut must <br>når man er i Auzzie!!!
Rejsetips indsendt af:
Ina Andersen
Horsens
3. feb. 2010

Skønne Tasmanien et absolut must
når man er i Auzzie!!!

En tilfældig tur til Tasmanien blev den bedste oplevelse ud af de 9 måneder jeg var i Australien. Mini New Zealand vil jeg kalde Tasmanien, selvom kiwierne nok ikke ville bryde sig om det.

Gæstfrihed og afslappende og eventyrlig feriestemning på Tasmanien

Vi fløj fra Sydney til Hobart og lejede en bil da vi ankom. Leje af bil er den absolut bedste måde at opleve øen på. Man skal dog være meget forsigtig med de små wallabys (minikænguruer), de er overalt og der er mange. Flyveturen var billig, men man kan også vælge at sejle dertil. Vi var på Tasmanien i 4 dage, næsten nok til at køre hele øen rundt. Befolkningen er utrolig venlige og åbne og altid snakkesalige og villige til at hjælpe. Vi boede på hostel og dette var en helt fantastisk oplevelse. Vi var der i Juni, hvilket er vintertid, derfor var vi de eneste på stedet. Vi havde en hytte med åben pejs og prisen var acceptabel. Vi så bl.a craddle mountain og wineglass bay og Lake st. clair national park som er på Fn´s liste over fredede områder. På Tasmanien findes bjerge, sandstrande, tropiske og subtropiske regnskove med nogle af verdens ældste træer, et helt fantastisk mix som gør øen eventyrlig og forunderlig. Tager du til Australien SKAL man også opleve Tasmanien.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tasmanien

Hoteller i Tasmanien
Tasmanien
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.