Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Darwin - Katherine (316 km)
 • Dag 2: Katherine - Kununurra (514 km)
 • Dag 3: Kununurra - Purnululu National Park (307 km)
 • Dag 4: Purnululu National Park
 • Dag 5: Purnululu National Park - El Questro Station (330 km)
 • Dag 6: El Questro Station
 • Dag 7: El Questro Station - Mount Elizabeth Station (322 km)
 • Dag 8: Mount Elizabeth Station - Bell Gorge Wilderness Lodge (150 km)
 • Dag 9: Bell Gorge Wilderness Lodge - Broome (577 km)
 • Dag 10 og 11: Broome
 • Dag 12: Broome - Port Hedland (612 km)
 • Dag 13: Port Hedland - Karijini National Park (350 km)
 • Dag 14: Karijini National Park
 • Dag 15: Karijini National Park - Exmouth (698 km)
 • Dag 16: Exmouth
 • Dag 17: Exmouth - Carnarvon (366 km)
 • Dag 18: Carnarvon - Monkey Mia (350 km)
 • Dag 19: Monkey Mia
 • Dag 20: Monkey Mia - Kalbarri (399 km)
 • Dag 21: Kalbarri - Geraldton (156 km)
 • Dag 22: Geraldton - Cervantes (223 km)
 • Dag 23: Cervantes - Perth (201 km)

Prisen inkluderer

 • Ophold på Standard hotelkategori
 • Billeje, Avis gruppe W, 4WD i 23 dage inkl. gps
 • Lokale skatter
 • Kør-selv rejseguide på engelsk

Ikke inkluderet

 • Flytransport

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

The Outback Drive

23 dage fra Darwin til Perth - Northern Territory og Western Australia

23 dage fra Darwin til Perth
Oplev den eventyrlige australske outback, på en fascinerende tur i de øde egne af det nordvestlige Australien. Fra grønne skove og søer i nord, til rød ørken, klipper og dybe kløfter i Kimberleys og drømmestrande langs Det Indiske Ocean. Her er højt til loftet og god plads - en tur for de eventyrlystne.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 26.852 kr.

pr. person i dobbeltværelse på 23 dages kør-selv-rundrejse med 4WD bil og 22 nætters ophold på standard hotel

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Darwin - Katherine
Dag 2 : Katherine - Kununurra
Dag 3 : Kununurra - Purnululu National Park
Dag 4 : Purnululu National Park
Dag 5 : Purnululu National Park - El Questro Station
Dag 6 : El Questro Station
Dag 7 : El Questro Station - Mount Elizabeth Station
Dag 8 : Mount Elizabeth Station - Bell Georg Wilderness Lodge
Dag 9 : Bell George Wilderness Lodge - Broome
Dag 10: Broome
Dag 11: Broome
Dag 12: Broome - Port Hedland
Dag 13: Port Hedland - Karijini National Park
Dag 14: Karijini National Park
Dag 15: Karijini National Park - Exmouth
Dag 16: Exmouth
Dag 17: Exmouth - Carnarvon
Dag 18: Carnarvon - Monkey Mia
Dag 19: Monkey Mia
Dag 20: Monkey Mia - Kalbarri
Dag 21: Kalbarri - Geraldton
Dag 22: Geraldton - Cervantes
Dag 23: Cervantes - Perth

Total Ca. 5.875 km.
Dag 1
Dag 1

Darwin - Katherine (316 km)

Nyd Northern Territorys lille hyggelige hovedstad, brug lidt tid på at udforske denne nordlige, og lidt isolerede "storby". Oplev den lidt klondyke-agtige stemning tilsat en god del asiatisk kultur. Forlad byen mod syd af Stuart Highway mod Kathrine. Gør stop undervejs i den historiske by, Pine Creek, nord for nationalparken, og stop også ved Edith Falls, et populært svømme- og vandreområde, her kan I fx vandre en smuk tur rundt om faldene. Sørg for at ankomme til Katherine tidlig eftermiddag så der er tid til en sejlads ud i Katherine Gorge (ikke inkl.)
Dag 2
Dag 2

Katherine - Kununurra (514 km)

Idag kører I mod vest ind i de indre af landet. Tag The Victoria Highway til lnadsbyen Timber Creek og Gregory National Park mod Dagens mål Kununurra. På grænsen mellem Northern Territory og Western Australia, anbefaler vi et stop ved den store sø, Lake Argyle, før de sidste ca. 72 km tilbagelægges.

Kununurra er hovedbyen i East Kimberleys, en by med små 5.000 indbyggere er centrum for oplevelser i den østlige del af Kimberleys.
Dag 3
Dag 3

Kununurra - Purnululu National Park (307 km)

Idag kører I sydpå af Great Northern Highway til Warmun. Tag afkørslen til Spring Creek Track, som fører til Purnululu National Park. At køre på sporet kan være udfordrende, så tag det forsigtigt, men belønningen er det enestående landskab I kommer frem til i Purnululu. Hjertet af nationalparken er de fabelagtige rødbrune klippekupler, the Bungle Bungle Range.
Dag 4
Dag 4

Purnululu National Park

Dagen er fri til at gå på opdagelse i nationalparken. De imponerende Bungle Bungle klipper, står som et kæmpe monument i sort og orange, og rejser sig i en højde af 200 m fra jorden. Klippeformationerne gemmer på en lang rækker gemte dale og søer, oplev fx Piccaninny Creek og Cathedral Gorge.
Dag 5
Dag 5

Purnululu National Park - El Questro Station (330 km)

Nu går turen forsigtigt tilbage af Spring Creek Track og videre lidt nordpå af Great Northern Highway, I t-krydset mellem Great Northern- og Victoria Highway skal I tage vejen til venstre, som fører jeg Gibb River Road og den smukt anlagte outbackfarm, El Questro Station.
Dag 6
Dag 6

El Questro Station

Dagen er til afsat til afslapning og udforskning af udsigtspunkter og den helt unikt smukke og vilde natur i området. El Questro ligger i udkanten af det østlige Kimberyley, og dækker et areal på over 4.000 km2.
Dag 7
Dag 7

El Questro Station - Mount Elizabeth Station (322 km)

Afgang fra El Questro Station og eventyret fortsætter på den hullede og ujævne Gibb River Road. På vej til dagens mål, Mount Elizabeth Station, skal i krydse floderne Gibb River og Hann River.

Mount Elizabeth Stadion, er en arbejdende outback farm ca. 30 km fra Gibb River Road.
Dag 8
Dag 8

Mount Elizabeth Station - Bell Gorge Wilderness Lodge (150 km)

Turen fortsætter på den ujævne og støvede Gibb River Road. Gør stop og nyd naturen ved Barnett River Gorge og Galvans Gorge. Indkørslen til dagen mål, Belle Gorge Wilderness Lodge, finder I ved Saddlers Creek på Gibb River Road.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at kører gennem Aboriginer området, Imintji township.
Dag 9
Dag 9

Bell Gorge Wilderness Lodge - Broome (577 km)

Start tidligt idag. Dagens køretur er den sidst på den fascinerende, men hullede Gibbs River Road, og turen er ganske lang. Tag turen via Windlana Gorge National Park og Tunnel Creek. Nu støder I på the Great Northern Highway igen, og kan kører vestpå de sidst ca. 356 km til Broome.
Dag 10 og 11
Dag 10 og 11

Broome

Strand ved Broome
Sceneriet de næste dage er noget helt andet end de foregående. Vel ankommet til kystlinjen af Western Australia, kan I nu nyde godt af det smukke Indiske Ocean, og flotte hvide sandstrande, med den over 20 km lange Cable Beach, som perlen. I har to fulde dage til afslapning på strandene og udforske Broome.
Dag 12
Dag 12

Broome - Port Hedland (612 km)

Efter et par dage på stranden, skal I nu videre sydpå. Dagens tur er lang så vi anbefaler en tidlig start. I kører paralelt med havet og i udkanten af The Great Sandy Desert. Dagens destination, Port Hedland, er center for Australiens store export af jernmalm, osm udvindes i Pilbara regionen.
Dag 13
Dag 13

Port Hedland - Karijini National Park (350 km)

Karijini National Park
Dagens tur tager jer ind i det indre af endnu en bjergtagende nationalpark, Karinjini National Park. Fra Port Hedland følger I igen Great Northern sydpå til nationalparken.
Dag 14
Dag 14

Karijini National Park

Karijini National Park
Brug dagen på at udforske det vindblæste og vilde landskab i Karinjini. Besøg Joffe Gorge og nyd de mange vandrestier, fatastiske udsigtspunkter samt krystalklare vandhuller og vandfald.
Dag 15
Dag 15

Karijini National Park - Exmouth (698 km)

Exmouth
Endnu en lang men også spændende dag venter. Start tidlig og få noget ud af dagen og de små 700 km. I kører gennem Paraburdoo på Nanutarra Wittenoom Road og videre af North West Coastal Highway. Efter en lang køretur er det tid til afslapning i Exmouth.
Dag 16
Dag 16

Exmouth

I dag skal der slappes af ved vandet. Exmouth er hjemsted for det smukke koralrev, Ningaloo Reef, som tydeligvis er stor konkurrent til Great Barrier Reef. Med revet samt Ningaloo Marine Park lige ved hånden, går dagen med svømning, snorkling og iagttagelse af de skønne farver på både koraller og fisk.
Dag 17
Dag 17

Exmouth - Carnarvon (366 km)

Dagens eventyr står igen i havets tegn. I fortsætter turen sydpå langs Coral Coast, vi anbefaler en lille omvej via, Blow Holes, klippeformationer frembargt af havet ca 70 km nord for Carnarvon. Selve Carnavon ligger ved Gascoyne River, og har en levende fiskeindustri.
Dag 18
Dag 18

Carnarvon - Monkey Mia (350 km)

Fortsæt turen sydpå langs havet og drej til højre på Shark Bay Road til Denham. På turen kommer i bl.a forbi Hamelin Pool et marinereservat, og vi anbefaler også at I stopper ced den 110 km lange Shell Beach før I slutter af med de ca. 27 km til Monkey Mia.
Dag 19
Dag 19

Monkey Mia

Vilde delfiner ved Monkey Mia
Monkey Mia har gennem de senere år tiltrukket sig mere opmærksomhed end mange andre afsidesliggende turiststeder. Den isolerede strand i Shark Bay har skabt en international interesse på grund af den store bestand af delfiner, der holder til her. Delfinerne har holdt til her siden 1960’erne, og Shark Bay, som omgiver halv-øen med Monkey Mia, er optaget på Unesco’s Verdensarvsliste.
Dag 20
Dag 20

Monkey Mia - Kalbarri (399 km)

Kalbarri National Park
I dag går turen tilbage mod syd. Rejs langs den kystnære motorvej til Kalbarri National Park og derefter til Kalbarri. Brug eftermiddagen I Kalbarri National Park og ved Murchison River, med sine spektakulære kløfter og store mængder af vilde blomster. Kalbarri er en naturskøn kystby lige ved udmundingen af ​​Murchison River.
Dag 21
Dag 21

Kalbarri - Geraldton (156 km)

Forårsblomster i Geraldton omegn
Turen idag er ikke lang. Dagens destination Geraldton er centrum for midtvest regionen. Området har et dejligt solrigt klima året rundt, og meget milde vintre hvilket gør byen og området til et yndet feriemål for de lokale. Geraldton og omegn er også kendt for stedets smukke forårsblomster.
Dag 22
Dag 22

Geraldton - Cervantes (223 km)

Pinnacles fabelagtige klippformationer
Tag turen til Cervantes og Nambung National Park via Dongara og Greenough. Fra Cervantes er der kun en kort tur til Pinnacles i nationalparken. Brug dagen på at nyde de fabelagtige klippeformation som rejser sig fra sandet.
Dag 23
Dag 23

Cervantes - Perth (201 km)

Udsigt til Perth
Sidste dag på en spænden lang tur i outbacken er kommet. Tag turen via Brand Highway til Storbyen Perth. Byen er opført lang floden Swan River og stort set pakket ind i Kings Park Botanical gardens. Nyd storbyens mange glæder efter nogle uger i landets indre.


23 dage fra Darwin til Perth - Northern Territory og Western Australia
Fra 26.852 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 23 dages kør-selv-rundrejse med 4WD bil og 22 nætters ophold på standard hotel

Rejseperiode:
30. april 2017 - 18. september 2017

Hotelkategorier:
 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
Startdag:
Daglig i perioden 30. april - 18. september

Varighed:
23 dage / 22 nætter

Længde:
ca. 5.875 km.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/australien/new-zealand-independent-tour.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.