Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Flybillet København til Sydney og retur fra Cairns
  • 23 dages billeje Full Size 4WD inkl fri km og GPS.
  • 22 nætter i lejligheder/familieværelser
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Visum
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsbeskyttelse
  • Udflugter og aktiviteter (tilkøb)

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Australien

East Coast Explorer med familie og venner

23 dage fra Sydney til Cairns - Fra storby til regnskov og koralrev

23 dage fra Sydney til Cairns
Hvad er bedre end at have nogen af dele de spændende ferieoplevelser med? Med fokus på oplevelser for både voksne og børn, samt ikke mindst god plads i både bil og bolig får I her rammen om en dejlig oplevelsesrig ferie langs Australiens østkyst. Her ligger oplevelserne tæt, og varierer fra skønne storbyer til imponerende natur med drømmestrande, vinmarker, regnskov og koralrev.
Fra 23.275 kr.

pr. person ved 5 personer inkl. flybillet og ophold i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 23 dages kør-selv-rundrejse med 22 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om East Coast Explorer

Bilen
Bilen

Plads til alle

Vi har inkluderet en Full Size 5 dørs 4WD bil med GPS, som giver plads til familier eller vennepar. Bilen har plads til op til 5 personer, 2 store kufferter og 2 små kufferter.

Vejledende biltype: Hyundai Santa Fe
Hotellerne
Hotellerne

Med leverum

Vi har fokus på, at I får god plads at nyde hinandens selskab og de mange oplevelsesmuligheder. På hotellerne har vi udvalgt lejligheder eller familierum, som har godt med fællesplads, men stadig også plads til privatliv.

Hunter Valley
Leisure Inn Pokolbin Hill, eller lignende

Port Stephens: Ramada Resort Shoal Bay, eller lignende

Coffs Harbour: Breakfree Aanuka Beach Resort, eller lignende

Byron Bay: Lord Byron Resort, eller lignende

Lamington National Park: O´Reilly´s Rainforrest Retreat

Hervey Bay: Mantra Hervey Bay, eller lignende

Rockhampton: Quest Rockhampton, eller lignende

Airlie Beach: Toscana Village Resort, eller lignende

Townsville: Park Regis Anchorage, eller lignende

Atherton Tablelands: Atherton Blue Gum, eller lignende

Port Douglas: Bay Villas Resort, eller lignende

Cairns: Park Regis Cairns City Quays, eller lignende
Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Sydney - Hunter Valley
Dag 2 : Hunter Valley
Dag 3 : Hunter Valley - Port Stephens
Dag 4 : Port Stephens
Dag 5 : Port Stephens - Coffs Harbour
Dag 6 : Coffs Harbour
Dag 7 : Coffs Habour - Byron Bay
Dag 8 : Byron Bay
Dag 9 : Byron Bay - Lamington National Park
Dag 10: Lamington National Park
Dag 11: Lamington National Park - Hervey Bay
Dag 12: Hervey Bay - Fraser Island
Dag 13: Hervey Bay - Yeppoon
Dag 14: Yeppoon - Airlie Beach
Dag 15: Airlie Beach
Dag 16: Airlie Beach - Townsville
Dag 17: Townsville
Dag 18: Townsville - Atherton Tablelands
Dag 19: Atherton Tablelands
Dag 20: Atherton Tablelands - Port Douglas
Dag 21: Port Douglas
Dag 22: Port Douglas - Cairns
Dag 23: Cairns

Total Ca. 3.300 km.

Dag 1
Dag 1

Sydney - Hunter Valley (247 km)

Efter afhentning af jeres bil, starter jeres østkyst-eventyr med en tur over et af de største landemærker i Sydney og Australien, Sydney Harbour Bridge. I kører nordpå mod Pacific Highway og store eventyr de næste mange dage. Dagens mål er Hunter Valley, et af de mest kendte vinområder i landet, en smuk dal med fokus på det gode liv. På vej mod Hunter, kan i passende tage en lille omvej til byerne Gosford og Newcastle. Newcastle er landets 6. største by og efter Sydney, det tæt befolkede område i New South Wales. Gør et stop og nyd en gåtur lang byens aktive havnefront.

Fra Newcastle der i øvrigt ligger ved udmundingen af Hunter River, som giver navn til området, fortsætter I via Maitland og ind i Hunter Valley til de mange små landbyer, vingårde, bryggerier, restauranter og butikker.
Dag 2
Dag 2

Hunter Valley

Hunter Valley
Dagen er sat af til at udforske dalen med alle dens tilbud af vinproduktion, micro ølbrygning og lokale kunstbutikker. Gå på opdagelse i nogle af området smukke haver, tag en rundvisning - eller to på vingårde som fx Mount Pleasant Wines eller James Estate Wines.
Området byder også på muligheder som Hotair ballonflyvning, ridning, guidede cykelture og meget mere.
Dag 3
Dag 3

Hunter Valley - Port Stephens (161 km)

Nyd den lækre seafood
Idag forlader i den grønne dal og fortsætter oplevelserne mod nordøst i Port Stephens, også kendt som Blue Water Wonderland. Centrum for området er den smukke naturlige bugt, som er to en halv gang større end havnen i Sydney, og næsten fuldt afskærmet af to landtanger med gamle hvilende vulkaner. Området er berømt for sine 26 gyldne strande og ikke mindst for fantastisk seafood.
Dag 4
Dag 4

Port Stephens

Dagen er afsat til udforskning af Port Stephens mangle muligheder. Vi kan varmt anbefale fx en sejltur i bugten med stor mulighed for at se delfiner, som holder fast til i området, der er ture både morgen og eftermiddag. Er I til dykning, er der spændende muligheder direkte fra stranden i Nelson Bay, eller vil I hellere opleve flora og fauna på landjorden, så nyd nogle af de mange naturstier af forskellig længde i Tomaree National Park, med mulighed for at nyde det spændende fugle- og dyreliv.
Dag 5 og 6
Dag 5 og 6

Port Stephens - Coffs Harbour (335 km)

Fortsæt nordpå til Bulahdelah og indgangen til Myall Lakes National Park. Kør af Lakes Way, en smuk rute gennem regnskov med fantastiske udsigtspunkter over de flotte indsøer og strande. Fortsæt turen gennem Forster og I kommer igen ud til Pacific Highway. I fortsætter gennem Manning Valley og Taree til Port Macquarie og til sidst Coffs Harbour, dagens mål. Coffs Harbour er starten af den subtropiske nordlige del af New South Wales, og meget stolte af bl.a deres bananproduktion.

Dag 6 er afsat til oplevelser i området. Besøg de mange små kystbyer langs Stillehavet, nyd livet på Boambee Beach ved Sawtell, eller drag på opdagelse ind i landet på "Waterfall Way" og Dorrigo National Park.
Dag 7
Dag 7

Coffs Habour - Byron Bay (238 km)

Kyststrækning i den nordlige del af New South Wales byder på nogle af de smukkeste landskaber i landet. Fra Coffs Harbour følger I hovedvejen kysten til Woolgoolga for herefter at dreje ind i landet mod Grafton, en yndefuld gammel landsby ved bredden af Clarence floden. Fra Grafton fortsætter I mod nord til Woodburn og videre til Ballina og de sidste 31 km til Byron Bay og Cape Byron - det østligste punkt af det australske fastland.

Byron Bay er verdenskendt for at have nogle af de bedste surferstrande og specielt Wategos Beach på Cape Byron tiltrækker surfere fra nær og fjern.
Dag 8
Dag 8

Byron Bay

Dagen er til fri disposition. Nyd livet blandt de mange cafeer og restauranter. Tag en lektion i surfing eller slap af på en af strandene ved Mellem Lennox Head og Brunswick Heads. Besøg også Australiens østligste punkt ved Cape Byron Lighthouse.
Dag 9
Dag 9

Byron Bay - Lamington National Park (140 km)

Afgang fra den smukke kystby, Byron, af Pacific Motorway nordpå. Tag omvejen ad kystvejen forbi Hastings Point, Cabarita Beach og Kingscliff, før I igen rammer hovedvejen forbi Tweed Heads og Coolangatta, I er nu kørt ind i delstaten Queensland. Tag afkørslen mod Nerang og fortsæt gennem de frodige landbrugsområder ved Canungra, hvor der bl.a. dyrkes vindruer til små lokale Wineries. efter Canungra begynder vejen at sno sig opad gennem den eviggrønne skov og Lamington National Park.
Dag 10
Dag 10

Lamington National Park

I bor midt i den smukke nationalpark der dækker et område på mere end 200 km2 subtropisk regnskov. Her er naturen i højsæde, og I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. Tag på oplevelse i skoven og kom bl.a helt op i trætoppene på en Treetop walk, 16 meter over skovbunden, eller tag nogle af de smukke afmærkede vandrestier af forskellig længde.
Dag 11
Dag 11

Lamington National Park - Hervey Bay (410 km)

Turen går nu igen ned fra det bakkede landskab omkring Lamington, og tilbage mod Nerang hvorfra I fortsætter nordpå af Pacific Motorway, og Gateway Motorway for at undgå indfaldstrafikken til storbyen Brisbane. Tag gerne en afstikker til det meget smukke kystområde, Sunshine Coast, med strandene Coolum og Noosa Heads, området emmer af stil med flotte sommerhuse, lækre butikker og skønt strandliv. Fortsæt gernnem Gympie og Maryborough til Hervey Bay.
Dag 12
Dag 12

Fraser Island

Fraiser Island
I dag skal I opleve verdens største sandø, Fraser Island. Vi har inkluderet en heldags guided rundtur for at få indblik i den komplekse natur på denne fascinerende ø, med mulighed for at svømme i ferskevandssøer, vandre gennem regnskov og køre langs den smukke Seventy-Five Mile Beach. Andre højdepunkter på turen er Lake Garawongera, Eli Creek og Maheno skibsvrag. Frokost og eftermiddagste er inkluderet i turen.
Dag 13
Dag 13

Hervey Bay - Yeppoon (433 km)

Afgang videre nordpå fra Hervey Bay af Bruce Highway via Rockhampton til Yeppoon på Capricorn-kysten. Yeepoon er kendt for de omkringliggende strande, og ligger med en smuk udsigt til øen Great Keppel Island.
Dag 14
Dag 14

Yeppoon - Airlie Beach (500 km)

I fortsætter mod den nordligste del af Queensland langs Bruce Highway mod Marlborough og videre til Mackay. Fortsæt til Poserpine og Airlie Beach med Shute Harbour. I er nu i hjertet af en af Australiens mest populære ferieområder, og udgangspunkt for ture til de 72 øer kendt som Whitsundays, et himmerrige af krystalklart vand og hvide sandstrande.
Dag 15
Dag 15

Airlie Beach, Whitsundays

Idag er der dømt stranddag. Hvad enten I vælger at slappe af ved Airlie, eller drage på eventyr i ø-havet mellem de mange smukke øer. Vi anfaler at I tager en af de mange muligheder for ture ud blandt øerne, I Ailie findes der operatører og både i alle afskygninger.
Dag 16
Dag 16

Airlie Beach - Townsville (274 km)

Dagens mål er Townsville, den administraive hovedby for den nordlige del af Queensland. Men før I når hertil, bør I køre via småbyerne Bowen og tvillingebyerne, Home Hill og Ayr. Vel fremme i Townsville kan det anbefales, at sætte tid af til et besøg i Great Barrier Reef Wonderland, som fortæller om både fisk og koraller og bl.a har verdens største akvarie med levende koraller. Aftenlivet i byen leves ved havnen, her går både de lokale og turisterne tur på esplanaden kendt som The Strand.
Dag 17
Dag 17

Townsville

Dagen er fri til at gå på opdagelse i Townsvilles gadeliv og butikker. Byen byder på masser af aktiviteter, sightseeing og shopping.

Ud for byen ligger øen Magnetic Island, som helt sikkert også er et besøg værd. Sejlturen til øen tager kun ca. 30 minutter. Øen her har kun en lmeget ille lokal befolkning, og attraktionen herovre er da også dyrelivet og de smukke bugte og strande.
Dag 18
Dag 18

Townsville - Atherton Tablelands (356 km)

Denne morgen kører I videre af Bruce Highway via Ingham og Tully, men før I drejer ind i landet, anbefaler vi at I gør et stop ved Mission Bach, som indbyder til en dejlig dukkert eller en god frokost direkte på stranden. Fortsæt af hovedvejen til Innisfail og videre ind i de tropiske skove omkring Johnstone River Valley, og op i det køligere klima i det bakkede Atherton Tableland.
Dag 19
Dag 19

Atherton Tablelands

Millaa Millaa Falls
Nogle af højdepunkterne i Atherton er de dybe blå søer dannet i udslukte vulkankratere samt Lake Barrine, Lake Eacham og ikke mindst det enorme Cuttain Fig, figentræ. Start evt. jeres rundtur i de frodige bakker ved Millaa Millaa, med stop ved de smukke vandfald i området. Med korte vandreture kommer I let til udsigtspunkter og svømmehuller ved Millaa Millaa Falls, Elinjaa Falls og Zillie Falls.
Dag 20
Dag 20

Atherton Tablelands - Port Douglas (135 km)

Dagens køretur er forholdsvis kort, men dette til trods vil I se en stor ændring i landskabet, når I igen bevæger jer nordpå. I kører ad Kennedy Highway til Mareeba, kendt for god lokalproduceret kaffe og ikke mindst kvægdrift og rodeo i bedste western stil. Fortsæt til den smukke kyst- og turistby, Port Douglas, der med sin placering direkte til havet og med omkringliggende strande, danner et perfekt ferieparadis.
Dag 21
Dag 21

Port Douglas ved Great Barrier Reef

Nyd livet i dette smukke ferieparadis med besøg på Four Mile Beach. Et oplagt valgt vil også være en heldagstur til Great Barrier Reef, med mulighed for snorkling eller dykning ved dette fantastiske naturområde. Der finde bogstavelig talt et hav af forskellige muligheder fra havnen i Port Douglas.

Vil I hellere udforske på landjorden, kan vi anbefale en tur nordpå til Mosman Gorge, hvorfra I bl.a kan komme på korte flodsejladser med mulighed for at se krokodiller. Længere nordpå finder I Cape Tribulation med en helt unik natur og dyreliv.



Dag 22
Dag 22

Port Douglas - Cairns (67 km)

Cairns
Nu går turen sydpå, på en kort køretur til Cairns. Turen bringer jer gennem sukkerrørsmarker og undervejs kan I også nyde nogle smukke udsigtspunkter. Vi anbefaler at I tager en lille omvej til det lille strandområde, Palm Cove, med hyggelige cafeer og restauranter, og en tur op i højlandet til turistbyen, Kuranda, er også muligt før I ankommer til sidste stop i Cairns.
Dag 23
Dag 23

Cairns

Sidste dag af en spændende og meget alsidig tur er nået. Brug dagen i turistbyen Cairns, nyd marinaen og Cairns Promenade, eller indtag nogle af butikkerne på byens gågade.
Også fra Cairns er der rig mulighed for dagsture til revet eller de omkringliggende øer.
I kan også nyde den flotte kunstigt anlagte badestrand ikke langt fra marinaen.

Start nu! Det er let at bestille East Coast Explorer


23 dage fra Sydney til Cairns - Fra storby til regnskov og koralrev
Fra 23.275 kr.

Prisen er pr. person ved 5 personer inkl. flybillet og ophold i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 23 dages kør-selv-rundrejse med 22 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. november 2016 - 31. marts 2017

pr. person ved 4 personer
Fra 24..460 kr.

Pris pr. person ved 5 personer
Fra 23.275 kr.

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn*
Fra 23.960 kr.

Pris pr. person ved 2 voksne og 3 børn*
Fra 22.675 kr.

*børn i alderen 2 - 11 år.

Længde: ca. 3.300 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/christchurch/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.