Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra København til Melbourne t/r.
  • 2 overnatninger i Melbourne på valgte hotel.
  • 14 dages billeje med valgte bilkategori.
  • Skatter og afgifter på flybillet og billeje.

Ikke inkluderet

  • Rejseforsikring
  • Visum

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Fly og billeje Melbourne

Få en god start i Australien. Vi har sørget for flybilletten og de første par nætter. Herefter har I 14 dages billeje til at udforske den fabelagtige australske natur og nationalparker, kyststrækninger og storbyer. De helt store oplevelser venter på jer. Pris pr. person inkl. flybillet, 2 nætter i Melbourne og 14 dages billeje.
Prisen inkluderer:
  • Flyrejse fra København til Melbourne t/r.
  • 2 overnatninger i Melbourne på valgte hotel.
  • 14 dages billeje med valgte bilkategori.
  • Skatter og afgifter på flybillet og billeje.
Pakken er ikke aktiv
Pakken er ikke aktiv
Luk vindue
Dag 1
Dag 1

Flyrejse København - Melbourne

Dag 2 - 4
Dag 2 - 4

Melbourne, kultur - sport - gourmet

Vi har inkluderet de første 2 nætter i Melbourne. Tag på opdagelse i denne alsidige og smukke storby på den sydlige del af kontinentet. Melbourne er en kulturel perle med et hav af spændende museer, udstillinger og skønne grønne områder. Oplev fx National Gallery of Victoria, Queen Victoria Market, Royal Botanic Gardens, Melbourne Museum eller Docklands Sunday Market.

Melbourne er også kendt som Australiens sports-hovedstad, her er stortset altid gang i den med alt fra Cricket, Aussie Rules fodbold til tennis, hundevæddeløb og Formel 1. Nyd også det aflslappede strandliv ved nærliggende St. Kilda, med strand, cafeer og god restauranter.
Dag 4 -16
Dag 4 -16

Kør ud i det blå

Efter nogle skønne dage i Melbourne, henter I Jeres bil og spændende oplevelser ligger og venter forude i den fabelagtige australske natur. De næste 14 dage bestemmer I helt selv indholdet.

Oplev fx den fascinerende kyststrækning, Great Ocean Road, eller tag turen ind i landet til The Grampians National Park. Kør på opdagelse i vin og mad til små vindgårde, eller drag på eventyr efter det unikke australske fugle- og dyreliv ved Wilsons Promontory. Kun fantasien sætter grænser.

Vi hjælper gerne med forslag til overnatninger og oplevelser. Kontakt os på tlf. 70116011

Dag 16
Dag 16

Flyrejse Melbourne - København

Denne side er udskrevet d. 24. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/banff/spruce-grove-inn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.