Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Melbourne - Cape Otway (229 km)
 • Dag 2: Cape Otway
 • Dag 3: Cape Otway - Port Fairy (180 km)
 • Dag 4: Port Fairy - Coonawarra (215 km)
 • Dag 5: Coonawarra - Middleton (400 km)
 • Dag 6: Middleton - Kangaroo Island (80 km)
 • Dag 7: Kangaroo Island
 • Dag 8: Kangaroo Island - Adelaide (108 km)

Prisen inkluderer

 • Flybillet København til Melbourne og retur fra Adelaide
 • 8  dages billeje Intermediate bil, Toyota Auris eller lignende inkl. fri km, LDW forsikring og GPS
 • 2 nætter i Cape Otway på Great Ocean Road Ecolodge inkl. middag og morgenmad
 • 15 minutters Helikobter sightseeing ved Great Ocean Road
 • 1 nat i Port Fairy på Oscars Waterfront Boutique Hotel inkl. morgenmad
 • 1 nat i Penola Coonawarra på Merlot & Verdelhoe Residences
 • 1 nat i Middleton på Beach Huts inkl let morgenmad
 • 2 nætter på Kangaroo Island på Kangaroo Island Ecolodge
 • Lokale skatter
 • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

 • Visum
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsbeskyttelse
 • Udflugter og aktiviteter kke nævnt (tilkøb på stedet)

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Australien

Great Ocean Road for livsnydere

Melbourne - Great Ocean Road - Coonawarra - Kangaroo Island - Adelaide

8 dage fra Melbourne med smuk natur, vin og vildt dyreliv
Nyd livet på en fantastisk tur langs Australiens smukke sydkyst. Kom tæt på landets unikke dyreliv og oplev verdens måske flotteste kyststrækning, små hyggelige kystbyer kombineret med vinmarker og vild natur.
Fra 19.455 kr.

pr. person inkl. flybillet og ophold i dobbeltværelse på 8 dages kør-selv-rundrejse med 7 nætters ophold, Helikoptersightseeing samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Great Ocean Road for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Melbourne - Cape Otway
Dag 2 : Cape Otway
Dag 3 : Cape Otway - Port Fairy
Dag 4 : Port Fairy - Coonawarra
Dag 5 : Coonawarra - Middleton
Dag 6 : Middleton - Kangaroo Island
Dag 7: Kangaroo Island
Dag 8: Kangaroo Island - Adelaide
Dag 1
Dag 1

Melbourne - Cape Otway (229 km)

Oplevelserne starter med kørsel mod Geelong af Princes Freeway sydvest ud af Melbourne. Via Surf Coast Road nærmer I jer ved den hyggelige kystby Torquay, nu en af verdens smukkeste kystveje, Great Ocean Road. Fra Torquay anbefaler vi en lille omvej helt ud til kysten, til smukke Belles Beach, en af Australiens førende surfstrande. Fortsæt herefter gennem byerne Anglesea, Lorne og ikke mindst Apollo Bay før I ankommer til dagens mål Cape Otway.

På vejen -

Great Ocean Road
Denne kyststrækning der snoer sig langs Victorias kyst er en af Australiens, hvis ikke verdens smukkeste kyststrækninger. Vejen klæber sig til kystlinjen på det meste af strækningen og åbenbarer det smukkeste kystsceneri og natur. Tag turen stille og roligt med masser af stop undervejs, og nyd også nogle af de mange muligheder for bushvandring og badning.

Torquay
Kystbyen praler med rette af lange gyldne sandstrande og perfekte bølger. Byen er uden konkurrence Victorias surf by nummer et med bølger på op til 5 meters højde, og samtidig også en hyggelig ferieby.

Apollo Bay
En smukt placeret lille fiskerby på kanten af højlandet Otway Ranges. Byen tilbyder en række lækre restauranter, cafeer og gallerier. I dalen nogle få km udenfor byen finder I regnskov, vandfald og ildfluer. Området var tidligere baseret på tømmerindustrien og landbrug, men er nu mere kendt for sine mange kunstnere.
Dag 2
Dag 2

Cape Otway

Dagen er sat af til at nyde den fabelagtige natur omkring Cape Otway og i Cape Otway National Park med regnskov, vandløb og vandfald. Området er også kendt for en stor bestand af Koalaer, så kig op når I vandre rundt i skoven.
Kysten og skærene ud for Cape Otway har gennem tiderne kostet otte skibe og hundredevis af sømænd livet, og førte i 1846 til opførelsen af Cape Otway fyrtårn, et tårn som var i operation nonstop indtil 1994. Idag er fyrtårnet åbent for besøgende, og dette kan varmt anbefales.
Dag 3
Dag 3

Cape Otway - Port Fairy (180 km)

Idag fortsætter I af Great Ocean Road. Hold udkig efter 12 Apostle Information Centre og gør stop her.

Se Great Ocean Road fra luften
Vi har inkluderet en 15. minutters helikopter sightseeing langs den fabelagtige kyststrækning. På flyvningen kommer I bl.a. over 12 Apostles og Loch Ard Gorge samt berømte London Bridge, eller Arch som den også kaldes efter dele af klippeformationen kollapsede i 1990.

Efter helikopterturen fortsætter I i bil til Port
Campel og Port Campel National Park. Lige før byen Warrnambool slutter Great Ocean Road, og I kan fortsætte via Princes Highway til dagen mål, Port Fairy.

Byerne på vejen -

Port Campell
Ligger tæt ved nogle af de helt store attraktioner på Great Ocean Road, Loch Ard Gorge, Thunder Cave m.fl. Landbyen er også kendt for krebsefiskeri.

Warrnambool
Den hyggelig by har en af de smukkeste placeringer i landet. Klemt inde mellem den flotte kystlinje og det grønne bagland. I perioden fra sidst i maj til august er der hvert år mulighed for at betragte nogele af havet kæmper, Southern Right hvaler, når de passerer forbi på deres ture fra Sydpolen til området omkring Logans Beach for at føde.

Port Fairy
Et besøg i Port Fairy er som et besøg tilbage i tiden. Denne hyggelige lille by med sine bluestone bygninger, har ikke mindre end 50 beskyttede bygninger i klasisk arktitektur fra kolonitiden. Nyd de fascinerende bygninger, men også de spændende vandrestier og den maritime tilknytning.Dag 4
Dag 4

Port Fairy - Coonawarra (215 km)

Dagens mål er Coonawarra, en af Australien dejlige vinregioner. Fra Port Fairy kører I til Mt. Gambier og herfra via Penola Road og Riddoch Higway til Coonawarra.

Undervejs -

Mt. Gambier

Ligger sydøst for Adelaide i South Australia på skråningerne af en gammel udslukt vulkan. By er kendt som Blue Lake City, navnet er fremkommet fordi området er kendt for sin meget blå sø, der over sæsonen skifter farve fra vinterens grå nuancer til en intens blå farve fra november til marts.

Coonawarra
Er berømt som et af de fineste vinområder i Australien og specielt kendt for sin produktion af Cabernet Sauvignon vine. Hemmeligheden bag succeen ligger i en magisk blanding af en rig jordbund, kalksten og meget rent vand i undergrunden. Her finder I over 24 vingårde med dørsalg og vinsmagninger.
Dag 5
Dag 5

Coonawarra - Middleton (400 km)

Dagens køretur fra Coonawarra til Middleton er turen længste, så det er en god ide at komme tidligt afsted, hvis I skal have tid til at stoppe og opleve undervejs.

Byerne -

Penola
Besøg det historiske centrum af denne lille by. Gå en tur gennem John Riddoch Centre, Petticoat Lane med de historiske bygninger og kirker. Besøg også Victorian Mansion og Yallum Park.

Keith
En landbrugsby tidligere kendt under øgenavnet Ninety Mile Desert. Området hvor byen ligger blev oprindeligt fundet af invandrere, som ubrugeligt og goldt, men er op gennem tiden mod alle odds blevet opdyrket og forvandlet til en grønt og produktivt landbrugsområde.

Middleton
Er grundet byens spektakulære strand meget populært sted for fiskere og surfere. Byens navn og gavn siges at kommet fra "Middlle Town" - byen halvvejs mellem Goolwa og Port Elliot på jernbanen, som åbnede i 1854.
Dag 6
Dag 6

Middleton - Kangaroo Island (80 km)

Start dagen tidligt også idag, da I skal være ved Cape Jervis i tide til, at nå færgen til Kangaroo Island enten kl. 9 eller 10. Sejlturen tager ca. 45 minutter, og når I ankommer til øen, så tag jer tid til at besøge havnebyen Penneshaw.

På Kangaroo Island -

Penneshaw
En hyggelig lille kystlandsby på den nordøstlige side af Dudley halvøen. Her får I fantastisk udsigt til fastalndet. Tag evt. en vandretur langs kysten og ind i Baudin Conservation Park, som er beboet af et stort antal Wallabies.

American River
Ligger smukt på en bakkestråning i klassisk australsk bushland og giver nogle smukke udsigtspunkter over Eastern Cove og fastlandet. Bushlandet omkring landsbyen er hjemsted for den truede fugleart, Glossy Balck Cockatoo, der ses ofte i og omkring byen. Øens østersindustri er også placeret her og havnene er travl året rundt. I den indre del af bugten ligger Pelican Laggoon, med et naturligt og beskyttet område. Området omkring lagunen er et vigtigt yngle område for fx sorte svaner, Cape Barren gæs og pelikaner.
Dag 7
Dag 7

Kangaroo Island

Dagen går med strorslåede natur og dyreoplevelser på Kangaroo Island.

Steder som skal opleves -

Seal Bay Conservation Park
Deltag fx i en af demange guidede tur i området, og se den truede australske søløve i deres naturlige element. Tag en vandretur langs den 800 m lange gangbro mellem kalksten og sandklitter til udsigtplatforme hvorfra søløverne kan betragtes.

Flinders Chase National Park
her finder I de fantastiske klippeformationer, Remarkable Rocks, granitklipper der gennem de sidste 500 millioner år er blevet slebet og formet af vind og vejr. The Admirals Arch er resterne af en gammel klippehule ødelagt af havet, der nu danner en naturlig bro.

Dag 8
Dag 8

Kangaroo Island - Adelaide (108 km)

Sidste dag på rundturen i den sydlige del af Australien. I kørere tilbage til Penneshaw for at tage færgen til fastlandet og Cape Jervis kl. 10.30. Vel tilbage på fast grund kører I mod øst på Flinders Street og via Main South Road den sidste strækning ind i den grønne by Adelaide.
Great Ocean Ecolodge, Cape Otway
Great Ocean Ecolodge, Cape Otway
Oscars Waterfront Boutique, Port Fairy
Oscars Waterfront Boutique, Port Fairy
Merlot & Vendelho, Penola Coonawarra
Merlot & Vendelho, Penola Coonawarra
Beach Huts, Middleton
Beach Huts, Middleton
Kangaroo Island Wilderness Retreat, lobby område
Kangaroo Island Wilderness Retreat, lobby område
Boutique overnatning med sjæl og charme

Cape Otway -  Nationalpark, koalaer og voldsom kyst

Great Ocean Ecolodge
The Great Ocean Ecolodge er en social virksomhed, etableret og drives af Conservation Ecology Centre.
Alt overskud investeres i Wildlife Conservation og Ecolodge selv er helt soldrevet og økologisk, nænsomt placeret
i naturen. Uanset om du søger forkælelse , ny energi eller at slappe af og reflektere, Er stedet den perfekte ramme.
Lev bæredygtigt og få en fordybende naturoplevelse. Her finder I Individuelt smukt indrettet værelser, gæstelounge,
restauarnt og bibliotek.

Ecolodge Experience opholdet inkluderer morgenmad og middag.

Port Fairy - Uspoleret idyl ved vandet

Oscars Waterfront Boutique Hotel
Et næsten ubeskriveligt dejligt bed and breakfast med en hyggelig placering på bredden af Moyne floden og i centrum af Port Fairy. Her er der dømt forkælelse i smukke omgivelser i kort afstand til gallerier, restauranter og butikker.

Riverfront værelset
Tilbyder en perfekt udsigt over Moyne floden. De stilfulde Riverfront værelser giver mulighed for at opleve Port Fairy
i afslappet stil. Med kngsize-seng, tv og minibar, air-condition. På på en rolig dag , kan du høre bølgerne bryder på Port Fairy østlige strand, kun en kort gåtur på tværs klitterne .


Coonawarra - Verdensklasse vin

Merlot & Verdelho Residences

Tilbyder en luksuriøs og romantisk stemning i den historiske by Penola - porten til Coonawarra vinområde.

Merlot Residence værelset
Merlot Residence hylder vinen ved brug af en slående rødbrun indflydelse hele sit design og indretning.
Dette rummelige townhouse giver et fuldt selvstændig ophold til den kræsne, der værdsætter luksus , stil og komfort.
Det store soveværelse er et unikt og rummeligt værelse i mezzanin-stil med en king size seng, fint linned,  et stort walk-in rum fører
ud til et badeværlse med bl.a dobbelt rainshower. I stueetagen er to ekstra soveværelser hver med en komfortabel queen size seng, og
Det andet badeværelse er indrette med et fritstående spabad, dobbelt håndvask og dobbelt brusebad for at sikre, at I føler jer
dig forkælet.
  
Middleton - Surf City

Beach Huts

Slap af og lad op på dækket af din egen selvstændig strandhytte. Nyd lyden af fuglene og bølgerne fra den nærliggende brænding. Når sulten melder sig efter gåture ved stranden eller en surflektion, så nyd den prisvindende Blues restaurant. Alle hytter er individuelt indrettet med alt I behøver.

Bondi Hut
En flaske boblevand står klar som velkomst, og Bondi er indrettet med god queensize seng og ekstra seng, fuldt udstyret kichenette, dejligt badeværelse og egen terrasse. Til hytten hører også overdækket parkering.

Kangaroo Island Wilderness Retreat - Vildt dyreliv
Det eneste overnatningssted lige ved indgangen til Flinders Chase National Park og ikke mindst The Ramarkables. Stedet er omført omgivet af smukt bush land, som huser mange fugle og dyr. Her gøres alt for at bevare den smukke natur og dyrelivet i samklang med gæsterne. Retreaten tilbyder forskellige typer af overnatning samt en hyggelig restaurant, som tager afsæt i øens lokake råvarer når menuen tilrettelægges. Stedet har ligeldes en hyggelig fælles gæstelounge.

Eco Lodge Room
Et enkelt indrettet motelværelse. Værelserne har king-size seng, badeværelse, reverse cyklus aircondition, fjernsyn og et lille køleskab samt kaffe- og tefaciliteter. 

Start nu! Det er let at bestille Great Ocean Road for livsnydere


Melbourne - Great Ocean Road - Coonawarra - Kangaroo Island - Adelaide
Fra 19.455 kr.

Prisen er pr. person inkl. flybillet og ophold i dobbeltværelse på 8 dages kør-selv-rundrejse med 7 nætters ophold, Helikoptersightseeing samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. oktober 2016 - 31. marts 2017 

1. oktober - 30 november 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 19.455 kr.

1. december - 17. december 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 19.480 kr.

31. december 2016 - 31mar 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 19.495 kr

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. april 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.