Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

 
  • Flybillet København til Sydney og retur fra Brisbane
  • 2 nætter i dobbeltværelse, turitklasse hotel i Sydney
  • 6 dages kør-selv rundrejse fra Sydney til Brisbane
  • Udførlig kørselsvejledning
  • Billeje i 6 dage, standard/Compact bil.  
  • Lokale skatter
  • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke

  • Rejseforsikring
  • Visum

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Australien

Pacific Coast Explorer

Sydney til Brisbane - New South Wales og Queensland

Drømmen om Australien kan blive din hvis du kan rejse i efteråret. Storby, vinmarker, regnskov og strande. Australiens sydøstkyst byder på lidt af det hele. I området omkring Sydney startede landets moderne historie, og her ligger de alsidige højdepunkter tæt. 8 spændende dage med start i Sydney.
Fra 13.740 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. flyrejse og 2 nætter i Sydney samt 6 dages kør-selv-rundrejse inkl. billeje og kørselsvejledning.

Rundrejsen dag for dag

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1: Sydney
Dag 2: Sydney
Dag 3 : Sydney – Hunter Valley
Dag 4 : Hunter Valley – Port Stephens
Dag 5 : Port Stephens - Coffs Harbour
Dag 6 : Coffs Harbour – Byron Bay
Dag 7 : Byron Bay
Dag 8 : Byron Bay - Brisbane

Totalt ca. 1.160 km.
Dag 1-2
Dag 1-2

Sydney

Efter ankomst er de næste par dage fri til at gå på opdagelse i denne fantastisk storby.
Mulighederne er mange, start evt. fra den fabelagtige havefront domineret af operahuset og Sydney Harbour Bridge, og arbejd jer så langsomt gennem denne skønne by.
Dag 3
Dag 3

Sydney – Hunter Valley (216 km)

Afrejse fra Sydney og nordpå over Harbour Bridge og ind på Pacific Highway. Tag evt. vejen gennem byerne Gosford og Newcastle. Newcastle er Australiens sjette største by - nyd en smuk gåtur langs kysten. Fra Newcastle, kører I via Maitland og ind i Hunter Valley. Med vingårde i overflod, er det oplagt at benytte lejligheden til at smage og købe nogle af Australiens fineste vine. Udforsk vindalen med kunst og gourmet lækkerier.
Dag 4
Dag 4

Hunter Valley – Port Stephens (159 km)

Hunter Valley tidlig morgen
Fortsæt turen fra Hunter Valley og mod nordøst til Port Stephens, kendt som Blue Water Wonderland. Port Stephens er en naturlig bugt næsten omkranset af to gamle vulkanske halvøer. Området byder på hele 26 gyldne strande og er kendt for sine skaldyr, samt ikke mindst en stor bestand af delfiner.

Dag 5
Dag 5

Port Stephens - Coffs Harbour (335 km)

Turen fortsætter fra Port Stephens og I kører nordpå til Bulahdelah , indgangen til Myall Lakes National Park. Kør videre nordpå på Lakes Way, en naturskøn rute gennem regnskoven med spektakulær udsigtspunkter over søer og hav. Fortsæt videre gennem Manning Valley og Taree til Port Macquarie og Coffs Harbour, som er starten på den subtropiske nordlige kyst af New South Wales.


Coffs Harbour er en populær turistdestination hele året. Kombinationen af gyldent sand, høje bjerge, tætte, frodige regnskove og stejle bananplantager gør området ideelt som feriemål. Coffs Promenade er et populært område med mange specialforretninger og restauranter. Desuden er her smukke botaniske haver med mangrovepromenader, kunstgallerier, kunsthåndværk og antikvitetsforretninger.

Blot en times kørsel fra Coffs Harbour ligger Dorrigo National Park med flere gode vandrestier. Dorrigo National Park er en af Australiens mest tilgængelige regnskove med bl.a. Skywalk og Walk With Birds, der er designet til at give parkens besøgende det optimale ud af de smukke udsigtspunkter.
Dag 6
Dag 6

Coffs Harbour – Byron Bay (251 km)

Så skal der surfes
Denne helt nordlige del af New South Wales indeholder nogle af de smukkeste landskaber i Australien. Fra Coffs Harbour motorvejen følger I kysten til Woolgoolga og derefter vender landet mod Grafton , en yndefuld gammel landsby på bredden af ​​den mægtige Clarence River. Fra Grafton fortsætter I til Woodburn og videre til Ballina, og de sidste 38 kilometer til Byron Bay. Byron Bay og Wategos Beach på Cape Byron tiltrækker surfere fra nær og fjern. Cape Byron er det østligste punkt på den australske kyst.
Dag 7
Dag 7

Byron Bay

Byron Bay
Dagen er til afslapning i Byron Bay. Nyd restauranter og cafeer , tag en surf lektion eller slap af på stranden.
Dag 8
Dag 8

Byron Bay - Brisbane (166/197 km)

Brisbane
For de morgenfriske er det værd at gå en tur på stranden tidlig morgen og nyde solopgangen over Stillehavet. I dag kører I videre nordpå fra Byron til Brunswick Heads. I kan enten fortsætte langs kysten via Pottsville Beach og Kingscliff via Gold Coast til Brisbane, eller tage turen ind i landet til Murwillumbah. Fortsæt på Pacific motorvej for den korte og direkte vej til storbyen, eller måske tage turen via Burleigh Heads og Surfers Paradise. I kan også opdage Guldkystens Hinterland , med stop i fabelagtige Lamington National Park før ankomst i Brisbane .
Forlæng
Forlæng

Vil I opleve mere...

Har I lyst til mere? Lad os hjælpe jer med flere spændende oplevelser i Australien.
Flybilletten kan gælde op til en måned, så har I lyst til at opleve mere af østkysten, eller måske en tur ind til Australien røde indre, så lad os hjælpe med endnu flere fabelagtige oplevelser.

kontakt os gerne på tlf. 70116011


Sydney til Brisbane - New South Wales og Queensland
Fra 13.740 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. flyrejse og 2 nætter i Sydney samt 6 dages kør-selv-rundrejse inkl. billeje og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. september 2016 - 31. marts 2017

Pris pr. person fra:
Dobbeltværelse. 13.740 kr.

Længde: ca. 1.160 km.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-z-viborg.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.