Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Flybillet København til Brisbane tur/retur
  • 6 dages billeje Full Size 4WD inkl fri km og GPS.
  • 3 nætter ved Surfers Paradise, 2 bedroom appartment, Hilton Surfers Paradise Residences eller lignende
  • 2 nætter på O´Reilly´s Guesthouse Lamington National, Park 2 bedroom apartment eller lignende
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsbeskyttelse
  • Udflugter og aktiviteter (tilkøb)

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Australien

Surfers Paradise og regnskov med familie og venner

Brisbane - Gold Coast - Lamington National Park

6 dages kør-selv fra Brisbane med masser af oplevelser
Hvad er bedre end at have nogen af dele de spændende ferieoplevelser med? Med fokus på oplevelser for både voksne og børn, samt ikke mindst god plads i både bil og bolig får I her rammen om en dejlig oplevelsesrig ferie ved Queenslands Gold Coast og Surfers Paradise, samt i det smukke bagland i Green Mountains og Lamington National Park.
Fra 13.105 kr.

pr. person inkl. flyrejse ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 6 dages kør-selv-rundrejse med 5 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Surfers Paradise og regnskoven med familie og venner

Bilen
Bilen

Plads til alle

Vi har inkluderet en Full Size 5 dørs 4WD bil med GPS, som giver plads til familier eller vennepar. Bilen har plads til op til 5 personer, 2 store kufferter og 2 små kufferter.

Vejledende biltype: Hyundai Santa Fe
Hotellerne
Hotellerne

Med leverum

Vi har fokus på, at I får god plads at nyde hinandens selskab og de mange oplevelsesmuligheder. På hotellerne har vi udvalgt lejligheder eller familierum, som har godt med fællesplads, men stadig også plads til privatliv.

Surfers Paradise, Gold Coast
Hilton Surfers Paradise Residences ***, eller lignende.

Lamington National Park
O´Reilly´s Rainforrest Retreat ***
Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Brisbane - Surfers Paradise
Dag 2 : Surfers Paradise, Gold Coast
Dag 3 : Surfers Paradise, Gold Coast
Dag 4 : Surfers Paradise - Lamington National Park
Dag 5 : Lamington National Park
Dag 6 : Lamington National Park - Brisbane
Dag 1
Dag 1

Brisbane - Surfers Paradise

Efter afhentning af jeres bil, går turen sydpå af Pacific Highway fra storbyen til feriestemning og strande ved Gold Coast. En tur på ca. 100 km.

Gold Coast har det hele inden for korte afstande. Kun 30 minutter fra de berømte strande og kystens bade- og shoppingområder, finder I en verden af små hyggelige landsbyer, vinområder, vandrestier og nationalparker - Et sandt ferieparadis.
Dag 2 - 3
Dag 2 - 3

Surfers Paradise, Gold Coast

Surfers Paradise er centrum af Gold Coast. Hele regionen er et kæmpe stort trækplaster for turister, både fra ind- og udland. Med hele 300 dage om året med solskin forstår man hurtigt hvorfor området er blevet populært, og når man så tilfører stribevis af gode strande og ikke mindst bølger, hyggelige småøer og et hav af aktivitetsmuligheder så forstår man hvorfor området er populært. Nyd livet på stranden og i vandet, eller tag på opdagelse blandt forlystelses parker
og dyreliv.

Jet Boat Extreme - 55 minutter med fart
Oplev 650 hestekræfter når de bliver sluppet løs gennem brændingen og ud for kysten ved Surfers Paradise. Med en fart på op til 80 km i timen på vand, får I her en oplevelse der sætter gang i adrenalinen men I racer langs kyst.
Pris voksen 61 AUD, børn (5-14 år) 42 AUD.

Hvaler i paradis - morgen eller eftermiddag blandt hvaler (juni - oktober)
Mød havets kæmper i deres eget element. I perioden juni til oktober er der mulighed for at komme helt tæt på de fascinerende og store hvaler som passerer langs Queenlands kyst. Halvdagstur formiddag eller eftermiddag i små grupper, som garanterer god plads ombord i de specialbyggede både.
Pris voksen 97 AUD, børn (3-14 år) 68 AUD.

Se det hele lidt fra oven - varmluftballon over kysten
Oplev en tidlig morgen over Gold Coast med en fabelagtig udsigt og oplevelse i varmluftballon over kysten. Nyd udsigten og stilheden med I driver med vinden og kysten eller baglandet.
Pris 30 minutter flyvning voksen 230 AUD, børn (3-13 år) 189 AUD.
Dag 4
Dag 4

Surfers Paradise - Lamington National Park

Idag forlader I kysten og kører ind i det frodig bagland. Dagens mål Lamington National Park ligger i højdedragene små 100 km sydvest for Surfers Paradis. På turen ind i landet kommer I gennem småbyer, landbrug og ikke mindst vinmarkerne ved Canungra, før vejen begynder at stige, og blive smallere op gennem skoven til selve nationalparken, Lamington har sit navn fra den tidligere guvenør af Queensland fra 1896 til 1902, Lord Lamington. Stedet er et slaraffenland hvis I nyder smuk natur, vandrestier og andre naturlige udfoldelser.
Dag 5
Dag 5

Lamington National Park

Nyd en fuld dag i smukke omgivelser. Mød vilde Vallabies og parpegøjer på græsarealet ved O´Reillys. Gå på opdagelse i skoven, og udforske nogle af de
mange km afmærkede vandrestier, med smukke udsigtspunkter og fantastisk flora. Kom en tur op i trætoppene på en gangbro spændt ud i fuglehøjde.

Deltag evt. I nogle af de spændende ture (ikke inkl.) som arrangeres af O´Reilly´s Guesthouse -

- Flying Fox, Zip Line
- På tur med Eco Ranger
- Guidede vandreture

m.fl.


Dag 6
Dag 6

Lamington National Park - Brisbane

Efter en spændende dag og aften i det facinerende højland, kører I idag tilbage mod kysten og storbyen Brisbane. Turen er kun ca. 120 km, så er der rig mulighed for at stoppe, og fx prøvesmage nogle af vinene omkring Canungra, og måske prøve at få et glimt af de meget sky Platypus i vandløbet omkring vingården. Ved ankomst til Brisbane slutter turen og bilen returneres.
Forlængelse
Forlængelse

Vi hjælper gerne

Har I lyst til flere spændende og unikke oplevelser i Australien enten før eller efter Surfers Paradise og regnskov? Vi hjælper gerne med at anbefale og arrangere Jeres ferie i både Queensland eller nogle af de andre fascinerende områder i Australien. Kontakt os gerne på tlf. 7011 6011

Start nu! Det er let at bestille Surfers Paradise og regnskoven med familie og venner


Brisbane - Gold Coast - Lamington National Park
Fra 13.105 kr.

Prisen er pr. person inkl. flyrejse ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 6 dages kør-selv-rundrejse med 5 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. september 2016 - 31. marts 2017

Pris pr. person ved 4 voksne
Fra 13.605 kr. pr. person

Pris pr. person ved 5 voksne
Fra 12.885 kr. pr. person

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn*
Fra 13.105 pr. person

Pris pr. person ved 2 voksne og 3 børn*
Fra 12.280 kr. pr. person

*børn i alderen 2 - 11 år.
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-togkort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.