Turprogram i kort udgave

Rejsen inkluderer

  • Flyrejse København til Brisbane og Cairns til København
  • 2 nætter på turistklasse hotel i Brisbane
  • 9 dages Billeje Avis gruppe B
  • 9 dage/8 nætters kør-selv rundrejse med rute- og kørselsvejledning
  • Diverse skatter og afgifter
Bemærk - Inkluderer ikke
  • Visum
  • Rejseforsikring

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Australien

Tropiske oplevelser i Queensland

Brisbane og kør-selv til Cairns - Queensland

11 dage fra Brisbane til Cairns
Her kommer I fra Brisbane til Cairns via en af verdens smukkeste vejtrækninger. Turen går gennem et meget varieret landskab med gyldne strande og nationalparker suppleret med en imponerende udsigt til Great Barrier Reef. I kan besøge en gammel guldmine, hyggelige byer, smukkeste strande, snorkeldykke ud fra et hav af små koraløer eller hvad med at tage en tur til verdens største sandø, Fraser Island.
Fra 14.995 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. flyrejse og 2 nætter i Brisbane samt 9 dages kør-selv-rundrejse inkl. billeje.

Mere information om kør selv rundrejsen

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1-2: Brisbane
Dag 3 : Brisbane to River Heads/Fraser Island
Dag 4 : Fraser Island
Dag 5 : Fraser Island/River Heads - Bargara
Dag 6 : Bargara - Rockhampton
Dag 7 : Rockhampton - Airlie Beach
Dag 8 : Airlie Beach
Dag 9 : Airlie Beach – Townsville
Dag 10 : Townsville
Dag 11 : Townsville – Cairns

Totalt ca. 1.885 km
Dag 1 - 2
Dag 1 - 2

Brisbane

Efter ankomst til Brisbane er de næste par dage fri til, at gå på opdagelse i denne skønne storby. Udendørslivet leves i alle byen hjørner hvad enten det er på cafeer og restauranter, på stranden ved South Bank eller i en af de mange grønne parker.
Dag 3
Dag 3

Brisbane - River Heads/Fraser Island (300 km)

I har forhåbentlig allerede nydt et par dage i vidunderlige Brisbane, der har så behageligt et klima.

Efter afhentning af jeres bil kører i nordpå af Bruce Highway. Vejen fører jeg lidt ind i landet fra Caloundra til Noosa på Sunshine Coast , på kanten af Hinterland regionen. Når I ankommer til Hervey Bay, fortsættes til River Heads landsbyen hvorfra der er afgang til Fraser Island. Verdens største sandø er 123 km lang, og et paradis for naturelskere. Check ind ved færgeterminalen og aflever bagage, hvorefter I kan parkerer bilen ved færgelejet. Ved ankomsten på Fraser Island er der indtjekning på hotellet og derefter resten af dagen er til fri disposition til at starte udforske øen.

Dag 4
Dag 4

Fraser Island

Hvalsafari
Hele dagen er fi til at udforske denne fascinerende sandø.

Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sand langs krystalklare vandløb.

Dag 5
Dag 5

Fraser Island/River Heads - Bargara (145 km)

Afgang fra Fraser Island med færge tilbage River Heads. Efter I har afhentet bilen fortsættes oplevelserne af Bruce Highway mod Childers. Tag et skridt tilbage i historien og besøg Childers mange historiske bygninger, hold pause ved en af de hyggelige cafeer, og prøv evt. den lækre lokale is. Fortsæt tilbage mod kysten til Bargara, med en skøn blanding af smukke strande , fantastiske klippefyldte kysterne og begyndelsen af ​​Great Barrier Reef.

Dag 6
Dag 6

Bargara - Rockhampton (305 km)

Sandstensformationer ved byen Gin Gin
Dagen byder på en længere køretur til Rockhampton. Fra Bargara fortsætter I tilbage til Bruce Highway, her møder I den lille smukke by, Gin Gin, som har nogle besynderlige sandstensformationer, Mystery Craters, som muligvis stammer fra meteornedslag.

Fortsæt herefter nordpå til Gladstone og yderligere 108 km til Rockhampton, som markerer den nøjagtige linje af Stenbukkens vendekreds. 45 km fra Rockhampton er Yeppoon en badeby beliggende på kysten med udsigt Great Keppel Island.Rockhampton er hjertet i det store kvæglandskab.

Dag 7
Dag 7

Rockhampton - Airlie Beach (482 km)

Frodig regnskov og smukke vandfald

Fra Rockhampton fortsætter rejsen videre nordpå i retning Marlborough til Mackay . Lige uden for Mackay kan i tage en flot afstikker til Kap Hillsborough National Park, hvor regnskoven møder revet, området indeholder flere gode vandrestier. Fortsæt herefter til på Proserpine og drej af mod til Airlie Beach, porten til Whitsunday Islands, Queenslands 74 smukke øer. Havnefronten er en kosmopolitisk og pulserende by fyldt med palmestrand og grønne parker.

Dag 8
Dag 8

Airlie Beach

Med katemaran til Whitsunday
Dagen er på egen hånd, hvor I enten kan udforske Airlie Beach, slappe af eller evt. tage på en heldagstur til Whitsunday Islands med en af de imponerende katamaraner. Øgruppen består af 74 øer og ligger blot 10-50 km fra kysten og langt de fleste er ubeboede og fredede som nationalparker. Daydream Island og Hamilton Island er de største af øerne og har en spændende blanding af seværdigheder og aktiviteter.
Dag 9
Dag 9

Airlie Beach – Townsville (300 km)

Great Barrier Reef Wonderland
I dag kører I tilbage mod Proserpine, fortsætter ad Bruce Highway og kører gennem byerne Bower og Ayr, før I når Townsville, der er den næststørste by i Queensland og det kommercielle centrum i Northern Queensland. I Townsville kan I fx besøge Castle Hill, der ligger ca. 300 m over landskabet og har en fantastisk udsigt over byen. Great Barrier Reef Wonderland er en af de mest populære attraktioner og er bestemt også et besøg værd med den specielle undervandstunnel af glas, hvor man kan gå tørskoet og betragte det imponerende syn af smukke koraller og farverige fisk.
Dag 10
Dag 10

Townsville

Townsville

Townsville er et godt udgangspunkt til at udforske den gamle guldby Charter Towers, eller tage på en ø-oplevelse på Magnetic Island. Catamaran sejlads til Magnetic Island afgår regelmæssigt i løbet af dagen fra Breakwater Terminal.

Dag 11
Dag 11

Townsville – Cairns (350 km)

Cairns
I fortsætter mod nord ad Bruce Highway og kører via byerne Ingham, Mission Beach og Innisfail. Fra Innisfail kører I det sidste stykke frem til Cairns, og en fascinerende og naturskøn rundrejse nærmer sig sin afslutning. Det blevet tid til at aflevere bilen og flyve hjem, medmindre I har valgt at forlænge opholdet i det nordlige Queensland.


Brisbane og kør-selv til Cairns - Queensland
Fra 14.995 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. flyrejse og 2 nætter i Brisbane samt 9 dages kør-selv-rundrejse inkl. billeje.

Rejseperiode:
1. juni 2016 - 31. marts 2017
 

Standard hoteller
Pris pr. person fra:

1. juni - 30. november 2016
Dobbeltværelse. 14.995 kr.
1. december - 31. december 2016

Dobbeltværelse. 15.150 kr.
1. januar - 20. marts 2017

Dobbeltværelse. 15.295 kr.

Superior Hoteller
Pris pr. person fra:

1. juni - 30. november 2016
Dobbeltværelse. 15.780 kr.
1. december - 31. december 2016

Dobbeltværelse. 15.840 kr.
1. januar - 20. marts 2017

Dobbeltværelse. 16.040 kr.

Boutique Hoteller
Pris pr. person fra:

1. juni - 30. november 2016
Dobbeltværelse. 17.385 kr.
1. december - 31. december 2016

Dobbeltværelse. 17.445 kr.
1. januar - 20. marts 2017

Dobbeltværelse. 17.645 kr.

Længde: ca. 1.885 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.