Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Darwin - Kakadu National Park ( 210 km)
 • Dag 2: Kakadu National Park
 • Dag 3: Kakadu National Park - Katherine ( 310 km)
 • Dag 4: Katherine
 • Dag 5: Katherine - Litchfield National Park (455 km)
 • Dag 6 : Litchfield National Park - Darwin (80 km)

Prisen inkluderer:

 • Ophold på valgte hotelkategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Ikke inkluderet:

 • Flytransport
 • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Top End Discovery

Darwin - Kakadu National Park - Katherine og Litchfield National Park

6 dage med Darwin og nationalparkerne
Oplev det nordligste af Australien og Northern Territory, på en smuk og fascinerende tur rundt til nationalparkerne i nord, Kakadu National Park, Katherine Gorge og Litchfield National Park, med start og slut i Darwin .

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 2.915 kr.

Pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter på standard hotel

Information om Top End Discovery

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Darwin - Kakadu National Park
Dag 2 : Kakadu National Park
Dag 3 : Kakadu National Park - Katherine
Dag 4 : Katherine
Dag 5 : Katherine – Litchfield National Park
Dag 6 : Litchfield National Park – Darwin

Totalt ca.1.055 km
Dag 1
Dag 1

Darwin - Kakadu National Park ( 210 km)

Afgang fra Darwin mod øst mod store oplevelser i forunderlig natur. I drejer til venstre ind på Arnhem Highway og kører nu mod kakadu National Park. Vi anbefaler at I gør et stop ve, Window of the Wetland Visitor Centre, og evt. også tager jaer tid til en sejltur på Adelaide River (ikke inkl.). Naturen I nu kører ind i er dramatisk og afvekslende fra vådområder til høje klipper og smukke udsigtspunkter. Fremme ved kakadu kan I med fordel stoppe ved Bowal Visitor Centre, hvor I kan få rigtig god information om den unikke natur i området.
Dag 2
Dag 2

Kakadu National Park

har hele dagen til at udforske Kakadu National Park, hvor nogle af højdepunkterne kunne være Yellow Waters og Nourlangie Rock. Yellow Waters ligger praktisk talt i centrum af parken og er en storslået billabong i South Alligator River, hvorfra der er mulighed for sejlads af ca. 1,5 timers varighed (inkluderet i turens pris) fra Gagudju Cooinda Lodge. Yellow Water Billabong ligger for enden af Jim Jim Creek og er en biflod til South Alligator River, det største flodsystem i parken, med udstrakte vådområder med flodkanaler, flodsletter og stillestående sumpområder. Et cruise på Yellow Water Billabong giver en unik mulighed for at opleve det storslåede og smukke område og dets vilde dyreliv. Cruisebådene er overdækkede og sejler hele året med erfarne skippere/guider. Ca. 1/3 af Australiens fuglearter er repræsenteret i Kakadu National Park, og der er mindst 60 arter i vådområderne.I kan også besøge det fremragende Warradjan Aboriginal Cultural Centre, som giver et godt indblik i den aboriginske kultur samtidig med, at de sælger kunstgenstande og andre lokale produkter.
Nourlangie Rock ligger 33 km syd for Jabiru og er sammen med Anbangbang Rock fyldt med spændende klippemalerier så gamle som op til 18.000 år. Lige som ved Ubirr Rock er der også her en god vandresti mellem de enkelte malerier, og det tager cirka en time at gå hele turen.
Dag 3
Dag 3

Kakadu National Park - Katherine ( 310 km)

forlader nu Kakadu ad Kakadu Highway via Pine Creek med kurs mod Katherine. Pine Creek havde sin storhedstid i 1880'erne med omfattende minedrift, men oplever i disse år en fornyet interesse, da man har valgt at genoptage mineaktiviteterne. I Pine Creek er der stadig et stort antal interessante historiske bygninger inklusive Old Playford Club Hotel, Repeater Station, Bakery og Railway Siding Complex.Katherine er uden sammenligning hjertet af den rigtige Outback. Her er spændende historiske steder, fugle og vilde dyr i deres naturlige omgivelser, huler, kløfter, aboriginske overleveringer og kunst, og for de mere eventyrlystne – storslåede vandfald, skønne slugter og billabongs. Og blot 32 km fra Katherine ligger Nitmiluk (Katherine Gorge) National Park, hvor højdepunktet uden tvivl er Katherine Gorge. Her har regnvand gennem millioner af år i Arnhem Land været medvirkende årsag til, at Katherine River stille og roligt har skåret sig ned gennem klipperne og dannet 13 spektakulære, snoede kløfter. Klippevæggene rejser sig stejlt over det smukke, blå vand, og her er et rigt fugleliv, fisk og varieret dyreliv, inklusive ferskvandskrokodillen.
Dag 4
Dag 4

Katherine

Denne morgen skal I opleve Katherines fabelagtige vandveje og kløfter, på en 2 timers sejlads ind i området. Katherine Gorge er hele 13 slugte forbundet med floder og vandløb. Oplev de lodrette klippevægge på sejladsen.
Eftermiddagen har I fx bruge ved Mataranka ca. 100 km fra Katherine i Elsey National Park. Her finder I bl.a. Mataranka Thermal Pool, et populært badeområde med en konstant temperatur på 34 grader.
Dag 5
Dag 5

Katherine - Litchfield National Park (455 km)

Idag går turen nordpå af Stuart Highway . Dagen mål Litchfield National Park, er områdets mest tilgængelige nationalpark. Her findes en række smukke søer og vandfald, hvor det er sikkert at bade. Hoveattraktionerne er i nationalparken er, Buley Rockhole, Wangi samt Tolmer og Florence vandfaldene og Lake Bennett..
Dag 6
Dag 6

Litchfield National Park - Darwin (80 km)

Brug evt. formiddagen på at nyde området omkring Litchfield og Lake Bennett, før I kører tilbage til Darwin via Stuart Highway efter nogle dejlige dage i den frodige del af Northern Territory.

Start nu! Det er let at bestille Top End Discovery


Darwin - Kakadu National Park - Katherine og Litchfield National Park
Fra 2.915 kr.

Prisen er Pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
 • Superior: Turistklasse hoteller

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage / 5 nætter

Længde: ca. 1.055 km     

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/personlig-guide-i-new-york-ganske-gratis-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.