Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Victoria

Læs mere om rejser til Victoria

Rejsetips af samme forfatter

Victoria – imponerende natur i Grampians National Park

Bare 3 timers kørsel (ca. 260 km) fra Melbourne ligger Grampians National Park. Når man nærmer sig ser man bjergkæden med de forrevne bjerge rejse sig i det ellers flade landskab.
Nationalparken er meget populær bland australier og er et yndet udflugtsmål for weekendture og småferier. Der er rigt dyreliv i The Grampians National Park, så kør forsigtigt – kænguruerne kender ikke færdselsreglerne.
Victoria – imponerende natur i Grampians National Park

Den østlige del af bjergkæden byder på forrevne bjerge med imponerende klippefremspring og området her er kendt for at være fantastisk at vandre i. Der er masser af gode udsigtspunkter og flere af dem kan man komme ret tæt på i bil, så stort set alle har mulighed for at kunne opleve en usædvanlig flot udsigt. Følg vejen til Halls Gap, der er udgangspunkt for aktiviteterne i nationalparken, og det er også her I finder de fleste overnatningssteder og indkøbsmuligheder.

Der findes hoteller, men de fleste vælger at bo i hytter eller huse, hvor man selv står for madlavningen – til gengæld får man en oplevelse af at bo i naturen uden at kunne se til naboen.

Vi havde bestilt en overnatning i DULC Holiday Cabins, der viste sig at være nogle pragtfulde træhuse af høj kvalitet, smagfuldt indrettet med store vinduespartier i bade køkken,- stue- og soveafdeling, så det hele tiden var muligt at nyde naturen. På terrassen stod der en gasgrill og køkkenet var fuldt udstyret til en god gang madlavning. Det er klart et sted jeg vil anbefale andre at bo – men tag min. 2 nætter så I får lidt tid til at nyde parken.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Birgitte Vraadal, FDM travels profilside

Læs mere om rejser til Victoria

Hoteller i Victoria
i Victoria
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/ontario/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.