Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • Ophold på valgte hotelkategori
  • Lokale skatter
  • Kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Billeje, afhængig af sæson og bilstørrelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

West Coast Explorer

Perth - Kalbarri - Monkey Mia - Coral Bay - Broome

11 dage fra Perth til Broome
Tag på opdagelse i Australiens største stat. Oplev den fascinerende og smukke kystlinje, opdag nationalparker og ørken. Oplev delfinerne ved Monkey Mia og nyd livet med koralrev og verdensklasse strande.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 5.840 kr.

pr. person i dobbeltværelse på standard hotel inkl. 11 dages kør-selv-rundrejse og kørselsvejledning.

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1: Perth - Geraldton
Dag 2: Geraldton - Kalbarri
Dag 3 : Kalbarri - Monkey Mia
Dag 4 : Monkey Mia - Carnavon
Dag 5 : Carnarvon - Coral Bay
Dag 6 : Coral Bay
Dag 7 : Coral Bay - Karratha
Dag 8 : Karratha - Port Hedland
Dag 9 : Port Hedland - Broome
Dag 10 : Broome
Dag 11 : Broome

Totalt ca. 2.941 km
Dag 1
Dag 1

Perth - Geraldton (419 km)

Kør nordpå til Cervantes og Nabung National Park kendt for sine forunderlige, Pinnacles, som rejser sig fra den flade ørken. efter besøg i nationalparken fortsætter I via Greenough til Geraldton. Geraldton er hovedhavnen og administrative centrum for Midtvesten. Området er også et meget populært ferieområde for lokale, da klimaet året rundt er mildt og solrigt.
Dag 2
Dag 2

Geraldton - Kalbarri (156 km)

Idag fortsætter I nordpå ad hovedvejen. Kør lang West Coastal Highway til Kalbarri National Park og Kalbarri. Vi anbefaler at I bruger eftermiddagen på et besøg i nationalparken og Murchison floden, med spektakuklære slugte og smuk flora. Selve byen Kalbarri er en hyggelig kystby som ligger ved udmundingen af Murchinson floden.
Dag 3
Dag 3

Kalbarri - Monkey Mia (399 km)

Dagens mål mod nord er Monkey Mia og Shark Bay. Ved ankomst til området ved Shark Bay bør I besøge Hamelin Pool og betragtet de fascinerende og levende stromatolitter, som rejser sig fra sandbunden under vandet. Gør ligeledes stop ved den smukke hvide Shell Beach, en 110 km lang strand skabt af milliarder af små hvid muslingeskaller. Nyd den smukke udsigt fra Eagle Bluff, før I ankommer til byen Denham og Monkey Mia.
Dag 4
Dag 4

Monkey Mia - Carnarvon (350 km)

Brug morgenen på et møde med delfinerne i bugten. Så fortsætter I igen nordpå langs kysten til Carnarvon ved udmundingen af Gascoyne floden. Carnarvon er det komersielle centrum for området omkring floden.
Dag 5
Dag 5

Carnarvon - Coral Bay (238 km)

Fra Carnarvon går turen nu mod Coral Bay. Lige efter Minilya Roadhouse skal I tage vejen mod bugten. Coral Bay er centrum for det fabelagtige Ningaloo koralrev og Ningaloo Marine Park. Koralrevet er fuldt ud på højde med den mere kendte Great Barrier Reef på østkysten, og her kan I komme tæt på revet med undervands udsigtsplatforme, men også med fantastisk snorkling og dykning.
Dag 6
Dag 6

Coral Bay

Dagen er fri til at udforske kysten, vandet og i særdeleshed revet. Tag fx en halvdags snorkel cruise og kom helt tæt på de majestætiske Manta Rays, som lever i havet omkring revet.
Dag 7
Dag 7

Coral Bay - Karratha (525 km)

Så går turen igen mod nord til byerne Dampier og Karratha. Dampier er en by og havn opbygget omkring den store produktion af jernmalm i området. Karratha blev bygget i Nickel Bay som en udvidelse af Dampier.
Dag 8
Dag 8

Karratha - Port Hedland (242 km)

Fortsæt til Port Hedland gennem et området med rødder i produktionen af jernmalm bl.a. gennem den lille landsby Robourne. Landbyen har tidligere været en del af det store "goldrush" og blev senere en vigtig adminitrativ byen, men med sine nu kun ca. 1.500 indbyggere, er byen blevet overhalet af andre i området. Dagens mål, Port Hedland, er centrum for malmeksporten i Pilbara regionen.
Dag 9
Dag 9

Port Hedland - Broome (612 km)

Dagens tur er lang så vi anbefaler en tidlig start. fortsæt nordpå langs det Indiske Ocean og Eighty-Mile Beach. Vejen tager jer gennem The Great Sandy Desert. Dagens mål er Broome, berømt for sin smukke natur og dejlige strande.
Dag 10 & 11
Dag 10 & 11

Broome

Køreturen langs den fascinerende vest er slut, og dagene i Broome er til fri disposition. Gå på opdagelse i selve byen og nyd livet på stedets verdensberømt strand, Cable Beach, 22 km med hvidt sand og krystalklart tropisk hav.

Start nu! Det er let at bestille West Coast Explorer


Perth - Kalbarri - Monkey Mia - Coral Bay - Broome
Fra 5.840 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på standard hotel inkl. 11 dages kør-selv-rundrejse og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. januar 2017 - 31. marts 2018 

Hotelkategorier:
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
  • Superior: Turistklasse hoteller
Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage / 8 nætter


Længde: 
2.941 km 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/toronto-helikopter-flightseeing-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.