Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • 7  dages billeje Intermediate bil, Toyota Auris eller lignende inkl. fri km, LDW forsikring og GPS
  • 2 nætter i Margaret River på Cape Lodge, Garden værelse inkl. morgenmad
  • Margaret River vintur med guide
  • 2 nætter i Pemberton på Silkwood Wine Chalets, Chalet inkl. morgenmad
  • 2 nætter i Albany på The Beach House at Bayside, Main House King værelser inkl. morgenmad.
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Udflugter og aktiviteter kke nævnt (tilkøb på stedet)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Western Australia for livsnydere

Perth - Margaret River - Pemberton - Albany - Perth

7 dage fra Perth med vin, historie og nationalparker
Forkælelse og livsnydelse i det grønne sydvest. Nyd livet i skønne rammer, med vinbesøg, drømmestrande, nationalparker og kolonihistorier i Western Australias grønne hjørne
Fra 1.666 AUD

pr. person i dobbeltværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold, heldags vintur ved Margaret River samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Western Australia for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Perth - Margaret River
Dag 2 : Margaret River
Dag 3 : Margaret River - Pemberton
Dag 4 : Pemberton
Dag 5 : Pemberton - Albany
Dag 6 : Albany
Dag 7 : Albany - Perth
Dag 1
Dag 1

Perth - Margaret River (280 km)

Fra storbyen Perth kører I sydpå mod den hyggelige havneby Fremantle og videre af Hampton- og Cockburn Raod. Kør af mod Mandurah/Nunburry to fortsæt sydpå gennem disse byer. Efter Bunbury fortsætter I af Bussell Highway gennem Tuart Forest National Park til byen Busselton ved havet, herefter fortsættes til dagens mål Margaret River.

Undervejs -

Bunbury
Er en af hovedbyerne i sydvest og har en stor del af området administrative kontorer. Byen har en del gallerier med flot lokalt håndværk med fx træarbejde. Stranden ved Koombana Bay besøges jævnligt af vilde delfiner.

Busselton
LIgger i den stille bugt Geographe Bay.. Her finder I en række skønne strande perfekte til badning og vandsport. Byens mole er 2 km lang og regners som den sydlige verdens længste. gør gene et besøg i Oceanarium og kom tæt på marinelivet uden at blive våd, området er også et godt område at dykke i.
Dag 2
Dag 2

Margaret River

Margaret River om omegnen omkring byen byder på en bred vifte af dejlige oplevelser. Fra det rolig vand i Geographe Bay i nord, til de hulefyldte klipper ved Leeuwin Naturaliste Ridge og ikke mindst de smukke områder med vinmarker, vingårde og store Karritræer i hjertet af området. Margaret River er berørmt for sine prisvindende vine og lækre mad.

Et ophold i Margaret er ikke komplet uden et besøg hos nogle af stedets verdensklasse vingårde. Vi har inkluderet er heldagstur med Top Drop Tours, hvor I i selskab med en vineguide kommer bag scenen og oplever det hele foregår, selvfølgeligt inlæ. smagning og sammenligning af vine.
Dag 3
Dag 3

Margaret River - Pemberton (180 km)

Denne morgen forlader I vinområdet og kører videre sydpå via Bussel Highway til Nannup, Videre herfra via South West Highway, Vasse Highway og Telephone Road til Pemberton og Silkwood Wine Chalets.

Pemberton er en typisk tømmerby omgivet af de fascinerende skove af Karri-træer med små vandløb og floder. Området er specielt i forårsmånederne indrammet af et væld af Wildflowers. Karri Visitors- og turistcenter ligger nær centrum af byen, og er kombineret med et pioneer museum.
Dag 4
Dag 4

Pemberton

Dagen er sat af til at gå på opdagelse i Pemberton og omegn.

Gloucester Tree
Træet er nok Pembertons mest berømte attraktion. Følg skilte fra centrum af byen til Gloucester National Park. Her finder I Western Australias højeste træ. Karri træet kan gro op til en højde af ca. 90 meter over en periode på 100 år. I kolonitiden blev der fra træet krone skuet ud over området, som værn mod skovbrænde. Idag kan besøgende få lov til at klatre op til udkigsposten højt over jorden, og nyde udsigten.

The Pemberton Tramway Co
Tag en tur med Pemberton Tramway og nyd udsigten men vognene snor sig gennem Karri-, Marri- og Jarrah skovene og over broer til Warren River Bridge. Hele turen tager små to timer og kommer også forbi en savmølle før turen igen går retur til Pemberton.

Dag 5
Dag 5

Pemberton - Albany (245 km)

Afgang fra Pemberton med første stop ved den berømte, Valley of the Giants Tree Top Walk i Walpole-Nornalup nationalpark. Fortsæt langs kysten og gør stop ved de fascinerende grønne vandhuller ved byen Denmark, iøvrigt opkaldt efter en britisk skiblæge, Alexander Denmark, i 1829. Dagens mål er Albany, Vestaustraliens ældste by.
Dag 6
Dag 6

Albany

Brug dagen til at gå på opdagelse i og omkring den gamle by, der er masser af både gamle og nye ting at se. Nyd fx sceneriet omkring nationalparken Torndirrup med klippeformationerne The Gap og Natural Bridge. Besøg Whale World, som giver et godt indblik i det arbejdende liv omkring hvalfangst i området. Albany var det sidste sted i Australien som drev hvalfangst frem til 1978.
Dag 7
Dag 7

Albany - Perth (410 km)

På turens sidste dag går det igen nordpå ind i landet med retning tilabge til Perth.I kører af Albany Higway og kommer gennem byerne Mount Barker, Kojonup og Williams før ankomst tilbage i Perth.

Undervejs -

Stirling Range National Park
Nationalparken er opkaldt efter staten første guvernør, Captain James Stirling. Parken landskab er meget varieret med slette og bjerge. Det højeste punkt er Bluff Knoll, som rejser sig godt 1.000 meter over havet. Kliamet i parken er pga højdedragene en del anderledes end det omkringliggende område, her er køligere og om vinteren kan der falde sne på toppen.

Mount Barker.
By fungerer som hovedby i et stort landbrugsområde. Tidligere har fokus været på æbleplantager samt fåre- og kvægfarme. Der er ikke meget tilbage af æbleproduktionen, men området istedet prale af ca,. 30 små vinproducenter.
Cape Lodge, Margaret River
Cape Lodge, Margaret River
Silkwood Wine Chalets, Pemberton
Silkwood Wine Chalets, Pemberton
The Beach House at Bayside, Albany
The Beach House at Bayside, Albany
Boutique overnatning med sjæl og charme

Margaret River - Vinens glæder

Cape Lodge
Et stilfuldt boutique Country House vingårds hotel og restaurant i hjertet af Margaret River og kun få minutter fra uberørte strande, storslået kystlinje og de ​​store vingårde i Vasse Felix, Cullen og  Moss Wood. 22 lækre værelser, privat bolig for 8, gourmet restaurant, swimmingpool og tennisbane. Hotellet er med i den eksklusive kæde Luxury Lodges of Australia.

Garden Room
Værelset er med udsigt over haven, og smukt indrettet i lyse farver og med alle moderne faciliteter. Opholdet er inkl. fuld morgenmad.


Pemberton - Karri skove og vilde blomster

Silkwood Estate Wine Chalets

Selve vingården Silkwood Estate blev startet i 1998, men først i 2006 kom man på ideen, at tilføre overnatningsmuligheder til den smukke vingård og restaurant. Det familiejede sted fik arkitekttegnet og opført 4 lækre chalets.

Chalet Room
Værelset tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder i et åbent miljø, og med en vidunderlig udsigt over skov og sø.Slap af på verandaen eller i din spa og nyd omgivelserne. Værelset ligger kun et øjebliks gang fra vores vingården og ti minutters kørsel til Pemberton. Opholdet er inkl. continetal morgenmad.

Albany - Spektakulær kystlnje og kolonihistorie

The Beach House at Bayside
Beliggende kun 100 m fra sandklitterne og den fem kilometer lange Middleton Bay. Få minutter væk fra centrum af historiske Albany. Dette stilfulde sted tilbyder kun otte elegante værelser. Alle gæster bydes hjerteligt og varmt velkommen.

Main House King Room
Placeret i hovedhuset har I direkte adgang til stedet bibkiotek og lounge. Væreset er hyggeligt indrettet med kingsize seng, lænestol og lyst badeværelse.


 

Start nu! Det er let at bestille Western Australia for livsnydere


Perth - Margaret River - Pemberton - Albany - Perth
Fra 1.666 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold, heldags vintur ved Margaret River samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. oktober 2016 - 31. marts 2017 

1. oktober - 30. november 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.666 AUD

1. december - 21. december 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.671 AUD

3. januar - 31. marts 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.1671 AUD

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 29. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/rom-en-fantastisk-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.