Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Adelaide - Barossa Valley (78 km)
 • Dag 2: Barossa Valley - Flinders Ranges (384 km)
 • Dag 3: Flinders Ranges & Wilpena Pound
 • Dag 4: Flinders Ranges - Clare Valley ( 313 km)
 • Dag 5: Clare Valley
 • Dag 6: Clare Valley - Adelaide ( 134 km)

Prisen inkluderer

 • 6 dages billeje Intermediate bil, Toyota Auris eller lignende inkl. fri km, LDW forsikring og GPS
 • 1 nat i Barossa Valley på The Louise i Vineyard Suite inkl. Continental morgenmad
 • Lyndon Hill sightseeing - dagsbillet
 • 2 nætter i Flinders Ranges på Rawnsley Park Station i 1 bedroom Eco Villa inkl. Continental morgenmad
 • Sightseeing til Buyeroo og Brachina Gorges
 • 2 nætter i Clare Valley på Thorn Park by the Vines i Yellow Room inkl. fuld morgenmad
 • Lokale skatter
 • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

 • Flytransport
 • Udflugter og aktiviteter kke nævnt (tilkøb på stedet)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Wine and Wilderness for livsnydere

Barossa Valley - Flinders Ranges - Clare Valley

6 dage fra Adelaide med vin og vild natur
Nyd South Australia med lidt ekstra forkælelse og livsnydelse. Bo ekstra godt og oplev vinområderne Barossa og Clare i kombination med fantastiske Flinders Ranges.
Fra 1.730 AUD

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 6 dages kør-selv-rundrejse med 5 nætters ophold, sightseeingture samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om Wine and Wilderness for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Adelaide - Barossa Valley
Dag 2 : Barossa Valley - Flinders Ranges
Dag 3 : Flinders Ranges
Dag 4 : Flinders Ranges - Clare Valley
Dag 5 : Clare Valley
Dag 6 : Clare Valley - Adelaide
Dag 1
Dag 1

Adelaide - Barossa Valley (78 km)

Lad forkælelsen begynde. Efter at have hentet bilen, er det tid til at køre nordpå ud af Adelaide. Dagens køretur er ganske kort, så der er rig mulighed for at gøre stop i de mange hyggelige byer og vinområder. Tag den billedskønne rute gennem Adelaide Hills via Chain of Ponds og Kersbrook til Williamstown. Fortsæt herefter til Lyndoch og gør et formiddagsstop ved Lyndoch Bakery. Efter Lyndoch kører I igennem et område med utallige vingårde, besøg fx Elderton Wines og Penfolds Wines ved byen Nurioopa, og oplev det smukt anlagte besøgscenter hos Wolf Blass.

Lyndoch Hill
På dagens tur har vi inkluderet en dagsbillet til Lyndoch Hill den perfekte introduktion til Barossa Valley. Her får I muligheden for at nyde rosenhaven med over 30.000 roser, prøvesmage vin og se på antikviteter. Inkluderet er også en let frokost og et glas vin.

Byerne på vejen -

Williamstown
En smuk lille landby på kanten af Barossa dalen. Byen er kendt for sit tømmer, og er centrum for områdets fyrretræsindustri. Mange af de flotte originale stenbygninger i centrum af byen bruges stadig idag.

Lyndoch
En hyggelig by med en moderne atmosfære, men stadig med meget stærke rødder i den engelske iblandet en god del tysk indvandrecharme. Jordene omkring byen er optimal til vinmarker.

Tanunda
HIstorisk landsby i hjertet af Barossa og centrum for nogle af området bedste vindgårde. Oplev bl.a det restaurerede Chateau Tanunda.
Dag 2
Dag 2

Barossa Valley - Flinders Ranges (384 km)

Efter en dag i vinens tegn fortsætter I nordpå ind i landet mod Wilpena i Flinders Ranges. Tag ture via Melrose orådet ældste by ved foden af Mount Remarkable. Gør et stop ved North Star Hotel og få frokost eller lidt at drikke. Fortsæt mod nord til den tidligere hjernbaneby Quorn og derefter til Wilpena Pound i Flinders Ranges National Park.

Byerne -

Melrose
Er et charmerende minde over det tidlige South Australia, smukt anlagt ved foden af Mount Remarkable National Park. Byen er et lille landligt samfund, og samtidigt et indbydende fieriested, det meste i byen kan nås til fods. Tag fx turen til the War Memorial og nyd udsigten over Willochra Plain. Cathedral Rock er en spektakulær klippeformation langs kanten af Mount Remarkable Creek vest for byen. Tag en slendretur gennem det fascinerende, Melrose Courthouse Heritage, somm giver et godt indblik i livet blandt mine-, tømmer- og landarbejdere.

Quorn
Med en placering i Fliders Ranges dalen er byen en af landets mest historisle hjernbanebyer. I byens storhedtid blev byen besøgt af tog fra både nord, syd, øst og vest. Selvom storhedstiden forlængst er ovre, bliver stemning holdt i hævd af en gruppe frivillige entusiaster, som vedligeholder de gamle daptog og tilbehør.
Dag 3
Dag 3

Flinders Ranges & Wilpena Pound

Efter morgenmad er det tid til at opleve nogle af områdets flotteste dale, Bunyeroo og Brachina. Vi har inkluderet en guide tur i firhjulstrækker, hvor som inkluderer historie om bl.a. jorden tilblivelse.

Eftermiddagen kan I bruge til på egen hånd at udforske omgivelserne ved Rawnsley Park. Her er mulighed for både ture med firehjulstrækker, fly, moutainbike eller heste (ikke inkl.) I kan også nøjes med at nyde nogle at de mange vandrestier, eller slappe af ved swimmingpoolen.

Wilpena Pound
Som prikken over iét i Flinders Ranges 800 millioner gamle landskab, ligger Wilpena Pound som et naturligt amfiteater, 17 km langt og 7 km bredt. Området er skabt af vejr og vind samt et løft jorden. Stedet har står vigtighed for Adnyamthanha aporiginerfolket.Dag 4
Dag 4

Flinders Ranges - Clare Valley ( 313 km)

Efter morgenmad er det tid til at køre mod syd til dagens mål, Clare Valley.
Besøg den fredede landsby Mintaro på vejen, og gå en tur mellem de smukke bygninger. Besøg også den flotte herregård, Martindale Hall, som er åben for offentligheden. Ud på eftermiddagen ankommer I til Clare Valley.

Clare Valley
Dalen er verdensberømt for sine "Cool Climate" vine. Dalen er hjemsted for nogle enkle af de store vinproducenter, men er generelt mere kendt for sine små boutique vingårde, som alle ligger indenfor kort afstand langs Main North Road.
Dag 5
Dag 5

Clare Valley

Efter morgenmaden er dagen fri til at drage på opdagelse i vinens verden. Oplev fx det 25 km lange Riesling Trail, som fører Jer langs det gamle hjemnbanespor mellem byerne Clare og Auburn. Turen kan gøres tilfods eller på cykel (ikke inkl). Sporet er selvfølgeligt opkaldt efter området fremherskende druesort og fører fotrbi en lang række vinmarker og kældre.
Dag 6
Dag 6

Clare Valley - Adelaide ( 134 km)

Nyd en god morgenmad og en stille formiddag, før turen går tilbage til Adelaide hvorfra I startede.
The Louise, Barossa Valley
The Louise, Barossa Valley
Rawnsley Park Station, Flinders Ranges
Rawnsley Park Station, Flinders Ranges
Thorn Park by the Vines, Clare Valley
Thorn Park by the Vines, Clare Valley
Boutique overnatning med sjæl og charme

Barossa Valley - Udsigt til vin


The Louise
Her venter Jer en varmehjertet velkomst godt krydret med mad, vin og luksus indkvartering. The Louise Barossa Valley er ideelt og smukt beliggende i hjertet af det legendariske Barossa vinland i South Australia. Stedet kombinerer absolut luksus og inspirerende design, med plads til privatliv i smukt indrettede suite og en betagende udsigt. Stedet Appellation restaurant betragtes som en af ​​Australiens fineste spisesteder, hvor friske, lokale ingredienser og en omfattende samling af vine sikrer uforglemmelige madoplevelser .

Vineyard suiten har sin egen private terrasse og gårdhave, kingsize-seng med luksus linned, gratis trådløst internetadgang, fladskærms-TV med DVD-afspiller, BOSE iPod-dockingstation, skrivebord, minibar og køleskab. Et
lækkert flisebelagt ensuite badeværelse medmasser af plads, spabad samt brus.


Flinders Ranges - 800 mill. år gammel natur

Rawnsley Park Station
Rawnsley ejes og ledes af fjerde generation Flinders Ranges ' beboere, Tony og Julieanne Smith. Stationen har været i familien Smiths eje siden 1953, i første omgang købt til fåreklipning. Stedet er perfekt til udforskning af Flinders Ranges, hvad enten det er til fods, på cykel eller i flyver.
Udover en ufattelig gæstfrihed byder stedet på en dejlig restaurant og swimmingpool, samt et bredt udvalg af overnatningsmuligheder.

1 bedroom Eco Villa ligger lidt Gemt væk i et afsides område med betagende udsigt, øko-villaer er det ultimative i Flinders Ranges indkvartering. Ideelt med rummelige opholds- og spisestue, separate soveværelse, luksuriøse badeværelser og veludstyrede køkkener. Der er en fantastisk udsigt over Wilpena Pound og de omkringliggende områder fra jeres private veranda, og receptionen er kun fem minutters gang derfra .

Clare Valley - Riesling i verdensklasse

Thorn Park by the Vines
Med en placering på kanten af Seven Hill i Clare Valley, får I her et lille unikt boutique hotel, med fokus på luksus og smukke omgivelser. En perfekt oase af
fuldendt service og god kvalitet, hvor ejerne har fundet den helt rigtige balance mellem samvær og privatliv, og ikke miindst i stedets lille restaurant tilbyder verdenklasse australskinspireret køkken.

The yellow room er et smukt indrettet værelse med tydelige præg fra gammel engelsk kolonistil, men med et moderne tvist. Værelset er holdt i lyse gule og blå nuancer, og er møbleret med mahogni seng, skrivebord og stol. Værelsets dtore vinduer giver udkig til bushlandet fra værelseet og den syggefulde terrasse.

Start nu! Det er let at bestille Wine and Wilderness for livsnydere


Barossa Valley - Flinders Ranges - Clare Valley
Fra 1.730 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 6 dages kør-selv-rundrejse med 5 nætters ophold, sightseeingture samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. september 2016 - 31. marts 2017 

1. september- 30 september 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.745 AUD

1. oktober - 30. november 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.778 AUD

1. december - 21. december 2016
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.788 AUD

22. december 2016 -  3. januar 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.8.52 AUD

4. januar - 31. marts 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 1.788 AUD

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kontakt-turarrangoererne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.