Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Autotog - en god start på kør-selv-ferien

OBS: Det er pt. ikke muligt at booke autotog gennem FDM travel. Der skal bookes direkte hos Deutsche Bahn.

Med autotoget forener I det praktiske med det behagelige, når I rejser om natten og kommer friske og veludhvilede frem til de skønneste ferie-regioner i Sydeuropa.
Bestil jeres tur med autotog her og start kør-selv-ferien til jeres endelige rejsemål.

Spring køen over og kom udhvilet frem til ferien med autotog

Så er bilen på plads på autotoget

Fra Hamburg, Berlin og Hildesheim til...

Vælger I at sætte bilen på et autotog går den første køretur kun til autotogs terminalerne i Hamburg, Berlin eller Hildesheim. Her sætter I bilen på toget og fortsætter rejsen enten i egen liggevogn eller i en komfortabel sovevogn meget eget brusebad. Og bagagen – undtagen det i skal bruge undervejs – bliver bare i bilen.

Og om morgenen ankomst til Lörrach, München eller...
Efter en nats behagelig søvn, så ankommer autotoget til en række attraktive destinationer i Sydeuropa, og herfra går turen hurtigt videre til feriestedet. I kan vælge mellem ankomstdestinationer som Berlin, Düssendorf, Hamburg, Lörrach og München.
Vågn friske op næste morgen når I kører med autotoget

Autotogene ankommer altid tidligt på dagen

Autotogene kører altid om natten, så familien kan sove trygt og vågne friske op næste morgen. På næsten alle autotogsforbindelser er der frisk kaffe og morgenmad i sovevognen og morgenmadssnack i liggevognen. Hele familien kan - kort sagt sove mere end 1.000 km med mere end 100 km i timen!

Spar penge med Autozug-Special
Rejs fra 99 euro inden for Tyskland og billigt til Frankrig, Italien eller Østrig med Autozug-Special. I tilbuddet er inkluderet en enkelt plads i liggevogn og transport af bil eller motorcykel. Er I mere end en rejsende, så betaler i kun 60 euro for hver ekstra rejsende.

Vær hurtig! Autozug-Spezial priserne findes kun på udvalgte datoer og i et begrænset antal. Vær opmærksom på, at Autozug-Spezial billetter ikke kan ændres eller afbestilles.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/helsinki-oplevelsernes-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.