Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips af samme forfatter

Azamara Club Cruises - Når det bedste bliver endnu bedre!
FDM travel rejsespecialist
Per V. Henningsen Telefon: 70 28 13 48

Azamara Club Cruises - Når det bedste bliver endnu bedre!

Jeg har vist aldrig lagt skjul på, at Azamara Club Cruises, efter min mening, er et rigtig godt rederi; ja, helt klart mit favorit rederi faktisk.
Fantastisk kvalitet, super service og et helt igennem gennemført vidunderligt produkt.
Og ved I hvad? Nu bliver det om muligt endnu bedre!
Begge skibe skal i dok til en gennemgribende renovering. Quest i nov. 2012, og Journey i jan. 2013.
Der vil blive bygget om, malet, lagt nye tæpper, installeret nye møbler o.s.v. Skibene vil fremstå nye, lækre og særdeles imødekommende.
Og så bliver rederiet "All Inclusive"

Og så bliver rederiet "All Inclusive"

Med start fra den kommende sæson i Europa, Quest fra d. 27/3-13 og Journey fra d. 15/5-13, vil et krydstogt med Azamara Club Cruises også inkludere alle drikkevarer ombord! (Dog er årgangsvine og specielle mærker alkohol undtaget) Men ellers: kaffe, the, vand, sodavand, øl, vin og drinks ad libitum under hele rejsen. Jamen, lyder det ikke bare vidunderligt?
Og som om det ikke var nok, så vil Azamara Club Cruises, fra de ovennævnte datoer og frem, som en ekstra bonus på alle deres krydstogter, inkludere en "AzAmazing Evening Event". Hvad det præcist dækker over må vi vente og se. Men det kunne måske være en oplevelse på land. En middag på en lokal restaurant, en forestilling eller en koncert, el. lign.?

Så hvis det kunne friste med et krydstogt i den absolut bedste kategori. Så kan jeg kun på det aller varmeste anbefale at rette fokus mod Azamara Club Cruises! Det bliver stort set ikke bedre!

Kommentarer til rejsetippet om Europa

Helt korrekt,.

09/02 2013 Per V. Henningsen, FDM travel rejsespecialist
Hej Pia,

Tak for din fine beskrivelse af din oplevelse med Azamara Club Cruises.

Jeg er helt enig!

Der er så mange plusser og positive ting man kan sige om Azamara, men specielt den personlige service som man møder fra skibets personale, og det hele vejen fra rengøringspersonalet, tjenere med flere og op til officerer og kaptajn - den er unik.

Azamara ER fantastisk .. eller : AzAmazing !

Azamara er helt i top!

05/02 2013 Pia Karlsen
Azamara Quest var mit første krydstogtsskib - og lad mig lige slå fast...Det var en af de største rejseoplevelser jeg nogensinde har haft. Alene skibet var helt fantastisk!. Hertil kom et helt igennem super proffessionelt staff, som gjorde alt i deres magt, for at jeg blev behandlet som VIP - og det gjorde de med alle gæsterne. Mange af de billigere cruises har over 2.000 passagerer - incl. børnefamilier - mens Azamara er til ca. 600 passagerer (og ca. 500 ansatte). Og det i sig selv afspejler forskellen i den luksus, som man er omgivet af, fra man tjekker ind, til man tjekker ud igen. Der bliver kræset om én døgnet rundt. Prismæssigt kan det måske lyde dyrt, men du får et sejlende luksusophold, som du aldrig vil glemme. Og det er sådan set kun op til dig selv, hvordan du vil gøre brug af de mange forskellige tilbud ombord, og måske kan du nå dem alle, inden du vemodigt må gå fra borde, men med så mange minder rigere.... Azamara er bare helt fantastisk...

Ny super kampagne !

02/02 2013 Per V. Henningsen, FDM travel rejsespecialist
Azamara Club Cruises har netop søsat en ny spændende kampagne, hvor man ved bestilling i perioden 01.feb. - 31.mar. (2013) har mulighed for at opnå helt op til 1.000 USD "OBC" (onboard credit) per kahyt! Kampagnen gælder for en lang række krydstogter i Europa hend over sommeren (2013).

En "OBC" kan f.eks. bruges på : spa/massage, premium drinks og vine (der ligger ud over alt det der allerede er inkluderet i prisen,.), spisning i specialrestauranter, udflugter i land m.v.

Visse betingelser skal opfyldes for at få glæde af kampagnen - fristet? Kontakt mig gerne for tilbud.

Pris

06/11 2012 Per V. Henningsen, FDM travel rejsespecialist
Det er som sagt ikke billigt,.

Prisen afhænger naturligvist helt af tidspunkt, rute og valgte kahytstype.

Når priserne er billigst, kan vi godt være nede under dkk 1.000,- per person per nat.

Når vi rammer højsæsoner, kan vi derimod sagtens ligge i et niveau på ca. dkk 2.500,- til dkk 3.000,- per person per nat; og også langt dyrere, hvis man vil op i de dyreste suiter.

Så hvis prisen er den afgørende faktor, skal man gå efter de gode tilbud.

Under alle omstændighederne er det fantastisk lækkert!

Lyder dyrt

01/11 2012 Morten Christensen
Som nævnt - det lyder dyrt :-)
Kan du løfte sløret lidt for prisniveauet ?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Per V. Henningsen s profilside

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.