Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Paradisøen Barbados
Rejsetips indsendt af:
Mette
København
15. sept. 2009

Paradis på Barbados

Mine rejsetips omhandler vores ferie til Barbados, hvor vi boede på et hotel med den skønneste udsigt og fik en unik oplevelse af en skildpadde der lægger æg på stranden samt små skildpaddeunger der udklækkes.
Vores udsigt fra terrassen
Vores udsigt fra terrassen

Skøn havudsigt

Vi rejste til Barbados i september måned, hvor det er rimlig billigt, da det er højsæson for orkaner. Dog er det meget sjældent at orkanerne rammer Barbados, så vi rejste trygt afsted og vi havde super vejr alle 3 uger.

Vi havde fundet hotellet på internettet og da vi nåede frem var det helt mørkt, så vi kunne ingenting se fra vores terrasse. Da vi stod op den følgende morgen og trak gardinet fra, mødte der os den flotteste havdsigt lige udenfor vores vindue. Havet havde den flotteste turkise farve og var super lækkert. Vi startede alle dage med en morgendukkert enten i havet eller i poolen - det er da livet. Det levede op til ALLE vores forventninger.
Skildpaddeunger der hjælpes i vandet
Skildpaddeunger der hjælpes i vandet

Skildpadde der lægger æg og unger der udklækkes

På Barbados lever der mange skildpadder og de lokale fortalte at september måned er højsæson for at de ligger deres æg. Æggene lægges i sandet oppe på stranden. Den ene dag lå der en stor skildpaddehun, lige foran hotellet, og lagde sine æg. Nogle dage senere blev der udklækket små skildpaddeunger fra en anden hun. Det vrimlede pludselig med små unger op af sandet overalt på stranden. Hele stranden udenfor vores hotel var fyldt med små skildpadde unger som søgte mod havet. De lokale fortalte os, at vi skulle hjælpe dem ud i vandet, for ellers spiste krabberne dem.
Hotellet hedder Coral Mist Beach Hotel og kan varmt anbefales.

Kommentarer til rejsetips om Barbados

Karibien

18/02 2010 René Rixe
Det er jo simpelthen lækkert det der. Har selv lige været 2 uger ved Isla Margarita, som os ligger i karibien. Orkaner skal man ikke være bange for, da bæltet ikke rammer de steder. Må sige det ligner paradis med de billeder der. Hvis det var muligt, gad jeg gerne vide hvad prisen og opholdstiden var på jeres drømme tur! :) med venlige hilsner René Rixe
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/borneo/riverside-majestic-hotel-kuching.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.