Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 44 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips indsendt af:
jeanette bohn
bornholm
22. dec. 2009

Bare gør det, rejse når du får trangen.

Nogen gange ønsker man at man er et andet sted... Får man trangen, så GØR NOGET ved det. Bestil billetter til der hvor du vil hen og overrask den du holder af.. Dette er nu 2. gang jeg har gjort det og til hvilken glæde. jubii

Gør det...

Nogen gange ønsker man at man er et andet sted... Får man trangen, så GØR NOGET ved det. Bestil billetter til der hvor du vil hen og overrask den du holder af.. Det behøver faktisk ikke at være så dyrt. Dette er nu 2. gang jeg har gjort det og til hvilken glæde. jubiii. Det er kommet som en overraskelse for min mand og vi har sammen kunnet se frem til en tid alene. Uden børnene, som vi selvfølgelig forguder, er det bare noget andet. Vi lærer at være sammen igen som to voksne der har tid til hinanden. Det er faktisk en dejlig fornemmelse. Og man kommer hjem til nogle dejlige unger som har savnet en`, med nye kræfter og godt humør. Og har alle børn ikke fortjent nogle glade forældre????

Mvh. Jeanette
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 27. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.