Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

St. Bededag

Bededagsferie

Hvad med at bruge den ekstra fridag, som store bededag giver dig til at komme lidt væk og nyde foråret i fulde drag? På en store bededagsferie har du mulighed for at tage på forlænget weekend uden at skulle bruge ekstra feriedage eller du kan bruge bededags-weekenden som springbræt til en lidt længere ferie.

Bededagsferie i en storby

Bededagsferien er oplagt til en lille tur til en dejlig storby. Er du til kultur og museer eller vil du hellere slentre gennem gaderne og se hvor fødderne bærer dig hen? Inviter din kæreste, bedste ven eller måske din mor med til en storby efter eget valg i bededagsferien.

Tag til Paris og se Eifeltårnet, Louvre og de andre seværdigheder, shop igennem i London eller kig ind på de trendy cafeer og barer i Berlin. I Barcelona kan du kombinere sightseeing med en tur til stranden.

Bededagsferie med sol og strand

Hvis du har mulighed for at rive en hel uge ud af kalenderen, kan du spare en feriedag ved at rejse på ferie i store bededagsferien. Der er mange muligheder for at komme til sydens sol i foråret, og du kan blive solbrun inden sommeren starter herhjemme, eller blot holde en velfortjent forårsferie.

Kør selv-ferie i bededagene

Start bilen og nyd et par afslappende dage i Tyskland i bededagsferien. Du behøver ikke at køre langt for at komme væk hjemmefra i et par dage.

I Tyskland finder du en masse dejlige steder, hvor du kan slappe af et par dage eller måske holde en aktiv ferie med dejlige vandreture i den smukke natur. Du finder også nogle lækre badelande i Tyskland, fx i Weissenhäuser Strand eller Damp, og børnene vil elske dig, hvis du tager dem med i badeland i bededagsferien.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.