Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bruxelles

Læs mere om rejser til Bruxelles

Charmerende Bruxelles
Rejsetips indsendt af:
Henrik Dyhr
Odense V
27. juli 2011

Charmerende Bruxelles

Belgiens hovedstad er et utroligt charmerende bekendtskab at gøre. Seværdighederne kan nemt nåes på en weekend og til fods.
Bruxelles er udnævnt til at være Europas værste by trafikmæssigt (men Paris på en 7. plads).
Dette kan undre en hel del da vi var i begge byer på denne tur. Og en by som Palermo på Sicilien slår begge byer med flere lastvognslængder, så vær ikke på forhånd forskrækket over at tage turen i bil. Og hvad skal man så stille op med bilen inde i byen? Sæt i den parkeringshus naturligvis. Videoovervåget og så til 12,90 € pr. døgn (under 100 kr.). Og kun ca. 100 m fra Grand Place. P-huset hedder Grand Place/Gros Markt. Den pris kan konkurrere med de fleste mellemstore danske provinsbyer.
Charmerende Bruxelles

Det kan også lade sig gøre at finde et hotel til rimelige penge. Fx Hotel Aris Bruxelles, Gras Markt 78-80 Marché aux Herbes. Gennemsnitlig pris pr. nat 71 € (weekend er billigst), men book hjemmefra på internettet. Den oplyste pris på hotellet er 270 €, så der er mange penge at spare.

Udover at se og opleve Grand Place og naturligvis den lille glade tissende Maniken Pis, er der meget der er værd at se, fx kongeslottet, justitspaladset, Galeries Saint Hubert (nabo til ovennævnte hotel), katedralen og café-kvarteret omkring Halles St-Gery. Her fyldes gaderne og de mange caféer af yngre mennesker når aftenstemningen falder på.

Ved siden af ligger Fiskekvarteret med rigtigt mange spændende restauranter der sælger andet end fisk. Den møreste bøf fik vi på "Steak Frit", Place-Sanite Catherine 22, og så er det ovenikøbet ad libitum og til meget rimelige priser. Man kan selvfølgelig også vælge at kæmpe sig gennem Rue des Bouches, Slagtergaden, hvor du næsten bliver trukket ind på restauranterne af de pågående tjenere på gaden. Tilbudspriserne er lave, men det er turistmad uden undtagelse.
Husk også at smage den gode belgiske chokolade og deres berømte øl. God tur til Bruxelles !
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Bruxelles

Hoteller i Bruxelles
Rejser til Bruxelles
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.