Billedet er fra Bruxelles

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Mødelokaler
  • Business Center
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Floris Ustel Midi

Dejligt hotel med have
Floris Ustel Midi Hotel ligger i nærheden af South Station Gare du Midi / Zuid Station.
Der er en sporvogn Lemonier og Metro stop (Midi) lige overfor Floris Ustel Hotel, så der er nem adgang til resten af Bruxelles. Grand Place er en godt let 15 minutters gang fra hotellet.

Hver søndag, er området omkring Floris Ustel, forvandlet til et stort udendørs marked, der sælger alt fra eksotiske frugter og grøntsager til blomster og tøj.

Floris Ustel Hotel består af 4 Art Nouveau byhuse. Hver bygning har sin særegne karakter og alle værelser er forskellige.
De fleste værelser er rummelige og komfortable alle med en hyggelig stemning. Samtlige værelser har bad eller bruser, betalings-tv og hårtørrer samt WiFi mod beatiling

Floris Ustel Hotels lobby er rummelig og har hyggelige siddepladser, hvor I kan slappe af. Som noget helt nyt har hotellet fået et spille rum med poolbordn og IMacs samt et udvalg af spil. I sommermånederne, når vejret tillalder det, kan du spise din morgenmad på hotellets terrasse.

Denne side er udskrevet d. 28. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.