Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Bruxelles

Her kan du bestille dit fly til Bruxelles. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Bruxelles.

Find de billige fly til Bruxelles

Normalt finder du de billige fly til Bruxelles, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Bruxelles på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Bruxelles i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til.

De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til Bruxelles.

Prisen på fly til Bruxelles er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Bruxelles i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Bruxelles hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Bruxelles

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Bruxelles fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Bruxelles uden mellemlandinger.

Bruxelles lufthavn – Bruxelles Airport

Bruxelles lufthavn – Bruxelles Airport
På en flyrejse til Bruxelles, ankommer du til landets internationale lufthavn, Bruxelles Airport, der ligger ca. 10 km fra den Belgiske hovedstad.

Transport til og fra Bruxelles lufthavn
Selvom afstanden til Bruxelles centrum er kort, har du stadig behov for nemt at blive transporteret til byen, når du lander med dit fly:

Med bus

Der er flere muligheder, hvis du vælger at rejse med bus fra Bruxelles lufthavn til Bruxelles centrum. Busselskabet De Lijn opererer med en lang række destinationer og afgange. Tag fx bus nr. 417, som kører dig direkte til Bruxelles hovedbanegård nord. Bussen går fra platform A.

Du kan også vælge, den måske nemmeste løsning, ekspresbussen MIVB/STIB, der kører dig direkte fra lufthavnen til Bruxelles centrum. Fra mandag til fredag har bussen nr. 12 og i weekenden nr. 21. Ekspressbussen finder du ved platform C.

Med tog

Tog er oftest den nemmeste og mest behagelige måde, du kan rejse på. Hvis du vælger at tage toget fra lufthavnen til Bruxelles centrum, kan du på kun 15 min stå på Bruxelles hovedbanegård. Der går mindst 4 tog i timen og priserne er ganske overkommelige.
Læs mere her

Med taxi

Nemmest – men også dyrest – er det naturligvis at tage en taxi fra lufthavnen til Bruxelles centrum. Taxiholdepladsen finder du foran lufthavnens ankomsthal. Turen til Bruxelles centrum koster ca.15 Euro.

Med udlejningsbil

Selvom Bruxelles er en grøn og miljørigtig by, kan det være en god idé at leje en bil.
Lej en bil i Bruxelles

Kort om Bruxelles

Kort om Bruxelles
Bruxelles er en spændende og moderne by med et levende kulturliv og en bred vifte af spændende attraktioner. Udover at være hovedsæde for NATO og EU, er byen er bl.a. kendt for den smukke kulturarv i form af smukke middelalderbygninger, som er særdeles velholdte. Særligt byens gamle torv, Grand Place, som stammer fra 1200-tallet, regnes for at være en af Europas flotteste middelalderpladser.

Bruxelles er helt igennem kosmopolitisk og er ikke underlagt et bestemt sprog. Her tales såvel fransk som hollandsk og denne multikulturelle indflydelse, har sat sit præg på byen, som emmer af en international og tolerant atmosfære. Bruxelles er desuden en meget grøn by. Den har et utal af parker og haver og er på forkant med miljøvenlige løsninger. En inspirerende by, som har noget for enhver smag. Så bestil din flyrejse til Bruxelles i dag.
Læs mere om Bruxelles

Leder du efter mere end billige flybilletter til Bruxelles?

Bruxelles bymidte
Hoteller i Bruxelles - kombinér dit fly med et godt centralt hotel i Bruxelles.
Rejser til Bruxelles - sammensæt din storbyferie efter dine behov.
Billeje i Bruxelles - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Overnatningshoteller på vejen - kør-selv og kom udhvilet frem til Bruxelles.
Bruxelles rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i Europa

Europæiske storbyer: Paris, London, Rom, Berlin, Prag, Lissabon, Wien
Andre relevante sider: Book billige flybilletter
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-azahar/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.