Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bruxelles

Læs mere om rejser til Bruxelles

God mad, chokolade og gademusik
Rejsetips indsendt af:
Birgitte
København
20. juli 2015

God mad, chokolade og gademusik

Vi, en familie på to voksne og to teenagere, stoppede i Bruxelles på vej i bil til Syd-Europa.
Vi havde booket to overnatninger på hotel i centrum af byen.
GPS'en var opdateret, så vi gik ud fra, at det ville være nemt at finde hotellet og parkeringskælderen. Desværre viste det sig, at flere veje i centrum var blokeret pga. vejarbejde og opstilling af borde og stole til gadefest? Det tog os derfor tre kvarter ekstra at komme til hotellet.
Første aften lod vi os naivt lokke af tjenerne i den hyggelige restaurantgade Rue des Bouchers, og det skulle vi aldrig have gjort. Maden var både dyr og dårlig, en rigtig turistfælde. På hjemvejen var der masser af liv og god gademusik på torvet ved Rue du Marché aux Herbes.
EU-parlementets besøgscenter

EU-parlementets besøgscenter

Næste formiddag tog vi toget ud til Parlementariums Besøgscenter, som ligger lige ved Europa-parlementet. Der er gratis adgang til Besøgscenteret, og vi var der i godt halvanden time. Meget spændende at se. Alt forgår på alle EU's 24 sprog, så det var også muligt at få en dansk audio-guide.
Mad og chokolade

Mad og chokolade

Resten af dagen gik med at se Grand Place, de gamle bygninger, Manneken Pis og indkøb af chokolade. Der er chokoladeforretninger overalt i centrum. Vi købte en lille æske hos Leonidas, ca. 15 stk. chokolade for EUR 6. Om aftenen spiste vi Vietnamesisk mad på Le Lotus Bleu, som ligger på Rue du Midi i nummer 70. De fleste retter koster ca. EUR 9-14, de smager fantastisk, og der er rigelig mad.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Bruxelles

Hoteller i Bruxelles
Rejser til Bruxelles
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.