Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bruxelles

Læs mere om rejser til Bruxelles

Tur til Bruxelles
Rejsetips indsendt af:
Anna Kristine Hansen
Fredericia
16. juni 2010

Tur til Bruxelles

Vi havde 40 års jubilæum med et hold gode venner fra Hørsholm, og tog på forlænget weekend til Bruxelles.
Torvehygge
Torvehygge

Gensyn i lufthavnen i Bruxelles

Torsdag morgen mødtes vi i lufthavnen i Bruxelles med vore venner fra Hørsholm, der kom fra Kastrup, vi var ankommet dagen før fra Billund, og startede med at leje en bil så vi kunne køre direkte fra lufthavnen, en tur til Gent, vejret var desværre ikke helt med os, men vi genså byen med de mange kanaler og hyggelige ølstuer og tilbagte dagen med sigthseeing hvor vi bl.a. så Skt. Bavo kirken med Jan van Eycks flotte altertavle, det store kødmarked.

Sidst på dagen satte vi kursen mod Bruxelles hvor vi havde booked et hotel lige ved siden af de store kontor bygninger for EU, hvor der var let adgang til busser og metro.

Fredag var bestemt til sigthseeing i Bruxelles, og her er alt hvad hjertet kan begære, museer, kirker, flotte torve med hestevogn m.v., og ikke mindst slagtergade med de mange spisesteder, og lige rundt om hjørnet ligge Delirium ølstuen med over 2500 forskellige ølsorter, en sjov oplevelse.

Lørdag var det igen bilen der skulle luftes, vi startede med at besøge en antik marked i den indre by, og tog herefter ud til Atomium funklende jernmolekyler hvor man med elevator kan komme op og få et fantastiks syn ud over Bruxelles. Videre til Weterloo der ligger omkring 30 km. udenfor byen, her så vi 2 film, besteg højen med de 226 trapper og sluttede af med at besøge Le panorama, hvor man kunne se slaget med lyd på et stort lærred på 110 meter hele vejen rindt malet i 1912, en fantastisk oplevelse, vi satte atter kursen mod Bruxelles hvor vi afleverede bilen på Station Syd...

Søndag spadserede vi en tur til parken i nærheden hvor mendene så Autoworld, drengedrømmene skulle opleves igen, men bilerne var ikke så velholdte som de kunne ønske, vi tog en spadrere tur i parken og købte Belgiske vafler som vi nød på en bænk.

Sidste oplevelse var igen en spadserertur videre til Place Jourdain Her ligger den er berømte kiosk, specialist i hjemmelavede pommesfrites, der fik en stjerne i Michelin for nogle år siden, tænk at stå i kø 1/2 time for en gang pommes...men de var virkelig gode...

Herefter gik turen til Lufthavnen med bus, der gik 200 meter fra Hotellet, efter 4 pragtfulde dage fuld af oplevelser og ikke mindst masser af råhygge, kan varmt anbefales til andre.
Anna K. Hansen

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Bruxelles

Hoteller i Bruxelles
Rejser til Bruxelles
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/lima-bella-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.