Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Belgien

River rafting - Skøn tur
Rejsetips indsendt af:
Marianne Nielsen
Århus
24. juni 2009

Skøn aktiv ferie i Belgien

Jeg vil anbefale en aktiv ferie i Belgien!! Belgien har gode og rigtig fede muligheder for både klatring, River rafting, kajakturer og meget mere. Men ferien skal opleves med et par rigtig gode venner, da det gøre det hele endnu sjovere. Jeg synes en aktiv ferie i Belgiens skønne naturoplevelser er en ferie, der skal opleves!!!
Klatring i bjergene
Klatring i bjergene

En dejlig og solrig dag

Belgien har de flotteste naturoplevelser. At bo i en af de små landsbyer er simpelthen en oplevelse. Aftenlivet i byerne er stemningsfyldt og hyggeligt, og trivslen blandt byens beboer er gammeldags og fascinerende. Omgivelserne er nydelige og der er hele tiden mulighed for at være aktiv, på en anderledes måde end hjemme. F.eks cykelturer i bjergene, kajaksejlads ned ad de smukke floder er også en skøn oplevelse, klatring med udsigt udover den smukke natur og meget mere. Det er en rigtig fed mulighed for en anderledes og spændende ferie fuld af oplevelser. Jeg mener bestemt, det er en ferie der er værd at tage på.

Aktiviteter
Adventure, River rafting

Kommentarer til rejsetips om Belgien

Link til god belgisk klatre hjemmeside

29/06 2009 Vera Møller, Skanderborg
Hej, Ja, klatring i Belgien er faktisk en rigtig god og udfordrende mulighed, selvom mange danskere tror, at landet er fladt som en pandekage. Her er link til en god hjemmeside om klatring i Belgien: http://www.belclimb.net/index.asp VH Vera Møller
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.