Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 14 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Luksus på Caye Caulker i Belize
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
1. feb. 2011

Luksus på Caye Caulker i Belize

Caye Caulker er et mekka for backpackere. Stemningen er meget laidback, og du kommer helt ned i tempo. Her er ingen biler, kun golfcarts, der kan fragte dig og din bagage fra kajen og hen til hotellet.
Her bajerne kolde ved ”the split”, hvor du ved aftenstid sidder med fødderne i det klare vand. Bob Marleys sange, sand mellem tæerne, pastelfarvede træhuse og den sagte vind i palmerne fuldender den caribiske stemning.
Luksus på Caye Caulker
Luksus på Caye Caulker

The Iguanna Reef Inn

Selvom Caye Caulker har meget for folk på budgetferie, så er det værd at vide, at der små perler af luksus for dem som er blevet lidt trætte af det spartanske. En af disse små perler er The Iguanna Reef Inn. Her får du super lækre værelser, et fint poolområde og først og fremmest en bådebro hvor du om dagen kan sidde under parasollen og se på det turkisblå vand og om aftenen se den vidunderlige solnedgang over det caribiske hav med en longdrink i hånden. Og vil du ud og se dig omkring kan du låne en kano og bare sejle ud og udforske nordøen. Det er ikke meget rasta-vibrations over stedet, men vi nød hvert et minut på dette sted.
Caribisk solnedgang på Caye Caulker
Caribisk solnedgang på Caye Caulker

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.