Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 13 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Stockholm - Nordens Venedig

  (Bedømt af 15 personer)
  Stockholm praler af at være Nordens hovedstad. Sådan ser de færreste i Danmark på det, men ikke desto mindre er Stockholm en fantastisk flot by, der om sommeren kan lede tankerne hen på såvel Venedig som Sankt Petersborg - i hvert fald med lidt god vilje.
  Se hele rejsetippet
 • 6 lande på 12 dage.

  (Bedømt af 2 personer)
  13.12.16: Ole Thomsen
  Vi tog på en busrundtur til balkanlandene for at se om det var lande som vi senere selv kunne besøge med vores egen bil.
  Rejsen foregik i maj måned 2016.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Europa

Biltur med børn der keder sig!
Rejsetips indsendt af:
christina pedersen
sabro
22. aug. 2011

Biltur med børn der keder sig!

Når man er på tur og oplever en regnvejrsdag, eller bare en dag hvor børnene er trætte af at køre, så husk kort eller GPS og læg det væk til senere.
Lad nu børnene skiftes til at vælge til hørje, venstre eller ligeud, ved hvert kryds I kommer til. Det kan udvides til aller personer i bilen, der skiftes til at vælge, på den måde ved man aldrig helt, hvor man ender og ser nye veje og områder, som børnene har haft indflydelse på. De synes det er sjovt, og når man så ender i en lille by, kan man jo prøve lokaliteterne eller specialiteterne, eller bare madpakken hjemmefra. find så gps'en frem og tast hjemadressen og i kan nu begive jer hjem igen. eller tag kortet og følg det sikkert hjem.
Husk altid væske, fx vand. lidt mad eller snaks/frugt/ tørret frugt/ kiks/madpakke. god musik og tålmodighed og vigtigts toiletpapir!!!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 24. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.