Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Botswana

 • Okavango DELTA

  17.12.13: Hans Pretsch
  Pragtfuldt Naturområde med mulighed for at bo eksklusivt i Hytter med Flodheste, Løver, Elefanter, Aber m.f., somme tider inden for 100 m afstand fra Hytten.
  Se hele rejsetippet
 • Det store Afrika-eventyr

  Vinderrejsetip Januar 2013
  (Bedømt af 36 personer)
  Bjergvandring på Kilimanjaro. Frikvarter i Nairobi. Teltsafari i Okavango-deltaet. Udflugt til Victoria Falls. Bilferie langs Garden Route i Sydafrika... 5 ugers eventyr og en uforbeholden kærlighedserklæring til det farverige, afrikanske kontinent.
  Se hele rejsetippet
 • På telttur blandt vilde dyr i Botswana

  Vinderrejsetip December 2012
  (Bedømt af 22 personer)
  08.12.12: Ole Thomsen
  Her er et rejse tip til alle jer naturelskere, gamle spejdere mfl. Det er muligt at komme på en telttur til det sydlige Afrika, hvor I kommer helt tæt på naturen og det fantastiske dyreliv dernede.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
merete Scavenius søbygaard
Næstved
11. sept. 2008

Ultimativ naturoplevelse

Vi rejste individuelt til Maun i Botzwana. Derfra med indfødte driver og boy`s på safari. Vi boede i små telte på savannen. Kunne høre løverne brøle enten nærved eller langtfra.

Vilde dyr overalt

En nat vågnede jeg ved at min seng hoppede. Det var en elefantflok som gik forbi os. Vi boede ved vandhuller med flodheste og kunne se dem lege. Vi kørte igennem mange forskellige landskaber med masser af dyr, sejlede og boede på husbåd på Chobe River. Sejlede på okawkanga deltaet, hvor elefanter svømmede lige foran os. Kæmpe storkereder hvor de voksne fugle landede og fløj hele tiden. Nedenunder lå krokodillerne og varanerne for at tage de unger som skulle falde ud af reden.

Turen gik videre til Zambia, vi boede ved Zambesi River så solnedgang. Utrolig smukt. Vi kørte vider til Victoria Fall. Et fantastisk syn. For min mand og jeg var det 16 dage som sluttede i johannesburg med sight seeing. En utrolig smuk og oplevelsesrig tur. det var ikke luksus, men oplevelsesmættet. vi rejste med 10 englændere og det er spændende mennesker at rejse med.vi boede på enkelte lodger undervejs, men at være i naturen med dyrene omkring sig er eventyrligt.

Aktiviteter
Safari

Kommentarer til rejsetips om Botswana

Boy

24/11 2008 Else Jean Jensen
Boy`s. (boys) Øh er det ikke et udtryk fra kolonitiden. Det virker upassende på mig.

naturoplevelse i botzwana

13/09 2008 merete Scavenius søbygaard
Kan uddybes med til trods for mange vilde dyr omkring sig følte ingen sig utrygge. Guiderne er ikke bevæbnede, der er langt til nærmeste læge, men der er telefonkontakt med omgivelserne. Dyrene accepterer en større gruppe som værende større end dem selv. Hvis nogen skulle spørge om sikkerhed. Kun til orientering.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.