Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

9 fantastiske dage i det grønne paradis
Rejsetips indsendt af:
Henrik
Skive
21. april 2009

9 fantastiske dage i det grønne paradis

Brasilien er et fantastisk, smukt og grønt land. Mine rejsetips er, at man oplever Brasilien og især Rio de Jainero fra slutningen af november til starten af marts. Det er der sommeren i Brasilien er på sit højeste.
Brasilien sommer og vinter

Brasilien sommer og vinter

Fra november til starten af marts bager solen dig dejlig brun i Brasilien. MEN HUSK ENDELIG AT FORBEREDE DIN HUD!! I Brasilien bager solen selvom det er skyet og temp. er sjælent under 25 grader i disse måneder. Faktor 20 anbefales.

Jeg rejste til Brasilien i midten af april 2009 og efteråret var begyndt - det betød mange gråvejrsdage med byger som kan være meget kraftige. Men der er stadig mange dage med temp. over 30 grader. I Brasilien, kan man om vinteren godt tage til stranden og bade på solskinsdage, luft temp. når min. 15 grader i vinterperioden. 
Rio de Jainero og udkantsområderne

Rio de Jainero og udkantsområderne

Brasilien er et utroligt flot land med mange forskellige kulturer. Prøv udkantsområderne af Rio de Jainero, men tag vare om dig selv, hvis du vil se de virkelige slum områder i bjergområderne i Rio de Jainero. Der er meget kriminalitet og mange våben m.m.

Ta IKKE på sukkertoppen eller Cristus bakken i dårligt vejr - det koster at tage derop, man bruger tid og så er det kun klart / solskinsvejr det bedste, da det er udsigten der tæller på disse udflugter..

Håber du kan bruge disse få tips, og vil få ligeså god oplevelse i Rio de Jainero og Brasilien som jeg...... :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovenien/ljubljana/fantastisk-lille-slovenien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.