Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

Afslapning på Copacabana i Brasillien
Rejsetips indsendt af:
Odense
15. nov. 2011

Afslapning på Copacabana i Brasillien

Efter en uge som havde budt på bl.a. bryllup i Jau samt natur oplevelser i foz do iguazu, var jeg sammen med familien landet lørdag aften i Rio De Janeiro.

Vi var alle sammen enige om at søndag skulle stå på ren afslapning. Da lejligheden vi havde leget lå blot 500 meter fra den berømte Copacabana strand, var det hurtig afgjort at søndagen skulle tilbringes her. Da det var søndag, var det selvsagt at der var mange mennesker på stranden, man kunne virkelig mærke en meget hyggelig brasiliansk søndags stemning rundt på stranden.

Vejen langs stranden var spærret

Noget vi hurtigt bemærkede, var at man her om søndagen have afspærret vejen som gik langs med stranden. Her gik folk så rundt og nød det dejlige vejr denne søndag. Når man gik langs stranden var der der mange spændende ting at se. Flere steder på stranden blev der spillet beach volley. Et sted var der lavet to imponerende sandskulpturer.
Længere henne på stranden var der også lavet et lille marked, hvor der kunne købes forskellige souvenirs. Det var først et stykke henne på aftenen at vejen blev åbnet igen for trafikken. En søndag som denne kan varmt anbefales for andre der ligger vejen forbi Rio De Janeiro.

Kommentarer til rejsetippet om Brasilien

Brasilien

16/11 2011 Hans Jørn Sommerlund, FDM travel rejsespecialist
Hej John

Kanon tips.
Næste gang jeg kommer forbi Copacabana, vil jeg helt sikkert følge dit råd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.