Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

Brasiliens grønne skat
Rejsetips indsendt af:
Sofie Vængebjerg
København
4. juli 2011

Brasiliens grønne skat

Glem alle de traditionelle drømme om Brasilien med badestrande, karneval og Rio de Janeiro. Disse er naturligvis også skønne steder, men i dette rejsetip, vil jeg meget gerne anbefale det sted i hele verden, jeg holder mest af!
Lençois ligger i staten Bahia, i et område kaldet Chapada Diamentina, der befinder sig langt inde i staten, hvor de strande og palmetræer, der ellers er statens store karakteristika er udskiftet med klipper, bjerge, floder og vandfald.
En vandretur i Lençois bringer dig forbi og igennem floder med ravfarvet vand, der, trods den utraditionelle nuance, er så rent, du roligt kan fylde dunken ved ethvert vandløb. Der er klipper, slebet glatte af vandet, som fungerer som vandrutsjebaner, eller for de modige, en glidetur til fods!

Herudover er der de mærkværdige skumtæpper, der ligger i de fleste søer i området, som er virkelig sjove at lege med, og som muligvis var, hvad gav navn til Lençois (det betyder "lagner" på portugesisk, og det kan skummet godt lidt ligne).

Er man ude på eventyr, kan man også kravle op til landets anden største vandfald "Fumaça", der er ca. 400 m. højt, og har fået sit navn "rygende", da vandet i varmen næsten når at fordampe inden det når bunden af faldet. Har man højdeskræk, er dette et godt sted at se frygten i øjnene ;) udsigten er i hvert fald dette værd.

Lençois har givet mig nogle fantastiske oplevelser i et land jeg for en tid kaldte hjemme, og jeg har ingen tvivl om, at det er et sted, jeg skal vende tilbage til!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/irland/dublin/dublin-storby-blandet-med-smuk-natur-mmmmmhh.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.