Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Buzios

Buzios er Brasiliens Saint-Tropez. Byen blev oprindeligt grundlagt af europæiske pirater og slavehandlere men i dag er det maleriske fiskerleje decideret chikt. Ingen havde hørt om Buzios før Brigitte Bardot lod sig fotografere barfodet på en gåtur langs stranden i 1964 og pludselig var Buzios stedet at blive set.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

En dag på stranden

Buzios byder på et væld af fantastiske strande. Tag fx på Praia de Manguinhos, som er for vind- og kitesurfing. I kan endda få undervisning. Det er en lang strand med caféer m.m.

Praia Tartaruga er afsondret med alligevel let tilgængelig. Vandet er klart og roligt og her ligger små cafeer lands vandkanten.

Praia dos Amores, de elskendes strand, er lille og ligger afsondret. Det ligger helt vidunderligt på en baggrund af træklædte bakker.
Smagen af Brasilien

Smagen af Brasilien

Brasilien er et stort land, men størstedelen af befolkningen bor langs Atlanterhavskysten. Derfor er det brasilianske køkken præget af retter med fisk og skaldyr.

Pga. påvirkningen fra såvel indfødte, efterkommerne af brasilianske slaver og europæiske indvandrere er retterne påvirket af alle disse kulturer – og de smager himmelsk! Prøv fx Acarajé, en dybstegt bønnemasse fyldt med en blanding af rejer, kokos, mælk og brød. Frango com Quiabo er en gryderet med kylling gryderet med okra.

Feijoada er en gryderet lavet med kød og sorte bønner og Moqueca Capixaba, der stammer fra Brasiliens indianere, er en kogt og bagt fiskegryderet med tomater.

I kan jo passende prøve et glas cachaca til desserten. Det er en stærk spiritus fremstillet af sukkerrør. Som regel blander man den med limesaft, sukker og knust is og så har man den cocktail, der er kendt som en Caipirinha.

Havn

Havn
Krydstogterne kaster anker i bugten ud for Buzios. Herfra sejles gæsterne ind til molen midt i byen i de mindre tenderbåde.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/kantary-bay-hotel-and-serviced-apartments-rayong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.