Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Ilhabela

Denne smukke ø lever helt op til sit navn og har i dag lagt sin fortid som skjulested for smuglere, fribyttere og pirater bag sig. Der hvor jorden tidligere uden held blev forsøgt anvendt til kaffeproduktion har man i dag ladet vegetationen få frit spil. Derfor er der i dag adgang til nationalparken, hvor frodig grøn jungle og brusende vandfald giver oplevelsen af det ægte Brasilien.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Praia Feiticeira

Praia betyder strand og Praia Feiticiera er en lille perle af slagsen. Den ligger kun ca. 3 km syd for hvor krydstogtet lægger til.

Her er ingen smarte faciliteter, men det er måske netop det, der gør den vidunderlig.

Praia do Curral

Praia do Curral er måske den mest populære strand på øen. Her er en række gode caféer og barer, der ofte hygger om gæsterne med levende musik.

Det er et godt sted at læne sig tilbage med en kold drink og kigge ud over kanalen Sao Sebastian Channel.
Nationalpark med vandfald

Nationalpark med vandfald

Tag til Ilhabelas smukke nationalpark, hvor den majestætiske regnskov er intet mindre end forbløffende.

Her er gode vandrestier og husk badetøjet, for her er bogstaveligt talt hundredvis af vandfald (Cachoeiras) i hele parken, og det er skønt at tage sig en kølig dukkert.

Havn

Havn
Krydstogterne kan ikke lægge til kaj, men kaster i stedet anker ud for øen og gæsterne sejles herefter ind på land i de mindre tenderbåde. Gæsterne sættes af i hjertet af den lille by.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/brasilien/ilhabela/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.