Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brasilien

Livets oplevelse, set i lyset af ufattelige vandfald i Brasilien
Rejsetips indsendt af:
Birgit Lund Jakobsen
Nykøbing F.
15. juli 2009

Livets oplevelse, set i lyset af ufattelige vandfald i Brasilien

Mit rejsetips handler om 10 dages ferie, hvor det ypperste, man kan tænke sig, var 2 dages udflugt langs de skønne kilometervise vandfald, - regnbuer, vand, sol, dyreliv, klipper og planter. En oplevelse for livet.

Vandfald Igursu, oplevet fra Argentina og Brasilien.

Dagen startede med bustur igennem grønne, frodige områder, hvor vandfaldene pludselig tonede frem som sendt fra højere magter: Naturen. Vand, jord, planter, dyr og regnbuer forvandlede oplevelsen og billedet til et eventyrligt univers. Jord, luft, og vand, i spil med lyset og solen, var ubeskrivelig, - en oplevelse for livet, der er svær at beskrive.

Igursu vandfaldene skal opleves.

Seværdigheder
Vandfald

Kommentarer til rejsetips om Brasilien

Brasilien

13/06 2010 Anni Nielsen
Det var en kæmpe oplevelse at rejse gennem brasilien,se vandfaldet, en helikopter over det store vandfald, sejle op ad floden til faldene med gummibåde, derefter tværs over Paraqua, tilbage igen. På turen var vi inde i Agentina og se vandfaldet igen, det var en fed tur ud til, hvor vi gik på riste over vandet, der var små krokodiller, som svømmede rundt, tusinde vis af sommerfugle var rundt om os hele tiden. Mange fugle af mange afskygninger, det var en rigtigt god dag, meget varmt. Vi fik lov til at smage på alt deres frugt og grønt, da vores rejseleder var uddannet inden for landbruget og gift med en pige fra Paraqua. dette er en tur som varmt kan anbefales
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/bo-centralt-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.