Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Parati

Guldfeberbyen Parati er som fanget i en 300 år gammel tidslomme. Den er fredet og det betyder, at den portugisiske koloniarkitektur fremstår som da bygningerne blev opført. Og her er ikke noget, til at forstyrre den gode stemning. Biler er nemlig ikke tilladt på gaderne i bymidten. I det 17. århundrede var Parati en af de travleste og vigtigste havnebyer på Brasiliens Atlanterhavskyst. Herfra blev guld udskibet til Europa, og I kan fx tage på en udflugt ind i landet og få mere at vide om guldets historie. I kan også besøge en sukkerplantage og høre om, hvordan den stærke spiritus af sukkerrør bliver fremstillet og anvendes til Caipirinha.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Det historiske Parati

Paratis centrum giver en unik mulighed for at gå på opdagelse i et Brasilien i kolonitiden. Der er adgang forbudt for biler i de brostensbelagte gader og det kræver ikke megen fantasi at føle sig hensat til fordums tider.

Dengang var Parati en strategisk havn, hvorfra portugiserne udskibede guld, ædelstene og sukker. Midtbyen er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.

Den gyldne sti

Den gyldne sti, Caminho de Ouro, var vejen ind fra guldminerne dybt inde i Brasilien til havnen i Parati.

Det var slavearbejdere, der fragtede det tunge guld fra Brasiliens guldminer til Parati, hvorfra rigdommene blev sejlet over Atlanterhavet til de portugisiske monarker.

Aventura Park

Et par kilometer fra Paratis centrum ligger Aventura Park med vandrestier, svævebaner og hængebruer inde i parkens regnskov. Floden Pereque-Acu løber gennem parken og bidrager til at gøre naturoplevelsen helt fantastisk.
En dag på stranden

En dag på stranden

Der ligger nogle virkelig fantastiske strande omkring Parati. Nogle af de bedste eksempler er strandene Praia de São, Gonçalo, Praia Grande, Praia de Jabaquara, Praia do Fora eller Praia Cepilho.

Havn

Havn
Krydstogterne kaster anker ud for Parati og gæsterne sejles ind til land i de mindre tenderbåde. Sejlturen ind til centrum tager ca. 30 min.
Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/key-west/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.