Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Rio de Janeiro

Sambahovedstaden Rio er berømt for det dramatiske landskab og strandkulturen. Her er let og afslappet stemning med undtagelse af de fem dage om året, hvor byen fejre sit fjerklædte og farvestrålende karneval. Bjergene Sugarloaf og Corcovado danner baggrundstæppe og herfra er der en betagende udsigt over den storslåede bugt. Slap af på et par af de 23 strande, hvor surfere, cyklister og pigen fra Ipanema har deres gang. Sæt jer på et churrascaria og spis en middag bestående af lækkert grillet kød. Herfra kan I også tage på tur til det verdensbesømte vandfald, Iguazu.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Corcovado

Art Deco-statuen af Kristus er uden sammenligning Rio de Janeiros mest berømte vartegn. Statuen står på toppen af den 750 m høje bakke Corcovado. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over bjerge, bugter og strande.

Sugarloaf Mountain

Hvis I er vilde med udsigtspunkter kan I tage til Sugarloaf Mountain. Udsigten fra toppen viser med al tydelighed hvorfor ingen anden by i verden kan konkurrere med Rio. Den storslåede havn og de håbløst smukke strande ligger tæt op ad den dramatiske Tijuca National Park.

Strande, strande og atter strande

Rios smukke og glamourøse strande er en af de helt store turistattraktioner. Samtidig er strandende en del af dagliglivet i de omkringliggende kvarterer.

De to mest berømte strande er Copacabana og Ipanema, hvor I kan opleve børn fra slummen, der tager sig en velfortjent pause og spiller fodbold lige ved siden af det lokale jetset og horder af hippe turister fra USA og Europa.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i byens kommercielle havn, Pier Maua. Forretningskvarteret i centrum ligger i gåafstand fra havnen.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.